Нардеп-кнопкодав Поляк поскаржився поліції, бо підозрює, що його діяльності шкодить інвалід-колясочник (ДОКУМЕНТИ)

А.Гепенко є послідовним опонентом В.Поляка, але жодних реальних підстав для звинувачення на його адресу в заяві не наведено.

Нардеп-кнопкодав Поляк поскаржився поліції, бо підозрює, що його діяльності шкодить інвалід-колясочник (ДОКУМЕНТИ)

Народний депутат від Закарпаття Владіслав Поляк поскаржився правоохоронцям на створення штучних перешкод в роботі народного депутата через створення його фейкових сторінок у мережі Фейсбук. Про це свідчить його заява до Головного управління Національної порліції України в Закарпатській області.

Як інформує журналістка з Виноградова Олена Мудра, "з пояснень, відібраних у його помічника на громадських засадах і, за сумісництвом, адвоката нардепа Василя Мишинчука, випливає, що підозрюють у цьому людину з першою (!) групою інвалідності, журналіста і громадського активіста - Андрій Гепенко (Andrew Gepenko) (на фото з оригінального допису)".

"У нардепа вдосталь часу на зашквари, гречкосійство, боротьбу з опонентами і активістами та плітки. В той же час ефективність його роботи у Раді, для країни і округу, залишає бажати кращого.

Згідно з даними з офіційного профілю Владіслава Поляка на сайті Верховної Ради, за рік своєї діяльності він:
- був присутній в Раді 112-ть з 119-ти разів;
- один раз виступав з місця;
- подав 10 депутатських запитів, проте жодного з них по відношенню до Виноградова чи району;
- став співавтором 27-ми законопроектів, якими чинними стали 4;
- вніс 11 правок, з яких врахували одну;
- не виконав жодну з передвиборчих обіцянок.

Разом з тим депутат встиг стати першим кримінальним кнопкодавом, проти якого Офіс Генпрокурора часів Рябошапки відкрив кримінальне провадження. Втім, нова Генпрокурор, Венедіктова, справу до суду, за понад пів року, ще не передала.
У відповідь на це Поляк став одним із підписантів про висловлення недовіри Руслану Рябошапці та підтримав політичну вмотивовану постанову про недовіру Генпрокурору", - констатує О.Мудра.

Окрім того, як розповідає журналістка, "Поляк не підтримав судову реформу; не дав згоду на арешт Дубневича; не підтримав повернення покарання за незаконне збагачення; не підтримав звільнення Труби; не підтримав перезавантаження ДБР; проголосував за фейкову недоторканність; сприяв провалу судової реформи; підписався під незаконним звільненням директора НАБУ; залишив Авакова в Кабміні (входить до аваківської групи "Довіра"); підтримав призначення Венедіктової; підтримав сумнівну комісію з обрання керівника САП.

Також, він потрапив у ТОП найбагатших нардепів, які, попри багатомільйонні статки, беруть від держави компенсацію за житло: при доході в понад 43 мільйони гривень за 2019 рік, він отримує щомісячну компенсацію в розмірі 19,5 тис. гривень".

Сам Андрій Гепенко на своїй сторінці у Фейсбуку розцінює дії нардепа Поляка як брудні технології щодо "всіх тих, в кому вбачають конкурентів чи людей, готових відкрито говорити про виявлені порушення чи підкупи".

"Враховуючи інструменти і важелі впливу, які застосовувалися напередодні позачергових парламентських виборів 2019 року, в першу чергу це обшуки у конкурентів, надумані кримінальні справи, перевірки та провокації, існують реальні загрози повторення цього чи схожого сценарію вже під час передвиборчих перегонів в 2020 році, які можуть зачепити мене або мою сім'ю", - констатує журналіст.

"Я не боюся, що досудове розслідування вважатиме мене причетним до створення перешкод народному депутату, і готовий навіть захищати себе в суді. Але я боюся, що одного дня до мене прийдуть з незрозумілими обшуками, та навіть щось можливо підкинуть.

...Але, моя громадянська позиція залишається незмінною - місцеві вибори повинні пройти чесно та прозоро."

Нардеп Владіслав Поляк є одним із засновників політичної партії "Рідне Закарпаття".

03 вересня 2020р.

Теги: Гепенко, Поляк, перешкоджання, інвалід

Коментарі

Міша правий на всі 100% 2020-09-04 / 22:35:58
Най ся ганьблять оті што межи людьми срач такий розводять.Спеціально збурюють суспільну думку, оби ся люди сважали та ненавиділи оден одного. Раз ся цілювуть ,а пак ся обсирають. До валова би ся дерли так ош матір рідну продадуть. Но аферісти тай активісти туй як усе у темі.

Виноградівець 2020-09-03 / 21:03:25
Думає шо весь город буде його, вже скупив усьо шо мож боло! Всюди своїх людей наклав, а простих людей забув зазвідати чи всі його поддержують? Срав він на всіх нас! Никає аби йому боло добре! Шо вчинив за роки депутатства ??? Нич!

Читач 2020-09-03 / 12:50:44
Кого вам обрали в депутати - того й цілуйте в ср....у!!! Треба усім ходити на вибори та голосувати, а не шашлики жарити в неділю виборів, а потім волати, що мені не того вибрали!!! Явка 30 - 40 %!!! Кого обираєм, знову клоунів?

Ксюша Керестеші 2020-09-03 / 12:26:08
Вже брудніших технологій як ти Поляк в Закарпатті ніхто не проводив, не допускався до такої підлості, низості, обріхування. Минулого року і вже зараз строчиш десятки заяв у поліцію на людей, дійшов вже і до інвалідів. Хочеш силою поліції заставити себе поважати?! Не поважає тебе ніхто у районі!!! Який ти народний депутат? Барига

Міша 2020-09-03 / 11:15:45
Пане Гепенко, всі прекрасно розуміють кому ви служите і хто Вас використовує у цих брудних технологіях, але це ваш вибір, і за всі гріхи треба відповідати, але нажаль Ви вже відповілиі маєте то що маєте ,не мені Вас судити . А замвників цих брудних техлогій :Добака ,Бушка, Костелеби - Веремчук, Шерегі, всі прекрасно знають і знають на що вони здатні! Хай подивляться на Вас пане Гепенкоі зроблять для себе висновки.

сором 2020-09-03 / 11:02:59
Там мало що Рідне Закарпаття створене депутатами контробандистами кормиться з кримінальних грошей, а ще місцеві вибори Слуг народу повністю проводяться Петьовкою і компанією і іхніми людьми тіпа Токарі. Це чергова виборна афера старих політиків олігархів, уви.

Костя 2020-09-03 / 10:46:30
Мишинчик це так зване рішалово, яке вибилось у люди завдяки дружині - судді. Колись був митником, потім його вигнали і він став возити чорних. Потім жінка стала суддею в апеляції, а Вася став рішалою адвокатом

Верховинець 2020-09-03 / 10:07:43
Голосуйте за "Рідне Закарпаття" і за кнопкодава Поляка, якщо вас такі задовільняють і не треба скиглити, бо від вас залежить майбутнє в тому числі і рідного Закарпаття.

ЛОХОТРОН-73 2020-09-03 / 06:49:55
Нахрен таких як поляк! Який вiн патрiот, це жесть! Поскаржився тому що це правда! Хто за нього голосував? Маете те що заслужили!

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини