Ужгородська міськрада, заперечуючи, підтвердила, що обслуговується в російській "Альфа-груп"

З відповіді стало зрозуміло, що особистий внесок родини Андріївих у відливання куль і снарядів, якими вбивають захисників України, насправді значно масштабніший, аніж було зрозуміло з відповіді заступника Б.Андріїва Ігоря Фартушка, яку, власне, Ужгородська міськрада сьогодні, намагаючись виправдатись, назвала "абсолютно неправдивою".

Ужгородська міськрада, заперечуючи, підтвердила, що обслуговується в російській "Альфа-груп"

Відділ бухгалтерського обліку (!) Ужгородської міської ради та виконкому поширив в закарпатських ЗМІ повідомлення, в якому зазначив, що "інформація, яка поширюється у ці, останні перед виборами до Верховної Ради України дні, щодо обслуговування міськради, зокрема, для виплати зарплат, в Альфа-Банку, абсолютно неправдива".

Йдеться про інформацію порталу Закарпаття онлайн під заголовком Ужгородська міськрада Андріїва отримує зарплату в російському банку, а його брат здає цьому банку приміщення (ДОКУМЕНТИ)

Як йдеться в інформації з міськради, "з 13 травня 2009 року комплексне банківське обслуговування зарплатного проекту для працівників Ужгородської міської ради та виконкому, відповідно до укладеного договору, проводилося в Укрсоцбанку.

Як відомо, у 2016 році акціонери цього банку прийняли рішення про передачу прав володіння акціями та про те, що фінансова установа ПАТ "Укрсоцбанк", як і Альфа-Банк Україна, входять до холдингу АВНН банківської групи міжнародного консорціуму «Альфа-Груп» із головним офісом в Люксембурзі. Одним із міноритарних акціонерів холдингу ABHH є міжнародна група UniCredit. Так стартував процес інтеграції Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку в одну велику фінустанову, який має завершитися восени цього року".

Тобто, намагаючись заперечити оприлюднену порталом Закарпаття онлайн інформацію і зняти з себе відповідальність щодо співпраці з російським банківським капіталом, наближеним до президента Росії Володимира Путіна, Ужгородська міськрада, по суті, чітко цю співпрацю підтвердила.

Справа в тому, що вказаний холдинг АВНН, до якого входять і "Альфа-банк", і "Укрсоцбанк", справді, як побіжно зазначено в інформації міськради, є підрозділом банківської групи міжнародного консорціуму «Альфа-Груп». А остання, попри офіс у Люксембурзі, є власністю вказаних в інформації Закарпаття онлайн осіб з російського бізнес-істеблішменту, наближеного до В.Путіна.

Тобто, влада Ужгорода в особі міського голови Б.Андріїва, не могла не знати, що "Альфа-банк", у якому вона зобов'язала обслуговуватися більшість дерслужбовців Ужгорода і, як виявилося, структур і підрозділів міської влади – також, є російськими. Більше того, готуючи відповідь на резонансну інформацію Закарпаття онлайн, вона намагалася ввести в оману ужгородців, спекулюючи на "українській" назві "Укрсоцбанку", котрий, насправді, так само, як і "Альфа-банк"  є власністю російських олігархів. І став російським саме при мерській каденції Б.Андріїва.

Тому те, що, як вказує міськрада, "27 червня цього року відбулося позачергове засідання конкурсної комісії з визначення уповноважених банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. До переліку уповноважених банків увійшли 36 фінансових установ, серед них й АТ "Альфа-Банк", у жодному випадку не є індульгенцією для Б.Андріїва.

Бо це – відповідальність вищого керівництва держави, яке дозволяє функціонування в державі фінансових структур держави-агресора.

У конкретно ж Б.Андріїва, як зазначає сама міськрада, був і залишається вибір із 36 вказаних банківських установ. Тому укладення договору конкретно з російським "Альфа-Банком", а до того – з так само російським "Укрсоцбанком", є таки персональною відповідальністю Б.Андріїва.

Котрий, нагадаємо, балотується в нардепи у першій десятці проросійського "Опозиційного блоку".

Чи туди його теж затягували силою?

Ну і здавання в оренду російському "Альфа-Банку"приміщень в колишньому Будинку легіонерів братом Б.Андріїва за цьогорічним договором, це теж їх спільна відповідальність. У якої немає жодної "виправдальної", навіть притягненої за вуха, передісторії.

І "відмазок" цій родинній співпраці на крові, немає жодних.

Закарпаття онлайн, принагідно, вдячне Ужгородській міськраді за уточнення, що в російському "Альфа-Банку" не тільки обслуговуються зарплати чиновників обласного центру Закарпаття, а через нього також проходять всі фінансові потоки всіх структурних підрозділів міськради. За винятком, як зазначено, лише департаменту фінансів та бюджетної політики і департаменту праці та соціального захисту, котрі обслуговуються в UKRSIBBANK.

Завдяки цьому стало зрозуміло, що особистий внесок родини Андріївих у відливання куль і снарядів, якими вбивають захисників України, насправді значно масштабніший, аніж було зрозуміло з відповіді заступника Б.Андріїва Ігоря Фартушка, яку, власне, Ужгородська міськрада сьогодні, намагаючись виправдатись, назвала "абсолютно неправдивою".

І так, хоча б у ці  "останні перед виборами до Верховної Ради України дні" ужгородці мають про це дізнатися.

Хоча, насправді, мали знати значно раніше.

18 липня 2019р.

Теги: Андріїв, Альфа-Банк, Росія

Коментарі

Наталка Майстренко 2019-07-19 / 23:20:45
Добрий матеріал, дякую. Кінець кінцем це і має стати КІНЦЕМ братівського бізнесу в ужгородській владі. Але під цим кінцевим вироком має поставити підпис кожен з ужгородців, що прийде в неділю на дільницю

Вуву 2019-07-18 / 22:09:12
В даному аспекті розглядається діяльність російського "Альфа" банку в Ужгороді і хто (або які структури) за цим стойіть(ять).
А питання ... чи не було з боку "ерефійі" якихось фін. транзакцій на підтримку кмкс ...
Чи яких інших підривних чи деструктивних сил (осіб ' організацій)
На територійі області (крайіни)
Наразі без відповіді.

І ЧИ НЕ ПОВЯЗАНА ДІЯЛЬНІСТЬ ВЛАСНЕ ЦЬОГО БАНКУ З ВІДМИВАННЯМ КОНТРАБАНДНИХ ГРОШЕЙ ПО ПЕРЕПРАВЦІ ЛІСУ ... КОНТРАФАКТНИХ СИГАРЕТ ???

Читатель 2019-07-18 / 21:38:29
Насчет разных фактов обслуживания российскими банками - тот же пример "Сбербанк". Но, что интересно, до сих пор (!) никто даже из активистов не поинтересовался, кого они обслуживают, к примеру, в том же Ужгороде.

Далее. Проблема более глубокая. Повторюсь. Такими вещами, вообще, должно заниматься СБУ, вплоть с высшим руководством страны. И вопрос не в том, чем думает Ужгородская мэрия. Вопрос в том, как СБУ и т.д. допускают вообще деятельность подобных структур?

Итого. До нормального функционирования системы госбезопасности, пока еще, у нас обстоит дело плохо. О чем говорить, что тот же канал Медведчука совершенно спокойно (!) анонсирует телемост, а СБУ сразу же не пресекло это на корню? Да, СБУ отреагировало на это, но я говорю о подходе. Пока у нас с госбезопасностью не ахти. Хотя, при этом, не отрицаю, что раньше было вообще всё плохо.

Вуву 2019-07-18 / 20:46:29
Тут цікава завязка.
Викупили приміщення "за копійки" в самому центрі по договорняку ...
І не здали в аренду скажімо привату каламойському. (Побоялись)
А знайшли "гавань" з "альфою".
Ну ті з радістю.
Тут такий оазис ... Медведчук звідси
Шуфрич звідси.
Рос ПЦ. має сильні позиційі ... багато віруючих.
Нашпіговане Закарпаття всяким хунським провокативним елементом.
А головне тихо і спокійно.
Ще й колишній губернатор маскаль був прихильних "хунськойі дружби і міжнароднойі контрабанди "
+ до всього саме оточення маскаля ...
було підібране і заточене під
"АКТИВНУ ДІЯЛЬНІСТЬ".

Тому сам факт роботи і знаходження на нашій територійі "ворожого банку" ...
Можна розглядати як окрему справу ...
Хоча потрібно розглядати і з усіма іншими разом кримінальними справами .
Цікаво ... а через який банк проходила транзакція купівлі нового будинку для хунського мксз.
І чи не в ньому ще обслуговувався(ються) маскаль ... Рівіс ... Мікулін ... Борто ... Втікач волошин ... Злодій бровдій ... Барига горват ... І інші
"Дуже відомі особи кримінального світу " .... ???????????


сорри 2019-07-18 / 20:17:25
Ганебно.
Безмежна ганьба :(

Анна 2019-07-18 / 19:02:08
Конкурс відбувся в Києві і він лише визначає банки, які можуть обслуговувати бюджетні організації, виплати пенсій та соц. допомоги, тобто мають достатню кількість відділень, присутність та не мають істотніх, з точки зору НБУ, порушень у своїй діяльності.

Однак, примусове переведення виплати зарплат держслужбовцям у російський банк, спрямування державних коштів у російський банк - це рішення виключно Андрієва, мотивоване його непомірною жадібністю та непорядністю.

Вуву 2019-07-18 / 18:13:34
Найкраще в цім є те ... Що ця інформація вийшла у передвиборчі дні.
Тому ... це журналістська бомба яка вибухнула.
Подай цю інформацію на пару днів пізніше ... Був би просто "фальшивий вихлоп газу".

Власне в цьому і цінність журналістськойі професійі і змі зокрема.
Коли подібні матеріали подані як в "найкращий час" дають ...
"Найбільш максимальний ефект".
Молодці. Прекрасна робота.

Віктор Лендєл 2019-07-18 / 17:59:53
Реально лохи. Заперечуючи підтвердили :)

В.Феєр 2019-07-18 / 17:55:31
Андріїви налошарили з відповіддю)

Адмін 2019-07-18 / 17:43:55


Читателю

Хтось казав про сенсацію? Вам просто дали можливість отримати інформацію. Ми - інформаційний ресурс.

Так, "только сейчас журналисты "Америку открыли". Так, "відкрили" щойно тепер, коли перші в інформаційному просторі Закарпаття з'ясували цю інформацію.

Ви знали про цей факт раніше? Якщо ні, то просто подякуйте журналістам, що дають вам безкоштовну можливість отримувати новини з життя Ужгорода і Закараття.

Якщо ж знали, то чого не "відкрили Америку" раніше, а дорікаєте тим, хто це зробив?

Так, "проблема гораздо шире, чем подана в данной новости". А ви спроможні вловити різницю між просто подієвою інформацією, новиною, поданою регіональним ресурсом,  і аналітичною статтею на вказану тему в загальоукраїнському масштабі?


Читатель 2019-07-18 / 17:14:06
А сенсации тут нет. Проблема гораздо шире, чем подана в данной новости. Много российских учреждений и по Ужгороду, и по всей стране, но только сейчас журналисты "Америку открыли".

А по Украине, так вообще. Два примера:
1) Водафон - российская компания.
2) КрАЗ - тесно сотрудничает с русскими, и даже машины на шасси ГАЗ выпускает.

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 13
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 6
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини