Закарпатські студенти створили сервіс, що дозволяє робити замовлення без участі офіціанта

Програма оптимізації сфери обслуговування QRWaiter у рази зменшує очікування бажаної страви чи напою.

Закарпатські студенти створили сервіс, що дозволяє робити замовлення без участі офіціанта

Як розповів один із розробників, студент економічного факультету Микола Кошун, сервіс покликаний вирішити проблему тривалого очікування бажаної страви чи напою в закладі і в рази пришвидшити обслуговування. Студенти вирішили це питання завдяки QR-кодам, які розміщені на столиках закладу. Відвідувач просто сканує код і в браузері ґаджета відкривається електронне меню цього закладу. У такий спосіб гість онлайн обирає страви, величину порції, напої тощо й відправляє замовлення офіціанту. Він може його підтвердити або відхилити, якщо чогось із замовленого, скажімо, не виявиться. Коли замовлення підтверджене, його статус змінюється: воно в роботі. Потім можна щось дозамовити або попросити чек – так само онлайн.

Над системою QRWaiter працює 5 людей, майже всі - студенти. 

Уже понад 2 місяці сервіс тестується у DUFFORT. Спочатку влаштували бета-тест, і це було безкоштовно, тепер же ним користуються на платній основі. 

11 травня 2019р.

Теги: студенти, додаток, замовлення, офіціант

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини