Реєстраторів ужгородського ЦНАПу, які не виконали ухвалу суду про арешт "Корони", відсторонено від обов'язків

Відстороненню передувало вручення повідомлень про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень

Реєстраторів ужгородського ЦНАПу, які не виконали ухвалу суду про арешт "Корони", відсторонено від обов'язків

У четвер, 31 січня, Ужгородський міськрайонний суд своїм рішенням відсторонив реєстраторів Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Ужгородської міської ради Тетяну Мага та Оксану Цоклан від виконання службових обов'язків. 

Інформацію про це Закарпаття онлайн отримало з власних джерел в правоохоронних органах.

Відстороненню передувало вручення повідомлень про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень Тетяні Мага і Оксані Цоклан.

Інформацію про це в правоохоронних органах Закарпаття не оприлюднюють начебто в інтересах досудового розслідування. Однак, як стверджують джерела Закарпаття онлайн, йдеться швидше про намагання корупційної системи, яку налагодив за сприяння та участі керівництва правоохоронних органів депутат Іван Волошин, "зам'яти" справу.

За інформацією Закарпаття онлайн, начальник відділу реєстрації речових прав та їх обтяжень Виконавчого комітету Ужгородської міської ради Тетяна Мага підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 382 Кримінального кодексу України, тобто умисному невиконанні службовою особою рішення суду, що набрало законної сили,.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, Т.Мага в умисно не виконала ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду про накладення арешту на об'єкт нерухомого майна - будівлю незавершеного будівництва комплексу "Корона" на площі Театральній в Ужгороді, який передбачав заборону використовувати, відчужувати, розпоряджатися будь-яким чином нерухомим майном цього об'єкту.

Як керівник, до цих своїх незаконних дій Т.Мага залучила свою підлеглу, заступника начальника вказаного відділу, державного реєстратора Оксану Цоклан.

Незаконні дії вказаних осіб дали можливість нотаріусу Марині Балаж зареєструвати  відчуження двох арештованих об'єктів комплексу "Корона" на користь тещі та матері Івана Волошина.

Як уже інформувало Закарпаття онлайн, раніше, в ужгородського приватного нотаріуса Марини Балаж пройшли обшуки. Їх за ухвалою суду провели слідчі Головного слідчого управління МВС України.

Також нагадаємо, що правоохоронці розслідують кримінальне провадження за підозрою Івана Волошина у шахрайстві із комплексом «Корона»

Також НАЗК перевіряє статки вказаного депутата, оскільки попередньо зафіксувало його незаконне збагачення.

04 лютого 2019р.

Теги: реєстратор, ЦНАП, Корона, Іван Волошин, Тетяна Мага, Оксана Цоклан

Коментарі

Унгрвар 2019-03-07 / 11:15:27
О знову найшов цю статтю, і шо цікаво, пане , а чого ви видалили абзац про третю співробітницю ЦНАПУ Катерину Гечку, яка нібито пішла на "угоду" із слідством і тіпа дала покази (в реальному зробила відвертий наклеп) на свою шефиню? Цікаво скільки коштів Вам за це оплатив чоловік Гечки - Ростислав Приходько?

Унгвар 2019-02-05 / 11:18:59
Видко, шо чудак "НЕ СПИТЬ", неборак, сидить і думать, як би ще шось сфальсифікувати, через таких "не сплячих" найшли і по дорогах крайнього, оказується шо то Павлов ями надовбав. Йошкін кот (матюкатися просто не можна) вот через таких довбнів у погонах, так і живемо, як в скотарнику, одні тварі крадуть міліони, жирують за то шо кришують таких як Волошин, Бровді і подібних, а вся маса трудяг думає як вижити, за комуналку заплатити. Позоріще!!!!!

5555 до не сплю 2019-02-05 / 08:27:02
Хаха,Шановний іди краще виспися, бо пишеш дурню, ти бачив ті гроші? Ти маєш докази? Ти ухвалу ту бачив, шо в інеті виклали? Вона якраз так і написана під Волошина, як там зазначив слідчий і суддя, то і було арештовано, мова йшла про одно, а не все. Шось пане не сплю, чи як там Твоя посада в органах довго запрягаєте із Гаврилюком і Стефанишином, диви аби не проспав. Такі як ти і Павлову так підозру вручили. То лиш і можете, шо пузирі надувати з носа та щоки.

не сплю 2019-02-05 / 02:19:34
5555, що значить "найшли кого тягати, простих клєрків, які вообщє не при ділах"? Цим клеркам що, Стефанишин чи Гаврилюк наказали порушувати закон? Ні, над ними не було начальства, вони це зробили самі і не безкоштовно. Тому мають відповідати за цей сві кримінал.
А зі Стефанишиним і Гаврилюком з часом розберемося, не журіться.

Гаврилюк 2019-02-04 / 19:29:29
Стефанишина у відставку!

5555 2019-02-04 / 18:42:51
Людоньки, та всі знають як можуть сфабрикувати по тупому наші "правоохоронці", нині так само вручили підозру Паші Павлову за то, що він насмілився сказати ош дороги погані, вдумайтеся лиш! А по ситуації із короною то вообще абсурд, найшли кого тягати, простих клєрків, які вообщє не при ділах. Та самі менти, які ще мають клепку, кажуть, шо то пошук крайніх і агонія. Се ганьба гнилій системі, шось не видно підозр людям, які кришували Волошина, хотя вони самі собі не випишуть підозри.

Жека 2019-02-04 / 17:14:33
Да да, це повернення 90-х р.р. де царить беззаконня і бездіяльність правоохоронних органів!(( Тепер менти, прокурори " відроблюють гроші і виконують замовлення , абсурд. І показують які вони всесильні, краще би пішли воювати і там свою силу показали!!! А не ходять як пси і виконують команду " фас".......тухла в нас система і гнилі " люди в пагонах"

Орган 2019-02-04 / 17:06:21
Ну якщо вона каже що він заставили так зробити то тоді то стаття " груповуха" і вона свідома йшла і вчинила злочин. Короче маски шоу

Ххх 2019-02-04 / 17:03:15
Спостерігаю за цими статтями відносно " корони" і в одній зі статей було написано " що одна із співробітниць пішла на співпрацю з правоохоронними органами"))) цікаво як саме вона " співпрацює" і з " якими органами"???)))) Це третя тота з надутими губами розкрашена Катерина Гечка? Жона " радника мера " Приходько Ростислава? Видно добре знає що треба робити з тими "ОРГАНАМИ"!!)))))

ужгородець 2019-02-04 / 16:16:03
Ти Унгвар май совість. Прокурорські уже й так постраждали від цієї афери. Василенко сам влетів непогано. Вклав 600 тисяч доларів в спільний бізнес з Волошиним і на тобі такий зальот. Одне Сашка радує, як прийшли ті бакси так пішли.

Ірина 2019-02-04 / 13:26:08
Хіба правоохоронці, кришуючи Волошина вчиняли менші злочини ніж сам Волошин? Чому їх не відстороняють?

1265 2019-02-04 / 13:22:41
Се нонсенс, людей, які не при чому, задолбують, а кришувальників прокурорськи та ментів вигоражують. Блін найшли козлів отпущенія, і вірять у то. Прокурора із Стефанишином за жабри треба

777 2019-02-04 / 13:03:09
Для початку потрібно відсторонити від обовязків керівників правоохоронців, які кришують Волошина.

ляшко і 2019-02-04 / 11:51:31
Пару тижнів тому була оприлюднена УХВАЛА суду,яка "нібито не виконана"!!)))так там чітко висвітлено і зазначено ТІЛЬКИ один об'єкт який підлягає арешту ( який і арештований реєстраторами). Тоді в чому проблема і епопея шановні!!??? Чи це СВІДОМА " недоработка" слідчого М. чи судді І.????які мають доступ до реєстрів: слідак мав прийти з нормальною ухвалою з відповідною кількістю об'єктів які потрібно арештувати , а суддя мав зайти в реєстр і перепровірити майно, яке підлягає арешту!!!!А це не було ними зроблено!!! З цього виникає риторичне запитання: " Де ж таки собака заритий"!!!???)))
Тут реально попахує пошуком крайніх...

Унгвар 2019-02-04 / 11:07:14
Хахахаха, найшли розкрадачів основних, ще раз кажу пишуть чомусь лише про тих, які вообще не при ділах, таке враження, що хочуть когось найти крайніми, а основні в погонах і не малих, а ще серед депутатів модних Волошиновських та Бровдійовських! Чому не притягають депутатів, які давали згоди на відчудження дудівель, які в комунальній власності? Чому не притягають прокурорських, та ментів, які очі закривали на афери двох колишніх друзяк Волошина-Бровдія?

Вуйко 2019-02-04 / 10:58:17
Волошин, мага,полтавцева,Зотова основнi розкрадачi! Коли iх посадять?

Унгвар 2019-02-04 / 10:42:22
Правоохоронці шось там розслідують, ще нічого не доведено, зате потихеньку зливають всю інформацію журналістам. Цікаво б прізвище джерела, вірніше співробітника поліції узнати, який все розказує журналістам? Шось дивно, не успіють провести якісь дії процесуальні, а Закарпаття онлайн відразу все публікує! Що доведено вже все? Чому про главного мента Стефанишина ніхто не пише, про главного прокурора Гаврилюка, про його зама Василенка? Малинича? Які реально кришували Волошина? Намагаються найти якихось крайніх, а про справжніх шахраїв в погонах чомусь мовчать!

Нік 2019-02-04 / 10:31:41
Полтавцева, Мага, Волошин - суцільне гівно

Ліна 2019-02-04 / 10:16:40
Ну, діяв дуже нахабно! У нього яка криша і партнери були по "бізняку", починаючи з 2000-ного та по наростаючому рангу

об'єктивка 2019-02-04 / 09:37:22
Насправді Волошин вже тупо втратив відчуття реалій і діяв дуже нахабно

НОВИНИ: Кримінал

22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 5
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
» Всі новини