На Закарпатті за антиукраїнські публікації СБУ оголосила застереження депутату Хустської райради (ДОКУМЕНТ)

На початку листопада співробітники Управління СБУ в Закарпатській області оголосили офіційне застереження діючому депутату Хустської районної ради від «Опозиційного блоку», екс-заступнику голови Хустської РДА часів режиму Януковича Віталію Дулкаю.

На Закарпатті за антиукраїнські публікації СБУ оголосила застереження депутату Хустської райради (ДОКУМЕНТ)

Про таке рішення громадського правозахисника Віталія Грегора у відповідь на його заяву про незаконні дії депутата повідомив нещодавно призначений начальник Управління Служби безпеки України в Закарпатській області Володимир Пахнюк.

Підставою такого рішення стало неодноразове поширення вказаним депутатом на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук антиукраїнських публікацій з очевидною сепаратиською і українофобською тематикою, а саме про те, що Україна є «териториальным недорозумением», а учасники Революції Гідності – «стадом баранов».

Таким чином районного депутата Хустщини Дулкая В.Ю. офіційно застережено від вчинення будь-яких дій, які можуть призвести до вчинення злочинів проти основ національної безпеки України. Після чого депутат-українофоб був змушений видалити ці антиукраїнські публікації.

Окрім того, даний депутат поширював на своїй сторінці також публікації із забороненою комуністичною символікою, що є злочином за ст. 436-1 КК України, в зв’язку з чим УСБУ додатково направила до закарпатської поліції матеріали для реагування по підслідності.

"Слід зауважити, що на противагу оперативним діям обласного УСБУ, повну бездіяльність проявляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, чим фактично сам потурає антиукраїнським проявам на Закарпатті, – акцентує В.Грегор. – Адже ще 9 жовтня 2018 року я, як учасник Революції Гідності, звернувся до Г.Москаля негайно ініціювати розірвання всіх договорів з цим депутатом, оскільки фірма вищезазначеного депутата В. Дулкая здійснює більшість будівельних підрядів на Хустщині, які виконуються за рахунок районного бюджету Хустського району. Тобто, теперішня районна державна адміністрація Петра Порошенка в Хустському районі укладає договори з екс-керівником райдержадміністрації часів режиму Януковича та очевидним українофобом-сепаратистом".

"Однак, схоже, "губернатора" не хвилює цей кричущий факт зневажливого ставлення як до учасників Революції Гідності, так і до територіальної цілісності України. Оскільки, навіть попри офіційні застереження СБУ, Геннадій Геннадійович досі не вжив жодних заходів, тому підзвітне йому керівництво Хустщини і далі "фінансує" фірму цього сепаратиста-депутата", – вказує правозахисник.

Закарпаття онайн

27 листопада 2018р.

Теги: сепаратизм, Дулкай, застереження

Коментарі

Хуст 2019-01-18 / 00:15:45
Ну і мордяха, видно ош не бідує депутат на людські гроші

до ====== 2018-11-28 / 20:26:25
ОЄЗНО ще у кінці 2013 року коні двинув. з тих пір звідти максимум на металобрухт на гагаріна відправляли залишки. Москва на нього хер поклала ще до Революції Гідності, бо по факту ніякі там кристали не росли. 99% браку на переплавку. для того ще треба мати руки та мізки, які вже давно по світу роз"їхались в пошуках кращої долі. москалі на тому лиш втратили. 100% збиткове підприємство. так що можете тій фірмі лиш подякувати за підривну економічну діяльність проти москалів ;)

====== 2018-11-28 / 10:07:10
Свате!А в Ужг..є зразу за ОЄЗНО-лабораторі,що вирощуют хімічні монокристали-все торгували і торгують з Москвою(відправляли свою продукцію туди до сих пір)..там шеф-цей пацан, через батька якось "устроївся"-"сімейний підряд"-..в АТО його пацана- сопляка,взяти для початку на облік в воєнних органах..хай послужить державі хоч мало...

Степан Крук 2018-11-28 / 08:58:13
Найкраще застереження для цього мордоворота - ізоляція його від суспільства в помийній ямі!

Хер в задницу 2018-11-28 / 08:54:00
но гат нэ понимаю, пачему такой скандал.......

до "хто не скаче - у штрафбат!" 2018-11-28 / 07:53:39
Ніхренасє! "Искусственное" "территориальное недоразумение под названием "украина", яке "самостоятельно... не способно жить" - це "будь-яка критика представників чинної влади"?
Якщо ти так також вважаєш, то тебе, неборе, вже також пора попередити".

хто не скаче - у штрафбат! 2018-11-28 / 07:27:21
з таким успіхом скоро в Україні будь-яка критика представників чинної влади буде розцінюватись як антиукраїнська пропаганда. ну і чим після того це все відрізняється від сталінського СРСР? мабуть лиш тим, що представникам влади дозволяється безкарно красти зі спільної кормушки

Аксакал 2018-11-28 / 05:36:14
А чому він не у штрафбаті на фронті?

Сват 2018-11-28 / 04:49:45
Подивіться на це зажравшеся бидло люди і зробіть висновки хто керував Хустським районом в часи Януковича - у цього "баранана" мрія що знову руль у руки візьме і за його роботу нічого не буде.А СБУ треба звернути увагу на його бізнес з партнерами, який він веде по бувшому СНД та Європі куди "Воно" вже перебралося.

бувший хустянин 2018-11-28 / 04:33:57

Хустщина - це оплот МП ФСБ у Закарпатті. На жаль.
І ніякий НФ В.Лунченка (разом з В.Кащуком) чи історична пам'ять про Карпатську Україну ("Карпатська Січ") на цей факт не впливають ніяк.
Тому ці депутати - це лише вершина айсберга хустян, які спокійно з 2015 року працюють у Московії, маючи, звісно, свою думку про події всіх Майданів та революцій.
Це для когось велика місцева таємниця? - Ні.

Тому особливих надій на хустських АТО-вців теж покладати важко. Жодного з них нема серед місцевих депутата. Одиниці серед місцевих правоохоронців чи держслужбовців. І то не на керівних посадах.
Думаю, що така ситуація з АТО-вцями по всьому Закарпаттю.

Ужгород 2018-11-28 / 00:31:55
Щось на Хустщині останнім часом розвелося багатенько таких депутатів-українофобів. То міський депутат Хуста називав "довбо*бами" учасників бойових дій, то ця районна паскуда - вважає учасників Революції Гідності, в т.ч. полеглих Героїв Небесно Сотні "стадом баранов", а Україну - "териториальным недорозумением".
І поки все це безкарно, не розуміємо куди дивляться хустські атовці, чому мовчать??!! Схоже треба збиратися атовцям з інших районів Закарпаття та наводити порядок на Хустщині та нашому краї в цілому.

Хуський 2018-11-27 / 23:11:31
Сись барыга вже давно мав сидіти, публікації в фб - то вобще піщинкы по сравнэнию з його основнов діяльностю

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини