До складу Громадської ради при НАЗК від Закарпаття включили псевдоактивістку і очільницю антиукраїнської організації

Членство у громадській раді при НАЗК отримують особи, маніпульовані корупціонерами в правоохоронних органах і наближені до українофобки Тетяни Монтян

До складу Громадської ради при НАЗК від Закарпаття включили псевдоактивістку і очільницю антиукраїнської організації

Громадкість Закарпаття нещодавно була «здивована» новиною про включення до громадської ради при Національному агентстві запобігання корупції (НАЗК) місцевої псевдоактивістки Лариси Ступак (Приходько).

Дійсно, до складу Громадської ради при НАЗК Л.Ступак запропонувала Громадська організація "Сила народного контролю - ЧОП" (яка вперше "засвітилася" в боротьбі з незаконними гральними закладами та проти екс-мера м.Чоп Галини Цар, заступницею якої, свого часу була Л.Ступак). Тобто, організація, яку створила сама Л.Ступак і до якої входять 2 осіб (точніше, відомі лише двоє) – сама Л.Ступак і А.Сусік, який є ніби і засновником організації. Втім, якогось суттєвого значення це вже не має.

А ось чого Л.Ступак не запропонував до цього списку політичний проект українофобки Тетяни Монтян «Спільна Дія», залишається незрозумілим. Адже саме Л.Ступак очолює Закарпатський осередок «Спільної Дії». Дивно, але представляє її вона під іншим прізвищем – Л.Приходько. А пані Монтян, якщо комусь невідомо, це та сама, яка сказала українцям: "Прийде Росія, і вас всіх повісять, я буду рада".

Судячи з усього, НАКЗ не перевіряє особи кандидатів, запропонованих на членів до Громадської ради. Бо якщо б перевіряли детально, то знали б, що саме займаючи посаду заступника мера м.Чоп Л.Ступак обклала «даниною» не тільки нелегальних таксистів, а й власників незаконних гральних закладів.

Попрацювавши на посаді лише один рік, у 2007 році Л.Ступак придбала нежитлову нерухомість під магазин, в якому частину площі здавала під гральні автомати, з якими потім буде боротися вже як начебто громадська активістка. Вказані торгівельні площі в 2016 році Л.Ступак дивним чином подарувала 3 особам та придбала за це в Угорщині маленький будиночок).

Звільнення неугодних людей з посад в будь-якій інстанції м.Чоп було ще однією з особливостей "почерку" Л.Ступак на владній посаді. До абсурду можна і віднести звільнення двох працівниць Чопського будинку культури за 1 рік до їх пенсії, обкладання даниною навіть мийок автомобілів (за її каденції відкриття такої мийки приватним підприємцям коштувало 5 тисяч американських доларів). Не говорячи вже про отримання квартири поза чергою. Зрештою, невгамовна заступниця поклала око на "найсвятіше" – на крісло мера Чопа. Що, в комплексі з вищезазначеним, поклало край терпінню її екс-подруги Г.Цар. Звільнення Л.Ступак з посади заступника мера Чопа Закарпатська обласна прокуратура та сама Г.Цар пам’ятатимуть ще довго.

До речі, під час Революції Гідності Л.Ступак мало не щодня писала заяви в обласну прокуратуру про те, що працівники Чопської мерії та Ужгородської РДА відвідують та підтримують Майдан, а не працюють.

У разі грунтовної перевірки дізналося б НАКЗ і про те, що в 1994 році стосовно Л.Ступак було порушено кримінальну справу (контрабанда валюти та несплати податків), від якої вона тривалий період часу переховувалася в Угорщині. Повернулася вона в Україну лише після трагічної смерті слідчого в автокатастрофі та зникнення доказів у цій справі.

Дізналися б і про затримання у 2002 роціа працівниками СБУ за створення злочинного угруповання її чоловіка Тібора Ступака, умовний термін ув'язнення якому обійшовся Л.Ступак продажем власного ресторану "Парламент".

Після цього вона влаштувалася працювати в дитсадок, з якого теж з тріском була звільнена через неодноразові заяви батьків про те, що діти скаржаться на побиття їх вихователькою.

Дізналися б і про сина Романа, якого вона неодноразово «визволяла» з «полону» міліції за вживання та продаж наркотичних препаратів. Визволяла як громадський діяч, який бореться проти корупції та хабарництва та член майже всіх громадських рад при держустановах, інформує chopkuj.blogspot.com.

Нині Л.Ступак, окрім всього, є активною "соратницею" іншого, "кришованого" злочинцями, що осіли в правоохоронних органах, псевдоактивіста – Івана Данацка. Того самого, що вивішував кремлівсько-"русинський" прапор на флагштоці перед Закарпатською ОДА. А також був організатором усіх попередніх незаконних акцій по дестабілізації Закарпаття шляхом блокування автошляхів – в рамках тарифних "протестів"акцій "пересічників" тощо.

Не варто сумніватися, що членство в Громадській раді при Національному агентстві запобігання корупції стане для Л.Ступак додатковим натхненням на нові "звершення" і "подвиги" на ниві псевдоактивістського "заробітчанства".  А для тих, хто нею "ляльководить", це додаткові можливості маніпулювати ситуацією у власних корисливих цілях.

27 лютого 2017р.

Теги: Ступак, НАЗК

Коментарі

Кудря 2017-07-06 / 17:37:29
Цю суку разом з цімбором своїм кось закриє?Я ся лем чудуву,ци її ся боять ци што? Лізе всягде,ги той таракан,гидотна,паскудна особа,иппен ,як її мунтянка-сепаратистка!

Свідок 2017-03-09 / 21:30:40
Був свідком однієї розмови горе адвоката Пересопляка, який вмовляв свого клієнта -обвинуваченого привести в судове засідання побільше " активістів", щоб тиснути на суд. Цікаво як закінчилась ця справа?

ДФС 2017-03-09 / 21:25:09
А чи платить ця потвора податки цікаво?

Вся правда 2017-03-06 / 23:14:47
Викрили лариску-криску...)))))

ШОК 2017-03-02 / 16:59:08
Читаю про так званних "активистів - аферистів"і складається враження, що вони таким чином не тільки заробляють гроші, а також прикривають свої кримінальні справи! Як що почнуть з ними розбиратися, то можна буде кричати - політичні переслідування. Це не тільки у нас, а по всій Україні.

Бодя 2017-03-02 / 00:47:59
сТупак-проплачений імбіцил-провокатор, який бігає за бабло з камеров і торгує своїм нікчемним писком!Порядок хоче наводити в державі,краще бо навела з своїм синочком норкоманом порядок.
ПОЗОР ПОЗОР ПОЗОР.

Желізняк 2017-03-01 / 16:01:04
я є пуцер Шараніча і Рати но і шо ?

цімборка 2017-02-28 / 22:47:08
Самий порядний там Іван - кувалда. Шкода його. За тарілку супу працює. Кобила чопська скупа та жадібна, не балує данацкоцьму, всі гроші сама забірає.

Чопу 2017-02-28 / 22:36:50
Я ни в коем случае не мешаю! Настоящие активисты есть! Но столько "всплыло" активистов-волонтёров. Одна каждый день фото выставляет с печеньками и номером "личной" карточки и НИКОГДА не даёт отчёт сколько ПОЛУЧИЛА денег. Каждый месяц отдыхает за границей и нигде не работает. Другой люстратор -петеушник, за деньги "решает" вопросы во всех сферах. Правду сказали, зароботчане((( А лора ни чем не хуже и не лучше, она всю жизнь пахала на самых грязных работах и сейчас зарабатывает чем умеет. Мужиков то своих кормить надо, а до грибов ещё далеко.

Чопу 2017-02-28 / 15:32:15
Не змішуйте в одному міксері справжніх активістів і цих псевдоактивістів, або, як тут правильно написано, представників псевдоактивістського "заробітчанства".

Чоп 2017-02-28 / 12:15:53
Современные "активисты", это такая себе стая людей, которые никогда не работали, закончили ПТУ, а теперь на скандалах зарабатывают деньги. Многих уволили с работы, кого за кражу, кого за взятки, а теперь они "борцы за справедливость"! Жаль сына, который теперь на виду и все знают о его проблемах.Безжалостная мать, которая ради денег, готова принести всех родных в жертву.

пересічний 2017-02-28 / 07:42:44
Не ту країну назвали Гондурасом.

Василь 2017-02-28 / 07:15:55
Якщо уже ми дожилися до того що злодюжка, наркоша, алкоголічка і проститутка Лора якій платить Ратушняк і Шаранич гроші і яка є сепаром конченим і розкачує Закарпаття стала ЧЛЕНОМ Ради то се кінець !! рич не кажу більше се Армагедон

Чоп. Юрист. 2017-02-28 / 07:11:45
Ну и что навела Лора Приходько сТупак с незаконными вырубками леса? Как рубили так и рубят. Как вывозили так и вывозят, но Лора молчит. Почему? А потому что никто не платит. За тот дебошь на таможне ей Москаль заплатил 10.000 баксов. Вот она и носилась по таможне как скаженная. Порядок с Михайлишиным в паспортностоле? Да я вас умоляю. Сделала своей сестре Ирочке паспорт вне очереди и угомонилась.Устраивая дебоши вперемежку с клевтой с обзываниями и оскорблениями сотрудников, порядок никогда не наведёшь. И вообще, вы любом цивилизованном государстве вся её борьба за правду подпадает под уголовную статью, а в Австрии, нвапример, аж под три.

добре насолила баригам 2017-02-28 / 06:43:55
Добре она вам баригам насолила можливо і за бабки, але ви не чим не ліпші, люди по світу шукають кращої долі, а ви паразитуєте на бюджетних і людських коштах. Хто з вас пробував навести порядок в Михайлишина Паспортному столі, з прокурорами по незаконних рубках?
Якби всі закарпатці відстоювали свої права( а не рішали за бабло з чиновниками, а потім вихвалялись) то було б більше порядку.
Поки ЗМІ будуть підконтрольні бізнесменам доти в них будуть мочити конкурентів

ужгородка 2017-02-28 / 04:07:07
Важко знайти чорноротішу і чорнодушішу особу, ніж Л. Ступак

Ольга 2017-02-27 / 23:47:10
Ця сучка Ступачка віддала душу рогатому , щоб прославитись . Хотіла цього аферистка , то нехай радується цій славі . Іншої слави у неї не буде . Горіти їй у пеклі , рано чи пізно , бо стільки підлості скільки вона зробила людям , то треба прожити 10 життів . Шкода , що її син , нівчому невинен буде розплачуватися за гріхи тої сучки . Ось його мені шкода .

Співчуваю 2017-02-27 / 23:18:27
Розумні пацани не найняли би ступачку! Свора шарікових налітає тільки на конкретних людей, завдання, обгавкати, обрехати. Вони розхитують сітуацію в області під заказ та за гроші! Не соромтесь, женить їх, шкода ваших грошей! Це не інформаційна війна, а убогий сором!

Бумеранг 2017-02-27 / 23:18:23


Коментар видалено. Адмін


Ольга 2017-02-27 / 23:09:42
Абсолютно підтримую Антона . Боротьба проти вирубці лісу Ступачки почала по вказівці та за гроші Маскаля , коли перестали вирубчики лісу платити Москалю , а напряму на Київ . Маскаль зажадав бабло ще в більшій сумі вернути собі . Ось така правда . На превеликий жаль , ліс вивозять дальше тільки вже більше платять Маскалю .

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини