І-ий Міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest" на Закарпатті визначив переможців

Напередодні в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради відбулося урочисте нагородження та гала-концерт переможців конкурсу-фестивалю мистецтв "Stankovych fest".

І-ий Міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest" на Закарпатті визначив переможців

Нагадаємо, на Закарпаття для участі у конкурсах фестивалю з’їхалися півтисячі молодих талантів з різних куточків України. Статус міжнародного захід отримав завдяки участі молоді з сусідніх Угорщини та Словаччини.

Перший Міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest" проходив із 9 по 12 лютого на Свалявщині, де й народився всесвітньовідомий композитор, голова Національної спілки композиторів України, народний артист України Євген Станкович. Він і очолив конкурсне журі.

За підсумками творчого змагання Гран-прі в номінації "Образотворче мистецтво" здобула учасниця молодшої вікової категорії Анастасія Бобрик, Гран-прі в номінації "Юний композитор" виборов Іван Несходовський – учні Київської дитячої академії мистецтв. А Гран-прі в номінації "Музичне мистецтво" дісталося піаністці Едері Бондарук, студентці Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.

У гала-концерті ж, окрім учасників конкурсу-фестивалю, виступив і Національний ансамбль солістів "Київська камерата". Святкове дійство в атріумі тривало понад 3 години. 

З повним переліком переможців першого Міжнародного фестивалю-конкусру "Stankovych fest" можна ознайомитися на офіційному сайті заходу за посиланням: http://stankovych.com/premozhci-ta-laureati-pershogo-mizhnarodnogo-konkursu-festivalyu-mistectv-stankovych-fest/.

13 лютого 2017р.

Теги: Станкович, фестиваль, переможці

Коментарі

Рідня учасника 2017-02-13 / 23:55:28
Прекрасно, що в нас є такі видатні постаті, як Станкович, але погано, що такі, як Фролова і Ко беруться організовувти таке чудове свято! Для всіх учасників це була реальна мука! Уявіть собі, що запізнення у виступах були просто колосальні, вокалісти мали виступати об 14.00, тоді, як перші їх виступи почалися в 21.20, і то не в головному залі, а в неприспособленому холі! ДІти приїхали із всієї України, а не лише Закарпаття, змучені уставші, естрадники взагалі в 04 ранку виступали. Потім ужгородці поїхали по домам, а вже в 9.00 суботи на сайті новина, що 2 тур починають вокалісти о 12.00, це просто абсурд і ідіотизм! З горем пополам в 12.20 виступили, а потім до 21.30 чекали нагородження, яке затягнулося до 24.00 ночі, воловецькі не витримали і поїхали додому. Дійшло до того, що були групи конкурсантів із всього 2 дітей, і їм умудрилися дати 3 місце!!!! При всій повазі до прославленого Станковича, його прізвищем прикрилися для заробітку грошей і просто провально провели даний конкурс!

Учасник 2017-02-13 / 22:44:03
Ще кращим би він був, якщо би Фролова навчилася нормально організовувати заходи а не списувати державні кошти і брати взятки за то щоб учасники-вокалісти до пяти ранку очікували свого виходу на сцену. Цікаво куди ті гроші (600 грн) за участь в конкурсі приказним методом пішли, коли управління культури повністю профінансувало фестиваль. Навірно Фролова вертає ті кошти які вклала в посаду а також хоче собі квартирку купити біля ОДА і забронювати місце директора обласного драмтеатру бо відчуває що скоро її виженуть. Стид і позор обласній культурі Закарпаття. Порада губернатору - гнати поганою мітлою Фролову з посади начальника управління культури. Чим далі ти наша культура йде в пропасть і скоро буде на рівні сільського клубу самого забитого села.

НОВИНИ: Культура

11:02
Закарпатський обласний театр драми та комедії з Хуста привезе до Ужгорода дві прем'єри
11:34
У Мукачеві стартував фестиваль дитячих театрів "Імпреза над Латорицею" (ПРОГРАМА)
16:06
Хор "Cantus" розпочинає концертний тур "Звуки небес, голоси землі"
06:47
Алло
15:00
Сьогодні в Ужгороді стартує ІІ Всеукраїнський конкурс хорового мистецтва імені Михайла Кречка
13:52
В Ужгороді в неділю зірковий склад акторів зіграє одну з кращих комедій XXI століття
11:20
/ 4
В Ужгороді розпочався IV Всеукраїнський фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури"
21:09
/ 1
Загублені у коханні
13:56
В Ужгороді вдесяте відкрили виставку-конкурс "Світ писанки"
06:00
Загадкова вісімка
10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
» Всі новини