Ранок Москаля починається з сайту "Закарпаття онлайн". Страшилки для журналістів

Робота керівництва Закарпатської ОДА починається з читання сайту "Закарпаття онлайн". Такий висновок можна зробити з інформації, що її сьогодні зранку поширила прес-служба Закарпатської ОДА.

Ранок Москаля починається з сайту "Закарпаття онлайн". Страшилки для журналістів

Інформацію поширено під заголовком "Підконтрольні "ЄЦу" ЗМІ у своїх спробах облити брудом нову владу Закарпаття не гребують найбруднішими методами", який більше відповідає бульварній пресі, аніж підрозділу державної установи. У тому ж стилі виконано і текст повідомлення. Однак, враховуючи особистий стиль голови ОДА Геннадія Москаля, те, що "Закарпатська ОДА вимагає...",  і той факт, що без його особистої вказівки ця інформація навряд чи побачила б світ, дивуватися не доводиться.

"Наближені до "Єдиного центру" ЗМІ не гребують відвертою брехнею у своїх спробах облити брудом нову владу Закарпаття. У вівторок  (15.09) над ранок Закарпаття.онлайн оприлюднило новину про те, начебто радником голови Мукачівської РДА призначено помічника нардепа Ланя Артура Пашкуляка, котрого, за твердженням цього сайту представлено 10 вересня на нараді в райдержадміністрації. Ця "новина" від початку до кінця є брехнею і ще раз доводить, що в "єцівські" ЗМІ не гребують найбруднішими методами в своїй "роботі", порушують усі стандарти журналістики і насправді є засобами масової дезінформації", – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Однак, на час поширення цього повідомлення, на сайті Закарпаття онлайн було розміщено зовсім іншу інформацію. А саме, що на нараді 10 вересня в Мукачівській РДА як радника голови РДА було представлено не Артура Пашкуляка, а Василя Пашкуляка – людину, яка була першим заступником голови РДА в часи В.Януковича, потім була помічником нардепа-"регіонала" Михайла Ланя і, зрештою, всупереч думці більшості депутатського корпусу райради, рішенню Громадського люстраційного комітету Закарпаття і загалом громадськості району була призначена тодішнім "губернатором" Закарпаття Валерієм Лунченком на посаду керівника району.

І це, на жаль, правда, яка не заперечується в інформації з ОДА.

"Що суттєво, Василь Пашкуляк є батьком Артура Пашкуляка – представника вузького кримінального оточення народного депутата Михайла Ланя. А саме Артур Пашкуляк був тією особою, яка після сутички бійців «Правого сектора» і міліції 7 липня 2015 року (до вирішення якої міліціонери залучили бандитів М.Ланя) передала «правосекторівцям» запрошення від Блюка на «стрілку» в спортивному клубі «Антарес» на 12.00 11 липня", – йдеться в опублікованій на сайті Закарпаття онлайн інформації. І це теж правда, яку не можливо заперечити.

"Закарпатська ОДА вимагає від сайту спростувати брехню і вибачитися перед своїми читачами. Якщо це не буде зроблено, Мукачівська РДА за дорученням голови ОДА Геннадія Москаля домагатиметься спростування фальшивки в судовому порядку", – безпрецедентно лякає журналістів прес-служба ОДА. Хоча за звичкою свого патрона мала би викликати військового комісара і відправити їх прямо в зону АТО.

Рівень якості інформації, що її публікує Закарпаття онлайн, підтверджений рівнем довіри до сайту читачів. Станом на нині Закарпаття онлайн є лідером інтернет-журналістики Закарпаття і його відвідуваність є більшою, ніж сукупна відвідуваність сайтів, що їх контролює чинна влада Закарпаття, представлена Г.Москалем, В.Пацканом, В.Лунченком і М.Ланьом (Блюком). І головним джерелом фейків в інформаційному просторі Закарпаття є не Закарпаття онлайн, а, передусім, сам голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. І в цьому закарпатці вже не раз переконалися за короткий період його керування нашим краєм.

Закарпаття онлайн щиро вдячне Г.Москалю за те, що і він підтверджує високий рівень нашого ресурсу, починаючи свій ранок з читання нашої новинної стрічки. Однак пропонує йому вдосконалювати не журналістів, а себе. І перестати обманювати громадськість пустими заявами про, начебто, повну зупинку контрабанди на Закарпатті, демонізувати і оббріхувати політичних опонентів, показушно гримати дверима в сесійній залі ОДА, безперестанно піаритися перед камерами на "суботниках" і фестивалях.

Закарпаття чекає від Г.Москаля не безконечних позувань перед об'єктивами медійників і використання для власного піару державних ЗМІ, не системної ліквідації патріотів і не реанімації політичних привидів з Партії регіонів та СДПУ(о) під гаслами, начебто, боротьби з ними, а реальної роботи в соціальній і економічній сферах. Але саме тут його зовсім не видно. На жаль.

А ще мусимо пояснити Г.Москалю, що журналісти Закарпаття онлайн не підконтрольні. Не позбавлені політичних та інших симпатій, але точно не підконтрольні. На відміну від самого Г.Москаля, який на різних владних посадах виконував замовлення різних політичних "батьків", з В.Медведчуком і Л.Кучмою включно. А зараз запопадливо і бездумно виконує вказівки іншого.

І насамкінець. Судами Закарпаття онлайн найбільше лякали в період правління В.Януковича. Тоді щодо журналістів сайту було порушено кілька адміністративних і кримінальних справ. Тому ми вже лякані. І відправкою в зону АТО нас також не залякати. А отже, єдиним способом змусити нас замовкнути є фізичне знищення. Але тоді Г.Москаль позбудеться можливості насолоджуватися якісною інформацією за ранковою кавою. Тим більше на пенсії, яка очікує його буквально через кілька місяців – в грудні.

15 вересня 2015р.

Теги: Генадій Москаль, Пашкуляк

Коментарі

Шинко Славік 2015-09-28 / 12:07:38
Особливим досягненням в галузі міжнародно-правового співробітництва прокуратури Закарпатської області є відкриття прокурором Палінчак О. шенгенвіз родині та колегам за 100 ойро!!!

Янку 2015-09-22 / 22:04:52
Треба начинати пакувати валізи щоб не пропустити останній вагон!

Янко 2015-09-22 / 20:02:48
Дайте гроші

останній москаль 2015-09-21 / 17:44:07
В іршаві в РДА працює связка невидана до цього часу русский бандерівець і печений регіонал всі ті що не мали би робити Всі питання виріщуе регіонал ніякоі роботи в рда лише гноблять простий народ доки ти МОСКАЛЮ ГЕНА будеш це підтимувати загнавись повних нулів В ІРШАВУ а ті поклали регіонала керувати аферами з грошима де ПОРОШЕНКОВЕ скорочення адміністрацій такоі брехні ще не булд за 24 роки як тепер гнати треба в шию цю владу вмісті з ментами і евреями

слухач 2015-09-20 / 16:22:49
Чудовий вірш! А головне що правдивий, оплески стоячи! Ходять слухи що скоро прийде час розплати і почнуть нелюди втрачати нажите "непасильным" трудом!))) чекаємо з нетерпінням!!!

глазовий тичина чучкович 2015-09-20 / 13:35:00
У прокуратурi, бiля церкви, де скорочення йде.
Всi тремтять та переживають, що з ними тепер буде.
А було все дуже добре, грошi, слава, красота.
Але тут грузин з'явився, наступила страхота.

Тестiв всi перелякались, це ж оцiнка дiлова.
А серед захисникi законiв одна лише мажорва.
Тi, якi диплом купили, без освiти та без знань,
Що писать навiть не вмiють, одним словом всяка срань.

Тестування не для панства, це скорiше для лохiв,
А мажорам це не треба, щоб грузин там не хотiв.
Тут звязки на все впливають, або евро чи бакси,
То ж посади мажорчатам, а всiм iншим конкурси.

Тут Валько дали посаду, хоч Закон не дозволя,
Бо працюе ця подруга пару рокiв, ще й тупа,
Тут Андрiй Бiшко -пяниця, е й хабарник, дебошир,
ДТП вчиня постiйно, долар США його кумир.

Саша Сочка там начальник, вiн посаду прикупив.
А Тому, що тупуватий, вiн на тести не ходив.
Два Машкаринцi - пяницi, Кавка повний iдiот.
Кузан, маханець, Бокшанка, одним словом повний зброд,

Рокiв шiсть була в декретi Павлюченчиха мала,
Так в декретi поумнiла, в обласну зразу прийшла,
Тепер Костiв lван плаче, з ким робить, вона ж дурна,
Та й на роботу вона ходить через день, або через два.

Ох iдивна ж це реформа, не второпаеш нiяк,
Де толкових виганяють, залишають мажорняк,
Та не знають лиш одного, скоро прийде черга iх.
Пiдуть на х.й цi мажори, iзабудуть всi про них.

Йовжіко 2015-09-18 / 13:58:27
Кажуть останнім часом Старий - Мусор почав бухати по ночах

Степан Крук 2015-09-17 / 13:19:24
Ці руки не крадуть, а цей писок не бреше!!! Бу-га-га!!!

Наталка Майстренко 2015-09-17 / 00:33:36
Раз Г. Москаль читає за кавою чи поза нею ваш сайт, то треба йому тут дохідливо розтлумачити, що російську "звичаєву" лексику на Закарпатті йому ще можуть пробачити, а ось не-"звичаєве" для Закарпаття право - ні

переглядач новин 2015-09-16 / 18:44:44


Видаляються виключно коментарі, які не відповідають Правилам коментування - не по суті публікації, тролінг, перехід на особистості автора, просте ляпання болотом, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, антиукраїнськість, претензії до Адміністрації сайту тощо.

Тому, не робіть всього цього, і буде вам щастя... :)

У даному випадку, попри добре ставлення до сайту мав місце флуд - коментування не по темі і апелювання до Адміністрації. Коментар видалено. Адмін


Рем 2015-09-16 / 13:27:06
"студент" Вошин, не перебільшуй свою значимість :) Ти вже дно

студент 2015-09-16 / 13:09:01
Ранок в нього починаться в Апріорі

Аваков 2015-09-16 / 07:15:32
Був ментом безпредельщиком ним і залишився ! Незважаючи на високі посади які займав. Шкода що Закарпаття перетворено у постійний полігон політичних розбірок у догоду керівників у високих кабінетах!

Йонко 2015-09-16 / 05:48:46
ГЕНА бери шинель іді дамой в Чернавци

О.Д. 2015-09-16 / 02:09:54
Те, що вийшло зранку у виконанні прес-служби ОДА, але зі страшилками від імені самого "губернатора" – це точно не журналістика і, навіть, не робота прес-служби. Це щось нижче від рівня ужгородської каналізації. Наразі жоден з керівників області не опускався до такої меншовартості і, загалом, не нівелював так якість публічних заяв від влади, як це робить у своїй прислужницькій запопадливості Москаль. Коли він щось пускає зі свого рота у світ, для нього не існує ні правди, ні фактів, ні моралі – лише словесні маніпуляції, спровоковані бажанням "помножити на нуль" тих, кого йому політично замовили у владних верхах, і спробувати ліквідувати тих, хто в той чи інший спосіб опинився поперек його шляху по виконанню цього замовлення...

Шкода людей, які ще на це ведуться. Радує те, що кількість тих, хто виходить з-під цього популістського гіпнозу, щодня зростає в геометричній прогресії...

журік 2015-09-16 / 00:03:37
То Галас Гені таку дурницю написав? Справді ганьба якась. Не рівень

михайло 2015-09-15 / 21:01:56
Ага, собi рейтинг робить, розсмiшив

юре 2015-09-15 / 20:00:27
москаля у відставку ганьба такому губернатору що призначає на державні посади регіоналів та медведчуківців івсяких пашкуляків

Лівий сектор 2015-09-15 / 19:37:16
Гена старий маразматичний генерал-губернатор. Меле язиком та й меле. А взагалі, згідно закону - обов'язок глави держадміністрації не займатися політичною діяльністю, а забезпечити належне виконання бюджету, поліпшення добробуту громадян. А політикою якраз і заборонено займатися. Пройшло два місяці з моменту другого пришестя Москаля. Результат - повний нуль в економіці, робота над тим як вибити Єдиний Центр як політичну силу з арени, участь в фестивалях із стаканами яфенівки. Ганьба Гені мінус тридцять.

Закарпатка 2015-09-15 / 19:28:51
Закарпаття Онлайн - молодці! Гідна відповідь клоуну Москалю. Старість - не радість... Це до Москаля)

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини