Мер Ужгорода і його перший заступник через нелюстровану прокуратуру вирішили прикрити свою аферу з крадіжкою "Корони"

"За результатами розгляду звернення від міської ради до прокуратури Закарпатської області, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 365 КК України відносно заступника прокурора м. Ужгород Меренич М.І.", - йдеться у повідомленні, що його розповсюдила в ЗМІ і оприлюднила на офіційному сайті Ужгородської міської ради її прес-служба.

Мер Ужгорода і його перший заступник через нелюстровану прокуратуру вирішили прикрити свою аферу з крадіжкою "Корони"

Попри те, що ще не було ані досудового розслідування, ані, тим більше, суду, міськрада в особі Віктора Погорєлова та його першого заступника Івана Волошина, котрі спільно і провели цю оборудку, внаслідок якої скарбницяя Ужгорода недоотримала щонайменше 20 млн грн, однозначно кваліфікує цю ситуацію як "кримінальне правопорушення", котре, "було вчинене у формі винесення незаконного і протиправного подання від 08.08.2012 року № 3434 (накладений арешт на комплекс "Корона") та наслідків даного подання".

Не складно зрозуміти, що зазначені працівники влади Ужгорода використовують службове становище, аби вирішити приватні проблеми, що виникли у них у контексті приватизації історичного комплексу "Корона". В інших випадках влада Ужгорода не поширювала і не публікувала на офіційному сайті інформацій, що стосуються об'єктів, що перебувають у приватній власності.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 5 січня прокуратуру Закарпаття очолив Володимир Янко. До нього жодний жоден з обласний прокурорів не брав на себе виправдання цієї злочинної оборудки.

Сьогодні прес-служба Закарпатської області повідомила про призначення "нових" прокурорів міст і районів Закарпаття, серед яких чимало - одіозних, люстрації яких, як от прокурора Ужгорода Івана Зареви, вимагає громадськість Закарпаття.

Як уже інформувало Закарпаття онлайн, матеріали ЗМІ, про можливі кримінальні правопорушення навколо приватизації «Корони», продажу цієї будівлі тощо, в яких містяться повідомлення про можливі кримінальні правопорушення прокуратурою, скеровано до УМВС в Закарпатській області для відповідного реагування. Як повідомляли раніше у прес-службі прокуратури Закарпатської області, такий крок обумовлений тим, що саме за відповідним підрозділом УМВС закріплено повноваження реагувати на зазначені правопорушення –  згідно ст. 216 КПК України - це виключно їх підслідність.

"З так званого «питання Корони» відбулось понад 100 судових засідань у господарських спорах і у кримінальному провадженні. З приводу останнього, є вирок суду, який вже вступив у законну силу. Йдеться про кримінальне провадження за фактом протиправних дій службових осіб КП «БТІ м. Ужгорода» Ужгородської міської ради, а також службовців підприємства-оцінювача, яке проводило оцінку готельно-ресторанного комплексу «Корона» під час проведення приватизації. Винних осіб вже засуджено", - повідомляла прес-служба прокуратури області.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, йдеться про заниження при викупі площі готельного комплексу «Корона» на 1 тисячу квадратних метрів, факт якого зафіксовано прокуратурою і порушеною кримінальною справою, і за що навіть було засуджено винних осіб з числа виконавців, але місту не повернуто втрачені кошти, та руйнування пам’ятки архітектури місцевого значення «Корона» без ЖОДНОГО з величезного переліку документів, необхідних ДЛЯ РЕСТАВРАЦІЇ об'єкта

Зрештою, аби сховати кінці в воду, ужгородську «Корону», придбану за 8 мільйонів, нещодавно перепродали за 1,25 мільйона.

Крім того, внаслідок перепродажу "Корони" його власник, яким всюди позиціонується саме Іван Волошин, Ужгород втратив ще на 8 млн грн .

Мирослава Меренич є єдиною представницею прокуратури, яка проявила принциповість у справі цієї афери з незаконним відчуженням майна міської громади.

26 січня 2015р.

Теги: Корона, Іван Волошин, прокуратура, Володимир Янко

Коментарі

ник 2015-01-27 / 10:15:38
бля, ну и позор жить в Ужгороде с такими "отцами- овцами" города. ЗЕКИ РУЛЯТ!

Ольга 2015-01-27 / 09:55:57
А хіба Волошин, сини Погорєлова не в зоні АТО? А чому ні? Покидьки! Такий час, а їм землі, майно, все мало і мало... Чи прийде вже цьому кінець?

ужгородець 2015-01-27 / 00:47:35
Ну то ***єц!

Макс 2015-01-27 / 00:42:15
Це просто потрібно всім зібратися і гнати цих злодіїв у шию звідци. По іншому справи не буде.

Штефанюк 2015-01-26 / 23:25:50
Це таке у нас відчуття локтя, я коли бухаю усе тост говорю про прокурорське братство, а тим кому їх говорю утопив бим їх у ложці з води тай з гімном змішав.

Генек 2015-01-26 / 23:03:17
Бо міська влада на даний момент то і є Волошин з Погорєловим на пару...

Суддя Дредд 2015-01-26 / 22:28:46
Чому міська влада не звернеться до прокуратури з приводу злочинів Волошина, який обікрав Ужгород на мільйони? Чому не попросить її розслідувати справу про крадіжку газу у великих розмірах в Унгварському, про який писав цей сайт і яку кришує міліція?

Ужгород 2015-01-26 / 22:23:29
Чому міська радане звернеться до прокуратури з приводу зловживань Штефанюка на посаді прокурора міста Ужгорода? Чи він на цій посаді не зловживав?

ЄРДР 2015-01-26 / 22:06:41
У публікації цього видання від 30.12.2014 року йшлося про суму, яку зібрали, аби «мотивувати» Генеральну прокуратуру прийняти саме таке кадрове рішення – 300 тисяч доларів. Ці гроші позавчора зібрали і передали на Київ 10 прокурорів, що планують стати прокурорами районів та міст.
Це є повідомленням про вчинення корупційного злочину. Прокуратура Закарпаття навіть не вжила заходів для спростування цієї інформації, погоджуючись із цим повідомленням. Останні призначення тільки підтверджують правдивість цього повідомлення. ЧОМУ ДО ЦИХ ПІР НЕ ПОРУШЕНО КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ЗА ФАКТОМ ВЧИНЕННЯ КОРУПЦІЙНОГО ЗЛОЧИНУ ПРАЦІВНИКАМИ ЯК ОБЛАСНОЇ ПРОКУРАТУРИ ТАК І ГЕНЕРАЛЬНОЇ?????? ЗАКОН ХІБА НЕ ОДИН ДЛЯ ВСІХ?????? БЕНЦУ ПОТРІБНО СУДИТИ ЗА ПОСЕРЕДНИЦТВО У ДАВАННІ ХАБАРА!!!!!

жиди по новому 2015-01-26 / 22:04:07
і як працювати у правоохоронних органах коли пани чубляться, а нормальні люди страждають? доки прокурор, міліціонер, суддя будуть залежні від влади-криміналітету, доки люди будуть мовчати.
прокурори якшо ви будете мовчати то де гарантія що ви не слідуючий?
зрозуміло якби людина вчинила злочин а людина виконувала свої функції .
де правда

Грамотник 2015-01-26 / 22:01:50
А чого Ви чекали? Зарева з Унгварського не вилазить, їм туда з Кайлом завжди дівчат привозили, там всі перевірки ГПУ проходили і аудіо-відео не не одні 10 годин

Янко 2015-01-26 / 21:54:58
Нічого особистого, це просто БІЗНЕС

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини