Прокуратуру Закарпаття очолив Володимир Янко (ФОТО)

Сьогодні, 5 січня, заступник Генерального прокурора України Віктор Шокін представив колективу прокуратури Закарпастької області нового керівника – Володимира Янко. Захід відбувся за участю керівництва органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних і судових структур.

Прокуратуру Закарпаття очолив Володимир Янко (ФОТО)

Представляючи новопризначеного прокурора Закарпаття, заступник Генерального прокурора України охарактеризував Володимира Михайловича як високопрофесійного керівника з багаторічним досвідом прокурорської роботи, який пройшов майжу усі щаблі прокурорської роботи. «Упевнений, що його цілеспрямованість, принциповість, організаторські здібності дозволять гідно виконувати посадові обов’язки прокурора Закарпатської області», - підкреслив Віктор Шокін.

Він також наголосив на тому, що керівництво держави та усе суспільство сьогодні очікує від органів прокуратури дієвої боротьби з корупцією, виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності посадовців, котрі розкрадають бюджетні кошти.

Віктор Шокін подякував колективу прокуратури області за плідну роботу у минулому році, про яку він знає багато і детально, адже є куратором прокуратури Закарпатської області. «Є важливі здобутки у роботі прокуратури, якими можна пишатися, але я зверну увагу нового прокурора області на недоліках, які він повинен усунути. І я впевнений – він з цим впорається».

Водночас Володимир Янко подякував за надану довіру: «Я усвідомлюю всю відповідальність і зроблю все, щоб кожен закарпатець відчув, що його права захищено. Разом з колективом прокуратури ми докладемо усіх зусиль для вирішення нагальних проблем області. Для нас є справою честі відновити довіру громадян до органів прокуратури та правоохоронної системи загалом».

Також керівник відомства наголосив на основних пріоритетах у роботі прокуратури. Це ефективна координація роботи усіх правоохоронних органів у боротьбі з корупцією, розкраданням бюджетних коштів та виявлення злочинів у земельній сфері. Ще одне завдання,- виявлення та припинення діяльності диверсійних груп, які мають на меті дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Звертаючись до колективу прокуратури, яку він очолив, Володимир Янко наголосив: «Ми живемо у складні часи, попереду надзвичайно велика робота. Хто витримає ритм – буду вдячний, хто не зможе – на жаль, будемо прощатися. Ми не можемо дозволити собі схибити, тому вимоги надзвичайно жорсткі. Впевнений, що високий професіоналізм колективу допомагатиме утверджувати законність на теренах Закарпаття і ми разом зробимо все можливе для відновлення довіри громадян до прокуратури», - завершив прокурор області.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

05 січня 2015р.

Теги: прокуратура, Янко, очолив

Коментарі

Вас 2015-01-24 / 14:22:44
Відставка Яреми 2015-01-18 / 15:29:03
Навпроти підписів, що додалися, стоять прізвища нардепів з Закарпаття - позафракційних Івана та Павла Балог, Василя Петьовки, "ударівців" Валерія Пацкана та Роберта Горвата, представника Блоку Петра Порошенка Василя Брензовича, "народнофронтівця" Валерія Лунченка, члена депутатської групи "Сила народу" Михайла Ланя. Також у писку є прізвища ще трьох вихідців з Закарпаття - члена фракції "Народного фронту" Олександра Сочки, "опозиціонера" Нестора Шуфрича та позафракційного Едуарда Матвійчука.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, станом на четвер у списку було прізвище 71 нардепа, серед яких тільки один закарпатець - Віктор Балога

Соболєв переконаний, що підписів депутатів вистачить і на те, щоб поставити на голосування питання відставки Яреми, і для ухвалення цього рішення.

"Після того, як парламент висловить недовіру генеральному прокурору, він буде у відставці", - пояснив він механізм, підкресливши, що президент не може не погодитися з рішенням парламенту.

"Нам треба зробити конкурс. Нам не треба, щоб генпрокурор знову був чиєюсь людиною", - зазначив нардеп.

Кадри 2015-01-24 / 14:20:46
Шановні читачі сайту звертаю вашу увагу що кадрові рішення які прийняті це є досвідчені люди, професіонали які знають свою справу і зможуть підняти авторитет прокуратури і довіру до людей. Так що просимо Вас не писати недостовірну інформацію про наших працівників. Дякуємо.

істина 2015-01-24 / 07:15:22
Любий друже щобись так до смерті пив, як ті когось перерахував.

Автомайдан 2015-01-24 / 01:22:28
Пане Янко як Ви думаєте а ото не біда що ми люстровали Штефанюка, міська рада висловила йому недовіру, ми його ловили по місту, приїжджали до нього додому він від нас ховався інас запевняв що більше не буде займати керівні посади. Подумайте пане прокуроре бо ми готові і хочемо продовжити наші акції у разі його призначення. Ця людина на керівних посадах уже понад 20 років і уявіть собі скільки він на колядував і на обдурював людей. Не у кожного дома є 25 м басейн а у Штефанюка є, не кожен із ваших підлеглих має по декілька квартир, а Штефанюк має. Зробіть правильні висновки, а ще краще відправте його на пенсію це буде найсправедливе найзаконніше рішення за час вашого перебування у області. Завчасно Дякуємо

Гангурка 2015-01-24 / 00:51:58
Любі читачі чорної преси у прокуратурі іде велике скорочення і я Вас запевняю що все що ви пишете і розказуєте Прок Обл буде враховано. Наших працівників - пенсіонерів ( олага, Штефанюка, корнаша, і інших буде скорочено. Вони і так ніякої користі не приносять вони вже давно нічого не роблять і за що їм платити заробітну плату. Нехай працюють молоді у них все попереду

Гость 2015-01-24 / 00:45:15
Навпроти підписів, що додалися, стоять прізвища нардепів з Закарпаття - позафракційних Івана та Павла Балог, Василя Петьовки, "ударівців" Валерія Пацкана та Роберта Горвата, представника Блоку Петра Порошенка Василя Брензовича, "народнофронтівця" Валерія Лунченка, члена депутатської групи "Сила народу" Михайла Ланя. Також у писку є прізвища ще трьох вихідців з Закарпаття - члена фракції "Народного фронту" Олександра Сочки, "опозиціонера" Нестора Шуфрича та позафракційного Едуарда Матвійчука.

Ой йойой 2015-01-24 / 00:41:43
Скільки написано коментарів під цією статтею та кожна про одного Штефанюка, а чи не пора цьому корупціонеру піти на заслужений відпочинок, він уже давно пенсію має і зовсім не малу, більшу ніж прокурор Обл зарплату айбо майже йому ся видит що іще не всю землю у Ужгороді від громади забрав. Додайте йому люде може хоч так ся успокоіт. Пане Янко Ви перед тим як по Ужгороду і по Штефанюку рішення приймали на заступника треба було почути думку обікрадених городян, депутатів і вам би все стало зрозуміло що не треба вам такого заступника і прокурора міста. З цим кадром ви далеко не підете. Пане Янко одумайтесь.

Любі друзі 2015-01-24 / 00:29:29
Який Штефанюк заступник прокурора області, цей фахівець кожний день з обіда бачить лише на одне око, бо у другому вже пів літра. Який порядок при Янкові настав не відомо. Треба би на них Корбаня при тому ходили як шовкові та ще й щось робили а зараз фахівці Корнаш, Олаг, Косей і Штефанюк кожний день градуси у самогонці вимірюють і всі сідають за руль. Де дивиться Біловар, нащо вун туй, а може і вони йому платять

Правда 2015-01-24 / 00:21:43
Кажут що Янко послав документи на Штефанюка - корупціонера. А то не біда що міська рада одноголосно оголосила цьому товаришу НЕДОВІРУ. Пане прокуроре (Янко), а Ви поважаєте думку громади чи Ви хочете щоб Всс разом із Штефанюком у смітник депутати викинули. Задумайтесь поки не пізно

Матвiйович 2015-01-23 / 18:24:58
Но диви перекупив у ня посаду тот тупий сомар Шимон. Я го на роботу брав, аш би м го не взяв до тепер би бiгав з битою по Чехii та забирав у заробiтчан грошi, як декiлька рокiв тому безбожно обдирав iршавських перевiзникiв. А тупий як постола, у словi х.й двi помилки зробить. Нiчого я стану першим заступним, а потiм прокурором области, то я iх усих укопкаю в гузицю з прокуратури. I Зареву - баянiста, Братюкiв -злодiiв, що пув алфавiту не вимовляють I свого нинiшнього шефа -Русняка дебiльного.

істина 2015-01-22 / 21:50:05
Не заздрити, а плакати хочеться, як продають посади в прокуратурі. Не змінилося нічого за рік після Майдану! Як була корупція, так і осталась.

Правда 2015-01-21 / 23:09:29
Читаючи деякі коментарі , розумієш скільки в людях ненависті, злості . Як Вам не соромно , цілими днями писати всяку дурницю. Невже Ви би радувалися як би прокурором став Улашин чи інші йому подібні? Дуже не красиво так писати за своїх колег, бо читаючи це - кожен розуміє , що це все зависть , бо Вам з такими темпами ніколи не стати такими фаворитами як Вони . Ви здатні лише за плечима плювати на людину, яка набагато краща від вас.

Прокурор прокуратури 2015-01-21 / 22:13:47
Весь обласний апарат має пройти переатестацію, уже зажерлися так, що мізки їм жиром заплили, а тупі як валянки. Від нічого робити поливають один другого брудом, а інші за них працюють. Порадитися там уже не має з ким, бо і читати забули. У них одна робота - просити аба що з районів, починаючи від грошей і бензину, закінчуючи грибами і бринзою, а нє то перевірка. Сміх, ганьба!

Це жах 2015-01-21 / 21:36:04
Люди в державі гинуть на війні, а ці виродки продовжують гризню за посади і звідки у них стільки грошей щоб посади купувати? Прокурори здуріли вже докус, особливо старий Бенца ніяк не може заспокоїтись на старі дні.

До писарів з апарату 2015-01-21 / 20:22:29
А Вам хто не дає стати районними прокурорами? Лиш не говоріть , що великі гроші від Вас просять . Просто там роками сидите , та тупо гаті протираєте, а коли когось, хто "паше" призначають на нормальні посади та Жаба Вас давить та помиї лиєте на порядочних людей !!!! Треба не сидіти та пакості писати , а займіться ліпше роботою. Ганьба читати , що один за одного пишете , а все із-за зависті. Схаменіться.

Колишній прокурор 2015-01-21 / 07:13:15
Як Янку не соромно приймати участь у цих брудних оборудках Бенци та його холуїв. Лише у Закарпатті два Братюки можуть бути прокурорами, іншим зясь бо у них грошей не вистачає, тому що хабарі не беруть.

доктор 2015-01-21 / 06:39:19
Для тих, хто вважає, що життя вдалося ( хто не пропаде) рекомендую задуматися над двома класичними висловами;

"Не все так буде". "Не буди лихо допоки тихо".

доктор 2015-01-21 / 05:56:28
Васька, якщо до тебе серед ночі зявилася шиза або білочка це не значить, що треба сідати за клавіатуру та боротися з нею. Компютер друже не лікує психзахворювання, а лише їх загострює. Тобі друже треба до психіатра ти його пацієнт.

Бувший та знаючий 2015-01-20 / 23:43:22
Ті про кого пишуть точно не пропадуть, а ті Хто пише підуть у народне господарство і вже скоро

Пашка 2015-01-20 / 23:35:54
Точно не пропадемо, бо бабло перемагає зло, а Ви жабодави можете йти на Майдан і уклонитися небесній сотні та й кричати Героям слава!

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини