Кандидат Ратушняк: Порошенко – згусток найгіршого, Шевченко – поет з натяжкою, а на Донбасі воюють "герої-ополченці"

Судячи з постів кандидата в нардепи Сергія Ратушняка у соціальній мережі Фейсбук, інтенсивність яких традиційно зростає навесні та восени, екс-мер Ужгорода запанібрата з президентом України і щиро прагне не тільки підставити йому своє плече в плані вирішення всіх животрепетних проблем розвитку громадянського суспільства, а й направити самого Порошенка на шлях істинний...

Кандидат Ратушняк: Порошенко – згусток найгіршого, Шевченко – поет з натяжкою, а на Донбасі воюють "герої-ополченці"

Для початку кандидат С.Ратушняк вважає, що "президенту слід сьогодні ж подати у відставку. Бо Порошенко зрадив усіх... Національні інтереси України він теж зрадив!"

Ратушняк ще напередодні "так званих президентських виборів" в інтерв'ю на місцевому ТБ на всю Україну "попередив Порошенка, що не вірить йому і жодному його слову". 

Сергій Миколайович, котрий в лютому на закарпатському Майдані разом з лідером закарпатських "регіоналів" Ледидою і "тітушками" щиро боровся проти ужгородців за режим Януковича (при цьому "думав, що Майдан був проти злодіїв-олігархів... Мабудь наївний"), вважає Порошенка "згустком всього найгіршого, що було у всіх чотирьох президентах-зрадників України!"

Він також переконаний, що "президент неправильно амністував усіх бандитів, які вбивали, гвалтували, катували і різали живцем", однак вважає, що на Донбасі є "дійсні герої-ополченці, які повстали проти цього галицького "​свободівського"​​ гавкання. І кладуть за це й свою душу й тіло".

Також Сергію Миколайовичу не подобається, що Петро Олексійович "влаштував озвучення недрукованої реклами "Україна 2020", яку переписали з Універсалу Януковича-Ющенко-Мороза 2006-го року" і йде на парламентські вибори "в обіймах ОЗУ братків і іншої гидоти", зліпиши "блок свого прізвища". Якби серед "іншої гидоти" в прохідній частині списку "блоку прізвища Порошенка" з'явилося прізвище самого Ратушняка, останній, судячи з усього, був би зовсім не проти і навіть, ймовірно, зняв би частину своїх вимог і претензій до Петра Олексійовича. Принаймні, до наступної весни, коли в нього традиційно загострюється ставлення до довколишньої дійсності.

А наразі Сергій Миколайович звернувся до Петра Порошенка з вимогою "надати йому державну охорону від посягань на життя і здоров'я з боку висуванців від політичного блоку" Петра Порошенка ". Подібна фобія у нього була весною, коли С.Ратушнякові раптом здалося, що його домовилися вбити В.Медведчук та В.Балога, причому - в штабі самого П.Порошенка, де С.Ратушняк не міг опинитися апріорі.

Що особливо приємно порадувало симпатиків Ратушняка - виявляється, що за час вимушеної бездіяльності в політиці, до якої його спонукали ужгородці, він не тільки не деградував, а й глибоко вивчав історію, філологію, мистецтво, філософію і ... творчість Тараса Шевченка. І дійшов невтішного висновку: "Т.Г. Шевченко -геніальний художник, але поет - з натяжкою,- талановитий. 70% поезії в загалі - не в рифму".

При цьому очевидно, що "рученьки терпли, злипалися віченьки" не у Шевченка, а у швачки Павла Грабовського, але для генія С.Ратушняка це - непринципова дрібниця.

Загалом відомий літературознавець С.Ратушняк вважає, що "Шевченко був, заздалегідь, нав'язаний як символ нації українцям царською охранкою (спец.службою) Російської Імперії". І саме в цьому літературознавець і політолог Ратушняк побачив головну проблему сучасного українства, тільки розв'язавши яку можна одномоментно вирішити всі проблеми України: "І допоки ми від православ'я московського і Шевченка - символа не позбавимось - над нами карма і прокляття третьосортності і покірності в'ючних мулів".

28 вересня 2014р.

Теги: Ратушняк, Шевченко, Порошенко

Коментарі

ммм 2014-09-30 / 23:11:50
Так оно ж какое-то больное на голову ! Как его можно вообще слушать ?

посторонній 2014-09-28 / 22:40:05
Повна гидота. Читати гидко, а ще більше усвідомлювати, що такий політик,філософ та громадський діяч хоче представляти наші (мої) інтереси у вищому законодавчому органі!
Побив нас Бог, закарпатців, та ще й зверху притрусив...

Антоні 2014-09-28 / 20:22:09
за" герої- ополченці"-ризикує відхватити...

ivan 2014-09-28 / 19:52:12
https://www.youtube.com/watch?v=1_rD1LeECDE&list=RDItua4idU9nY&index=12

Степан Крук 2014-09-28 / 17:45:32
Так, українською Рата розмовляє "з натяжкою". Зате він вміє говорити "по-фене".

філолог 2014-09-28 / 17:07:56


Ага, а ще в його уяві Шевченко нав'язаний українцям царською охранкою... :(

І цей дебіл, який тільки й уміє красти і думає, що рима "кровь-любовь" - вінець поетичної досконалості, пробує робити висновки про Шевченка.

Термін "балакає по-галицьки" на означення української мови, створеної на основі не галицьких, а наддніпрянських діалектів, може тільки російськомовний в побуті дебіл, який в той час, коли інші здобували знання, бандитствував і шив джинси через своє маніакальне прагнення грошей.

А термін "герої-ополченці" на означення тих, хто вбиває наших солдатів, на підтримку яких прості українці збирають по копійці, а мільйонер Рата не виділив НІЧОГО, може вживати тільки КОНЧЕНИЙ скот.

Нема про що говорити. На смітник!


Степан Крук - Дмитру 2014-09-28 / 16:31:20
Ваша позиція зрозуміла! Мабуть ви також вважаєте, що Т.Г. Шевченко - поет з натяжкою?!

Дмитро 2014-09-28 / 16:09:47
Читав на сторінці Сергія - і вбагатьох речах з ним погоджуюсь. А ви виривайте й надалі якісь цитати... Журналістика, особливо перед виборами, перетворюється на смітник.

віка 2014-09-28 / 16:07:57
Цирк поїхав, а клоун залишився

Пагарелов 2014-09-28 / 15:42:23
видно кокс почали дешевий Серожі привозити тому його й кумарить по чорному Падлу

Степан Крук 2014-09-28 / 15:40:38
Користуючись нагодою хочу передати привіт мамі, а також звернутися до І.О. міського голови Віктора Щадея. Вельмишановний,пане Вікторе! Враховуючи нагальну потребу прошу Вас дати розпорядження комунальним службам міста побудувати персональний бак-смітник для цієї Дірки від Бублика (Ратушняка). Прошу також зважити, що Рата є почесним громадянином Ужгорода, тому прошу передбачити при будівництві персональний туалет, бар з "Рата-Колою", горілками "Рата", "Кайзер". Забезпечити цей смітник охороною - це особисте прохання Бублика до Президента Украни.

Ярослав Глагола 2014-09-28 / 15:20:42
Абсолютна пустота! Абсолютний нуль і вибори це доведуть! Клоун, який розраховує на ваші голоси! Виборці, будьте пильними!!!

ратицяшний 2014-09-28 / 11:54:23
люди добрі. кому приходить у голову виставляти на сайті всяких недоумкуватих і їх ви..ри. не краще оприлюднити щось цікаве. адже світ такий багатий на мудрих людей. а посміятися можна і в цирку. там класні клоуни. смішні та розумні.а головне - талановиті. нормальні люди намагаються сміття сховати десь подалі, а не виставляти напоказ.мало нам одного шуфрика ?

кунь 2014-09-28 / 09:07:47
а так з виду нормальний.....

Майдан 2014-09-28 / 07:58:52
Рата файно пише, ліпше за Шевченка. Умний мужик. Особенно осінню, коли моча сильно б"є в голову.

руснак 2014-09-28 / 07:45:13
киби не було Рати, була би скучна компанія, а з ним весело, не дай бог би го влапили дохтори.

май русин 2014-09-28 / 01:13:42
Ну йсе повний пінкец! Сів челядині давно пора до дохтора!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини