Валерій Лунченко знову назвав кандидатів на посади голів РДА

Знову каже, що вони погоджені

Валерій Лунченко знову назвав кандидатів на посади голів РДА

У понеділок, 24 березня, голова облдержадміністрації Валерій Лунченко під час прес-конференції озвучив список прізвищ кандидатів на посади керівників РДА, які погоджено як громадськістю, так і люстраційним комітетом.

Як повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА, насамперед В.Лунченко назвав імена тих претендентів, до яких, за результатами публічних обговорень, на його думку не залишилося зауважень з боку громадськості, депутатів райрад, люстраційного комітету.

Так, на посаду голови Берегівської РДА  запропоновано Іштвана Петрушку.
На очільника Виноградівської РДА попередньо претендував Михайло Кочіш. З цього приводу були зауваження від люстраційного комітету, оскільки  Михайло Кочіш – представник попередньої влади. Тому сьогодні погоджено Віталія Любку – особу, до котрої зауважень немає.

Погоджено щодо Іршавської РДА – на голову РДА пропонується В’ячеслав Свичкар, на голову  Міжгірської РДА  Андрій Шекета, Перечинської райдержадміністрації – Микола Грубий. До таких пропозицій негативних відгуків не було.

Щодо керівника Ужгородської РДА – запропонована кандидатура - Марія Коваль-Мазюта не викликала зауважень громадськості та люстраційного комітету, однак, окремі політичні сили таким вибором були незадоволені. Та, у результаті переговорів, сьогодні всі непорозуміння зняті.

На керівника Мукачівської районної державної адміністрації запропоновано Василя Пашкуляка, підтримку котрому висловили і депутати Мукачівської райради, і голови селищних рад.

Щодо Великоберезнянської РДА, то попередній кандидат Олег Вовчанський зняв свою кандидатуру на підтримку Валерія Поправки.

– Це ті кандидати, які сьогодні погоджені закарпатцями, відповідають вимогам люстраційного комітету. Я розумію, що всі задоволені не залишаться, адже є і певні політичні вподобання. Та ми дослухалися до освічених, авторитетних людей у районах, у яких є досвід, та до яких є довіра краян, – сказав В.Лунченко.

На керівника Воловецької райдержадміністрації було запропоновано Михайла Попелича. Виникали зауваження з приводу того, що цей кандидат має відношення до Партії регіонів. Та, як розповів В.Лунченко, сьогодні надійшло уточнення від люстраційного комітету, де йдеться, що жодного стосунку до Партії регіонів Михайла Попелича не виявлено, тому люстрацій ний комітет ніяких зауважень з цього приводу більше не має.

– Залишилися Тячівський, Рахівський, Хуський та Свалявський райони. Сьогодні, на жаль, ми не можемо ще погодити кандидатів, оскільки у районах є складна ситуація. До прикладу, у Хустському районі обидва претенденти зняли свої кандидатури. Тому чекаємо пропозицій. Щодо Рахова – є сьогодні пропозиція - Сурмачевский Іван. Під час особистої зустрічі з Орисею Кравчук, яка теж була кандидатом на цю посаду, вона повідомила, що знімає свою кандидатуру, проте не на користь Івана Сурмачевсього.  Сьогодні від Рахівщини було запропоновано ще одну кандидатуру – Віктор Турок. Тому прошу люстраційний комітет надати висновки щодо цієї особи, – зазначив Валерій Лунченко.

У Тячівському районі ще тривають переговори, які найближчим часом завершаться.

Не погоджено голову Свалявського району – кандидат Іван Сай сьогодні викликає зауваження від представників району. Щодо Івана Дрогобецього, то Валерій Лунченко наголосив: ця кандидатура на посаду керівника Свалявської РДА не розглядатиметься.

25 березня 2014р.

Теги: Лунченко, кандидат

Коментарі

Землячка 2014-03-27 / 19:47:37
Бути людиною - це відчувати свою відповідальність. Почувати сором перед убогістю, що, здавалося б, і не залежить від тебе. Пишатися кожною перемогою, здобутої товаришами. Усвідомлювати, що, кладучи свою цеглу, ти допомагаєш будувати світ.
Антуан де Сент-Екзюпері

Землячка до Лунченка 2014-03-27 / 19:37:45
Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
Вольтер

Свалява до Лунченка 2014-03-27 / 19:18:24
Сай це не кандилатура це утопія для району ! він вже якось в 2012 роц вже робив з Кеменяшем вибори де був провал і ганьба ! притом він нещадно розікрав колишне АТП там було знехтувано біля 80 колишніх працівників автопарка і під час судових процесів корупційною схемою земельну ділянку продали під Барву ! там і до тепер люди в судах ! Люди винесуть Сая ! а якщо він Вам такий файний то візміть його до себе першим замом !

Лунченко до Землячки 2014-03-27 / 11:23:28
Мішаня, узбагойся! Будеш коло корита.

Землячка до Лунченка 2014-03-27 / 08:58:39
Шановний Валерій! Коли кандидати на посади голів РДА будуть призначені та приступлять до роботи? Люди чекають вже більше місяця. Кожен день зволікань грає на руку колишній владі та їх прихильникам. А звичайні люди переживають перші розчарування, недовіру і відчуття , що їх "кинули". В районах потрібна влада і якнайскоріше!

Буревій 2014-03-26 / 21:36:23
А судді хто зауваження від представників Свалявського району. Від кого голів сільських рад всіх поголовно регіональщиків казнокрадів і дерибанщиків землі.Хай Лунченко приїде в район зустрінеться зтими хто був на майдані рискував допомагав революції.Вот такі люди повинні говорити.СЛАВА УКРАЇНІ.

Землячка 2014-03-26 / 19:32:27
Забули про Землячку.

Буришину 2014-03-26 / 19:20:15
Міша, кроме тебе і Чупа недовольних нема. По коментам видко.

Землячка 2014-03-26 / 15:41:50
А що мої коментарі настільки погані, що треба позоритися??? Чому не вірите, що я не Буришин? Ви думаєте, що в Міжгірському районі крім Буришина, нема людей, що виступають проти колишньої влади?

Землячці-Буришину 2014-03-26 / 15:21:35
Міша, не позорся. Авать пиши пуд свойов фамілійов.

Землячка 2014-03-26 / 14:59:13
Я не видумую. У вас акцент не Міжгірський, ви заблукали в нашому районі.

Свалява 2014-03-26 / 14:37:51
Іван Сай то істинний патріот "Батьківщини", украв для Камиша немало, за то й хочуть його поставити, айбо одна проблема, він у школі букварь скурив, тепер читать з ошибками. Кончилися у Камиша люди кіть немають кого ліпшого. А Іван Дрогобецький нормальна людина, ніколи нікому не відмовив в допомозі, а бувша його належність до партії регіонів, то не хворота, не діагноз, бо і там є нормальні люди. Ко того дітвака лунтіка туда забив? Най ся не ганьбить, бо туй нико за Йулю голосувати не буде і уженуть його з позором.

Землячці-Буришину 2014-03-26 / 14:35:03
Мішку, давай не вудумуй.

Землячка 2014-03-26 / 12:48:39
Вже не перший раз відповідаю. Я не Буришин, не Шекета і не Баран. Хто з Міжгірщини читає коментарі і особисто мене знає, напевно здогадались, хто це пише.

Землячка 2014-03-26 / 12:45:25
Дякую за підтримку. Я не можу похвастатися, що велика патріотка. Бо не була на МАЙДАНІ, а тільки на "Євродивані". Багато разів мовчала, за часів колишньої влади, бо після розчарувань в Помаранчевій революції , не вірила в позитивні зміни, не вірила політикам. Але, сподіваюсь, що не тільки мене, а й багатьох пасивних українців Майдан розбудив, навчив не мовчати. В деяких коментарях мені й іншим, хто пише пропозиції закидають, що не підписуємось своїми іменами. Відповідаю: мені не потрібен піар, посади, особиста вигода. Хочу просто допомогти у нелегкий час, хоча б своїми порадами. Приємно, що є люди, які оцінюють їх позитивно, з розумінням.

Землячці-Буришину 2014-03-26 / 12:37:21
чому пишеш як жуна?

До чекаю 2014-03-26 / 12:32:41
Не маєте більше про що вести дискусії тільки про освіту та медицину?Землячка,як справжня патріотка підняла проблемні питання і вела дискусію.Тому вам до її рівня далеко.А плітки та грязні образи нікого не цікавлять .Нам приємно дискутувати на теми,на які можемо вплинути.

село 2014-03-26 / 10:18:20
не сійте паніку ще ніхто ніким не назначений це поперше по друге у вас в самооборону і в правий сектор записалися самі "працьовиті і чесні люди" у яких небось вже давно слина текла мало біди не лем по границям робити але й у березному схаменіться березний мале селище де кожен кожного знає все стане на своє місце файта вже своє оджив своїх людей йому ніхто не дасть поставити а якщо й поставить то ненадовго бо каменца з братками кандидата просто з']їсть треба ставити людину з березного і не з бригади ні з одної. Як я вже сказав з залізним характером і не регіонала а навіть ярого ненависника пр тобто радикала :) а також в першу чергу людину яка б дбала про пайон а не про свою кишеню вот самі подивіться що в інтернеті ви найдете про березний? Практично нічого у вас інтернет є а нікому навіть в голову не пришло створити сайт про березний в якому б було все від історії культури найновіших новин та природи і чудових місць в такому чудесному гірському районі як Великоберезнянський. Гляньте на березний та туда йшли міліони в розвиток , а самого розвитку не видно окрім неоніли та ресторана копчі і то то не ресторан уже а сміттезвалище гляньте на ліво і побачите розвалюху таку як бивший ваш кінотеатр а ви хоч знаєте скільки на нього списано коштів було? не на "шипот "і не на другі бази відпочинку чи конюшню а якраз на цей обьєкт і де ваш фін відділ і хто там сидить ВІДЬМА:) чого вона ще там ? чо за неї мова не йде? а страшно бо з мотузом ходить :))) та ви самі заганяєтесь дайте дорогу молодим і перспективним одного вже сьте спудили а він би зміг багато чого зробити так не повторюйте помилок бо кандидати як самі бачите йдуть тільки гірші а не кращі

До Микитича Івана 2014-03-26 / 10:10:48
Кричи поки маєш ши час шо ти до файти нич не маєш , то шо ти ходиш за нього збераш подпісі тобі честі не робить. Люди за тобой позеравуть

Самооборона 2014-03-26 / 10:07:25
У великому Березному в самообороні все добре, то шо групи людей мають свої бачення говорить лем про те шо власть Канюка посипалася, який не признавав ніякої думки кроме своєї. Файта пробує через своїх черноротих слуг повадити і розколоти самооборону . Вася нич не вуйде ! Приходи на роботу і увидиш ненавість людей до тебе , людей яких ти обкрадав. Многі хочуть тобі харкнути в морду

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 13
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 6
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини