Голова та депутати Воловецької райради називають пікетувальників дачі Медведчука "купкою провокаторів" і обіцяють його захистити

Учасників запланованого на завтра Автомайдану депутати Воловецької райради на чолі з головою ради назвали "купкою провокаторів-самозванців", які влашовуватимуть "безчинства, провокації і паплюжитимуть ім'я Віктора Володимировича Медведчука".

Голова та депутати Воловецької райради називають пікетувальників дачі Медведчука "купкою провокаторів" і обіцяють його захистити

Про таке йдеться в оприлюдненому сьогодні на офіційному сайті Воловецької районної ради  зверненні голови і депутати Воловецької районної ради VI скликання, голів і депутатів сільських рад, громадських активістів, інтелігенції Воловецького району до керівників «Народного об’єднання «Майдан» та Закарпатського АвтоМайдану.

Зважаючи на те, що жодних зборів рад різних рівнів на Воловеччині в останні дні на період свят не відбувалось, звернення, що з’явилось сьогодні зранку на офіційному сайті Воловецької районної ради виглядає щонайменше дивним.

Нема під ним і конкретних прізвищ тих, хто під цим зверненням підписався. Однак, чітко визначено, що підтримує цей документ і голова Воловецької районної ради – Василь Малильо. Зауважмо, що з 2006 до 2010 року Василь Малильо мав членство в Соціал-демократичній партії (об'єднаній) України. З 2010 року й понині голова Воловецької райради є членом Партії регіонів.

Звертаючись до потенційних учасників АвтоМайдану та пікетувальників, які готові добиратись до дачі Медведчука в Жданієво громадським транспортом, підписанти звернення  закликають їх утриматись від запланованої акції. Насамкінець погорожуючи:  «в противному випадку всіма доступними способами захистити як добре ім'я й авторитет В.В. Медведчука  цієї, ще раз наголосимо, авторитетної і шанованої людини. Для цього в нас знайдуться всі необхідні засоби. 

Для повного розуміння наводимо текст звернення в повному обсязі:

Керівникам «Народного об'єднання «Майдан» і Закарпатського АвтоМайдану

З В Е Р Н Е Н Н Я

Ми, голова і депутати Воловецької районної ради VI скликання, голови і депутати сільських рад, громадські активісти, інтелігенція Воловецького району Закарпатської області із засобів масової інформації дізналися, що в суботу, 4 січня, напередодні найбільших церковних свят року - Святого вечора та Різдва, - учасники «ЗакарпатськогоАвтоМайдану» хочуть приїхати з Ужгорода й пікетувати базу відпочинку, де відпочиває В.В. Медведчук з родиною біля селища Жденієво.

Вважаємо, що це купка провокаторів-самозванців, які підігріваються політиканами-невдахами, котрі рвуться до влади будь-якими незаконними методами, - прагне влаштовувати безчинства, провокації, паплюжити ім'я Віктора Володимировича Медведчука - почесного громадянина нашого району, шанованої на Воловеччині, Закарпатті і загалом в Україні людини. Ми завжди пам'ятаємо і вдячні Віктору Володимировичу Медведчуку за ті добрі справи, які він зробив для нас - усіх без винятку жителів Воловецького району,- коли був депутатом Верховної Ради України, першим заступником голови українського парламенту, головою Адміністрації Президента України. Тоді за його сприяння й допомоги були газифіковані населені пункти, проводився ремонт шкіл, лікарень, ФАПів, дитсадків, сільських доріг, надавалася допомога старшим людям, студентам тощо. Таке добродійство не забувається, а запам'ятовується назавжди.

Тому усією громадою заявляємо: закарпатці - мирні, толерантні й виважені люди. Однак безчинства, знущання і нехтування чинними законами держави на своїй землі ми не допустимо!

Верховинцям не потрібні заїжджі бешкетники від політики.

Ми самі знаємо, що і як нам робити, кого і за що шанувати, а кого зневажати!

Отже, це ще дідівське життєве правило, якого в наших горах усі дотримуються споконвіку, - і змушує нас, верховинців, які гордяться своїм краєм, - завчасно звернутися до вас, керівників «НО «Майдан» і Закарпатський АвтоМайдан, з вимогою: припинити намічене, що явно може перетворитися в безлад, і відвернути його, аби не допустити провокації. Адже наслідки можуть бути непередбачувані!

У противному випадку ми самі зуміємо всіма доступними нам способами захистити як добре ім'я й авторитет В.В. Медведчука - цієї, ще раз наголосимо, авторитетної і шанованої людини. Для цього в нас знайдуться всі необхідні засоби. Тому на повторення київських витівок і не сподівайтеся. Добре обміркуйте все і припиніть легкодумство. Доки не пізно.

Свої політичні ідеї слід відстоювати за круглими столами, на трибунах, у дискусіях і полеміках. А бешкетувати і руйнувати - то діяння слабкодухих і підступних. Таких - знайте - ніде й ніколи не поважали і не шанували!

Голова і депутати районної ради, голови і депутати сільських рад, громадські активісти, інтелігенція Воловецького району Закарпатської області

 
03 січня 2014р.

Теги: Медведчук, пікетувальники, провокатори

Коментарі

земляк 2014-01-05 / 14:22:17
"... наслідки можуть бути непередбачувані!", - налякали самих себе воловецькі чинуші... від народу!

Мушу нагадати місцевим черяникам від влади, що Медведчука у край "привів" ще Устич, який шукав "союзників" у боротьбі проти... Ратушняка! З першим, від Закарпаття до Верховної Ради тоді потрапив і Суркіс (якому зараз закрито доступ до США, за "чесність і порядність"!).

Щодо колишнього адмністратора Кучми, та очолюваний ним - "Український вибір", вже відсвяткував НЕПІДПИСАННЯ Україною договору вільної торгівлі та співпраці із Європейським Союзом! Друге завдання цього антинародного утворення – затягування України до Митного Союзу, тобто в Азію...

Невже, газифікація сіл Воловеччини та колишні подачки, з рук кума Путіна – повинні стати на заваді європейського вибору земляків та споконвічного прагнення закарпатців – повернутись до прадідівського, європейського буття?

Правда, в одному праві "Голова і депутати районної ради, голови і депутати сільських рад, громадські активісти, інтелігенція Воловецького району Закарпатської області", що "діяння слабкодухих і підступних... – ніде й ніколи не поважали і не шанували!"

Тому, Закарпатські АвтоМайданівці – сміло їдьте "в гості" до "почесного громадянина нашого району, шанованої на Воловеччині, Закарпатті і загалом в Україні людини"!

щур та пес 2014-01-05 / 13:47:49
Щур і пес звірі зубаті, але безрогі. Але Щур побачив, що Пес направив вам текст з незначними помилками і після конструктивної дискусії ми, Щур і Пес просимо Адміністратора вилучити текст направлений Вам Псом.
А ще поздоровляємо усіх з Різдвом Христовим та Новим Роком.
Бажаємо усім дописувачам інтернету, в цьому році, перебороти в собі комплекс зашуганого совка і підписувати свої коментарі справжніми іменами. Може тоді купка аферистів-казнокрадів місцевого та республіканського пошибу зрозуміє, що в Україні, від Сходу до Заходу, єдиною Коституційною владою є УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, а не моральні уроди з мерседесів і лексусів.

.......... 2014-01-05 / 12:17:47
Medvedčuk je HANDON

Русин 2014-01-04 / 20:45:22
Сих жополизникі Медведчукових треба переписати і ,як прийде час та нагадати, а час прийде ,ой прийде дуже скоро. І не датися ім перефарбовати. Відправити в Росію ,до Путіна, зекономит собі на папірю туалетному, Сисі підотрут.

Селянин 2014-01-04 / 18:57:35
Не шановні депутати та голови і Ко! Ви читали коментарі? Ви знайшли хоч один коментар на ващу підтримку, на захист Медведчука? То-то і воно. Дуже актуальний коментар Закарпатця - мотайте на вус! Люди памятають як пахали на будівництві цієї дачі - особливо лісники, як Марченко все перейоб...вала і приходилося по декілька разів все переробляти.

щур 2014-01-04 / 08:47:09
Керівникам «Народного об'єднання «Майдан» і Закарпатського АвтоМайдану
З В Е Р Н Е Н Н Я
Ми, голова і депутати Баранячої ради, голови і депутати овечих сільських рад, громадські дуполизи та холуї від інтелігенції дізналися, що в суботу 4 січня, напередодні найбільших церковних свят року - Святого вечора та Різдва, - погані хлопці учасники «Закарпатського Авто Майдану» хочуть приїхати з Ужгорода й пікетувати базу відпочинку, Жденієво, яка будувалася як база Київського Динамо але називається чомусь , - ранчо Медведчука.
Не паплюжите ім'я Віктора Володимировича Медведчука - почесного громадянина, шанованої у баранячому анклаві людини, яка:"в унісон прокурору повторила, що всі злочини Стуса заслуговують покарання". І не прислухаючись до сказаного відомим єврейським поетом прозаїком Фішбейном:"Нехай демократія має совість і вибирає між Стусом і Медведчуком"-заявляємо.
Ми завжди пам'ятаємо і вдячні доктору юридичних наук, академіку Академії правових наук України, дійсному член Академії економічних наук, академіку Міжнародної “Славянской академии”, заслуженому юристу України, президенту Спілки адвокатів України, члену Вищої Ради юстиції Віктору Володимировичу Медведчуку за те, що він використовуючи службове положення, депутата Верховної ради двох скликань, першого заступника голови українського парламенту, голови Адміністрації Президента України, порушуючи конституційну норму про рівномірний розподіл бюджетних коштів між регіонами, як це робить більшість високопоставлених політиків України, купив нас за газову трубу, ремонти шкіл, садків, лікарень, ФАПів, сільських доріг, … тощо.
Хоча це зобов’язана робити влада незалежно від того, чи є там, у владі, Медведчуки, Кучми, Литвини, Зарубінські, та інші, чи ні.
Таке «добродійство» не забувається, а запам'ятовується назавжди.
Тому, ми мирні, і толерантні барани, стрункими рядами прямуємо за нашими вожаками, забувши, що кінцева мета отари – бойня, і не допустимо нехтування законів отари у нашому баранячому анклаві, якщо у м’ясника не виникне загроза невиконання планів поставок баранини на шашлик.
А про всяк випадок попереджаємо, - у БАРАНІВ міцні роги, хоча розуму бракує!
Підписуватися не навчилися

пес 2014-01-04 / 08:12:48
Керівникам «Народного об'єднання «Майдан» і Закарпатського АвтоМайдану
З В Е Р Н Е Н Н Я
Ми, голова і депутати Баранячої ради районної ради VI скликання, голови і депутати овечих сільських рад, громадські дуполизи та холуї від інтелігенцїі Баранячого району дізналися, що в суботу 4 січня, напередодні найбільших церковних свят року - Святого вечора та Різдва, - погані хлопці учасники «Закарпатського Авто Майдану» хочуть приїхати з Ужгорода й пікетувати базу відпочинку, Жденієво, яка будувалася як база Київського Динамо але називається чомусь , - ранчо Медведчука.
Не паплюжите ім'я Віктора Володимировича Медведчука - почесного громадянина, шанованої у баранячому анклаві людини, яка:"в унісон прокурору повторила, що всі злочини Стуса заслуговують покарання". І не прислухаючись до сказаного відомим єврейським поетом прозаїком Фішбейном:"Нехай демократія має совість і вибирає між Стусом і Медведчуком"-заявляємо.
Ми завжди пам'ятаємо і вдячні доктору юридичних наук, академіку Академії правових наук України, дійсному член Академії економічних наук, академіку Міжнародної “Славянской академии”, заслуженому юристу України, президенту Спілки адвокатів України, члену Вищої Ради юстиції Віктору Володимировичу Медведчуку за те, що він використовуючи службове положення, депутата Верховної ради двох скликань, першого заступника голови українського парламенту, голови Адміністрації Президента України, порушуючи конституційну норму про рівномірний розподіл бюджетних між регіонами, як це робить більшість високопоставлених політиків України, купив нас за газову трубу, ремонти шкіл, садків, лікарень, ФАПів, сільських доріг, … тощо.
Хоча це зобов’язана робити влада незалежно від того, чи є там, у владі, Медмедчуки, Кучми, Литвини, Зарубінські, та інші пахани, чи ні.
Таке «добродійство» не забувається, а запам'ятовується назавжди.
Тому, ми мирні, і толерантні барани, стрункими рядами прямуємо за нашими вожаками, забувши, що кінцева мета отари – бойня, і не допустимо нехтування законів отари у нашому баранячому анклаві, якщо у м’ясника не виникне загроза невиконання планів поставок баранини на шашлик.
А про всяк випадок попереджаємо, - у БАРАНІВ міцні роги, хоча розуму бракує!

ара 2014-01-03 / 21:32:19
А де прізвища депутатів районної ради, голів і депутатів сільських рад, громадських активістів, інтелігенціії, котрі підписали дане зверенення? Бо так само щербей міг написати, що жденіївські барани і верхньоворітські телята підтримують медведчука.

lemak 2014-01-03 / 21:30:10
Краяни! Не звертайте уваги на той "треп" якогось там "шестерки ЩЕРБЕЙКА", голови без Мозгив, Малильа, бо вин говорить не вид имени Воловеччан,а вид имени злодийив з Воловця.

тоік 2014-01-03 / 21:02:25
а шо ви хочете - тупі верховинці(((

Знавець 2014-01-03 / 21:00:33
А верховинець Іван Ілліч Курах, тот што з Батьківщини, воловещанський хірургійов лиже ж..пу регіоналу Погорєлову. Довів лікарню до зубожіння, ліквідував дитячу хірургію, не може "вибити" ні копійки для функціонування лікарні, колектив пригнічує, а перед Погорєловим і другим начальством витанцьовує. Діти, бідні, в пелатах серед дорослих перебувають, а колектив дитячої хірургії не має свого пристанища! Позор, геть такого керівника!

Рахів 2014-01-03 / 20:17:19
Коли гідні і достойні, справжні патріоти виборюють краще майбутнє для себе і своїх дітей, ця голота за дешеві подачки, фапи-мафи, далі лиже чобота кацапському холуєві. Ганьба вам від усього Закарпаття! Волівчани повинні вимагати від влади робочих місць, гідних зарплат, пенсій, умов життя, а не чекати на фапи-мафи від медведчуків перед виборами. Горді верховинці - вас там повинно бути найбільше завтра.

свідомий 2014-01-03 / 20:08:46
Звернення від імені інтелігенції Воловеччини? Вся інтелігенція Воловеччини за Майдан і проти продажної влади.

читатель 2014-01-03 / 19:54:32
С каких пор у Медведчука добре имя???А авторитет????

Ужгородець 2014-01-03 / 18:41:26
Мені страшенно соромно за наших лайбаків-верховинців, любителів прогнутись
А було б перед ким.
Мусор занапастив Василя Стуса, винищив всі ліси в Карпатах, стільки паскудства наробив в Україні. Чого тільки вартий його клоун мельниченко. Про інші оборудки героя і мецената читайте в в книзі Чобота "нарцис"
Тепер нас зусрічатимуть лісники по дорозі до мецената і героя.

Закарпатець 2014-01-03 / 18:30:30
Нехай би ці обранці громади захищали з такою відданістю жителів Воловеччини від безробіття та дедалі жебрачого життя!Чому їм письмово не звернутися до Медведчука за допомогою та підтримкою горян,раз він на Воловеччині побудував одну із своїх "хатинок" і знає як українцям будувати майбутнє.Влада має діяти в інтересах людей а не тільки ляпати язиком,красти і залякувати!Вказане Зверненя за підписом депутатів та інших стверджує лише про безпорадність та бездіяльність владних структур району.

свідомий 2014-01-03 / 17:43:53
Не смішіть. Голова Воловецької районної ради? Та він цю посаду незаконно зайняв, і виконує всі вказівки щербея. Він - раб Щербея.Вони можуть лише погрожуватим, бо бояться за свої посади. Пікет і тільки пікет.

радекал 2014-01-03 / 17:18:45
як тим воловецьким запроданцям не соромно, за них люди голосували а вони здають людскі інтереси.. посигинальте і рябцьове наталі, він медвитчукув козак. слава україні

Ужгородець 2014-01-03 / 17:14:47
МЕДВЕДЧУКА ПІДАРЕШТ І СТРАТИТИ

Василь 2014-01-03 / 17:03:24
Цілий День сьогодні Щербей на Дачі в Медвідя щось Тре там і мутять, той Щербей шо в МЧСови робить, а менший депутатів заставляє пудписувати папіря і лісників збирать на завтра на 9 часув в Воловцьові на лісництві

НОВИНИ: Соціо

11:33
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
» Всі новини