Закарпатець бореться за звання кращого шеф-кухаря України та 500 000 гривень

Цьогоріч у третьому сезоні відомої кулінарної програми на “СТБ” “МастерШеф” бере участь і наш земляк із с. Нересниця Анатолій Цуперяк.

Закарпатець бореться за звання кращого шеф-кухаря України та 500 000 гривень

За фахом Анатолій – юрист, наразі студент аспірантури. 23-річний Анатолій впевнено ввійшов до Топ-20 кращих кухарів-аматорів 3 сезону.

Для Анатолія кулінарія – мрія всього життя. Весь вільний час він приділяє готуванню. Він шалено любить це заняття, але його батько – підполковник – не розділяє захоплення сина і вважає, що це не чоловіче і не престижне заняття.«Батьки наполягли на тому, щоб я пішов вчитися на юриста. Мене, як собачку з намордником, привезли в академію і сказали: «Ти будеш тут вчитися!» -розповів учасник суддям проекту на кастингу. – Хоча я неодноразово їм говорив, що хочу займатися кулінарією. Але вони й слухати нічого не хотіли. І ось я вже шостий рік ходжу на навчання, як на каторгу».

Батько Анатолія вирішує все в житті за нього: яку професію обрати, куди піти вчитися, чим займатися і навіть з ким одружуватися. Тому наважитися прийти на «МастерШеф» учаснику було дуже непросто:«Коли мої батьки дізналися, що я йду на кастинг «МастерШеф », то влаштували грандіозний скандал. Вони навіть збиралися їхати за мною до Києва, щоб забрати мене звідси. Казали: «Ти не пройдеш і тільки там зганьбишся». Але я відповів, що вже все вирішив. Вони хочуть, щоб я танцював під їхню дудку, але мені це все вже набридло».

Отримати білий фартух проекту «МастерШеф» було мрією всього життя хлопця. Заради участі у кулінарному шоу він посварився з батьками і закинув навчання, тому що всі його мрії пов’язані лише з кулінарією.«Я мріяв потрапити на «МастерШеф» дуже довго і шалено радий, що зараз моя мрія здійснилася. Я хочу спробувати жити своїм життям і робити те, що хочу і вважаю за потрібне, а не те, що скажуть мені мої батьки. Як говорять, хто не ризикує, той не п’є шампанського», – з радістю говорить Анатолій.Плани стосовно майбутнього виграшу у хлопця гідні – 100 тисяч з 500 він планує віддати на будівництво храму в його рідному селі. На решту почне розвивати свій бізнес, пов’язаний з кулінарією.

СТБ

19 вересня 2013р.

Теги: Цуперняк, МастерШеф, Нересниця

Коментарі

Ника 2013-10-03 / 13:58:15
Молодець!!!!!!!!!!

читач 2013-09-19 / 15:53:27
Молодець Анатолій! За те, що відвертий! Правду каже, що є найбільшою мрією в його житті!
Мені здається, що з нього буде не лише добрий юрист, але і хороший сім"янин, його дружині круто повезе, готувати буде виключно чоловік.Оце щастя!

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини