Нардеп-"регіонал" і акордеоніст Табачник хоче посадити в тюрму батька закарпатської співачки Мелай (ФОТО)

Нардеп Табачник та співачка Мелай скандалять через 2,5 млн грн на дачу-готель Україна. Родина закарпатської співачки будувала спільний з нардепом готель, який потім виявився особистою дачею політика. Ян Табачник запевняє, що родина Мелаїв - просто знайомі, які прийшли просити грошей

Нардеп-"регіонал" і акордеоніст Табачник хоче посадити в тюрму батька закарпатської співачки Мелай (ФОТО)

Депутат та відомий акордеоніст Ян Табачник хоче посадити на 10 років у в'язницю свого колишнього бізнес-партнера Святослава Мелая і його дружину, йдеться у сюжеті ТСН.Особливе. Регіонал переконує, що закарпатське подружжя вкрало у нього 2,5 млн грн.

Три роки тому донька Святослава Мелая, закарпатська співачка Іванна переїхала до Грузії. Тоді у пресі з'явилася інформація, наче дівчина отримала особисте запрошення від грузинського президента. Про їхній роман з Михаїлом Саакашвілі було написано чимало. Однак любовний зв'язок із президентом 26-річна Іванна назвала нісенітницею і вперше відкрила страшну родинну таємницю. Зокрема, своє життя у Тбілісі Іванна називає вимушеною еміграцією. Вона хоче повернутися в Україну, але не може, бо її батьки перебувають у розшуку, і на батьківщині їм загрожує в'язниця.

"Мені вкрай боляче зачіпати цю тему, тому що дійсно Ян Петрович і Таня (дружина Табачника, - ред.) дуже близькі для моєї родини", - зізналася Іванна. Ян Табачник і його дружина Тетяна Нєдєльська з родиною Мелай дружили 15 років. А посварилися, каже Іванна, через "Гніздо голубки". Так називається будинок у закарпатському селі Шаян. Його сім років будував батько співачки Святослав Мелай та мріяв, що тут буде його з музикантом спільний бізнес: у "Гнізді" планували відкрити готель.

"Вони домовилися, що Ян Петрович вкладає гроші, а тато свою працю. Створював цей бізнес тільки мій батько. І Таня ... робила наголос на те що це наш спільний бізнес, мій і Танін спільний бізнес", - розповіла Іванна Мелай. Однак бізнес не вийшов – розгорівся скандал.

Торік, 2012-го, Ян Табачник звинуватив Святослава Мелая у крадіжці грошей. Він каже, що "Гніздо голубки" - це не готель, як стверджують Мелаї, а його власна дача.

"Яка дружба може бути між мною та Мелаєм? У нас були чисто відносини знайомих, які прийшли до мене додому і кажуть: "Ян Петрович, давайте ми вам будинок побудуємо. Ви нам тільки гроші давайте", - заявив Табачник.

У село Шаян Табачник їздив відпочивати 17 років і мріяв там жити. На будівництво "Гнізда голубки" не пожалкував $ 700 тис., заявляє дружина акордеоніста Тетяна Нєдєльська. Гроші, каже, чоловік дав Мелаєві, та він половину цієї суми розікрав, економлячи на будматеріалах. У неї є понад сотня світлин, зроблених державними експертами по завершенні будівництва. Нєдєльська твердить, що Мелаї збудували їм "Гніздо", яке могло розвалитися. "Були б людські жертви просто. Це все одно, що вам приготували борщ і поклали туди купу лайна. Ви можете оцінити, скільки коштує цей борщ? Цей будинок нічого не вартий", - вважає Нєдєльська.

Натомість Іванна запевняє, що будинок був дорогий і якісний. Також вона додає, що у "Гніздо голубки" батько вклав і свої 2 млн грн, а Табачник розпочав війну лише тому, що не хоче повертати ці гроші. "Коли я приїхала в Україну, я почула дуже загрозливу фразу, я не буду зараз її озвучувати. Тому що, дійсно, я вам почала розповідати, і у мене почалася трясучка, острах. У повному кошмарі, в погрозах від цих людей, яких я дійсно любила", - каже співачка.

При цьому Табачник запевняє, що нікому не погрожував. Його єдине бажання - покарати злочинців. "Мені не треба їх гроші, майно. Ось я принципово заявляю на всю країну. Віддам дитячому будинку все", - обіцяє нардеп.

Розслідуванням справи родини Мелай займалися міліція і прокуратура міста Хуст. Наразі, за словами слідчого, вина подружжя доведена і вони оголошені у міжнародний розшук. "Експертиза встановила, що неякісно будинок збудований. Його потрібно відновлювати. Вони вирахували, скільки потрібно грошей, щоб його відновити. Там понад 4 млн грн", - розповів слідчий Іван Чопей.

Як зазначив начальник Хустського міськвідділу УМВС Василь Турдай, цей тяжкий злочин передбачає до 10 років позбавлення волі. Водночас у Грузії Мелаї живуть за рахунок доньки.

1+1

27 травня 2013р.

Теги: Мелай, Табачник

Коментарі

толік 2013-05-28 / 22:24:14
обоє - рябоє!
чому закарпаття плодить виключно дебілів????
окрім балог, олігофренів - шуфричів, і таких от мелаїв-кукурузників(((( і всьо от так вірно прислуговується кому попало - то мадяру, то маскалю, а жидам служать поголовно, а потом од них втікають. може наш максимум це і є вася кобІн і йолка???!!!
фу , противно

Микола 2013-05-28 / 17:29:22
Але радуєте, що хоть кось жида кинув на бабло :)

по заслугам 2013-05-28 / 08:31:56
Який ішов - такого же здибав, два чобота пара,два афериста.Обоє заслужили таку ганьбу і резонанс.Такі тепер один одного кидають.
Їх гроші брудні та зароблені нечесно.Розплата настає рано чипізно!

ян доганович 2013-05-27 / 23:53:20
но сякоє.. то все жиди кидали а типирь їх))

Микола 2013-05-27 / 23:15:15
Но, шустра мала Мелайка, лягла під Мішико Саакаша та й зарішала гражданство родакам аферістам. Типир Мішко тото швакає.

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини