Дива трапляються: в Ужгороді продаватимуть зірку, а даруватимуть - казку (ВІДЕО)

Ужгородський Миколайчик завершує приготування до свого Другого Благочинного прийому, який знову організовує в місті для доброї справи. Закликаючи городян разом збудувати найкращий дитячий ігровий майданчик, він влаштовує свято. Вітаючи всіх краян зі святом Миколая й бажаючи добра і радості, він доповідає: назбирав уже цілу купу подарунків "в чобітки" для своїх гостей. Але про все по порядку…

Дива трапляються: в Ужгороді продаватимуть зірку, а даруватимуть - казку (ВІДЕО)

У рамках Прийому, котрий, загалом, проходитиме у форматі світського рауту з розважальною програмою, відбудеться вже традиційний Аукціон. Лоти знову будуть особливі. Це не лише ексклюзивні речі, а й емоції. Так, крім іншого, Миколайчик пропонує своїм гостям позмагатися за день в кріслі ужгородського міського голови, здобути особисту (і доволі коштовну!) ручку голови ОДА, а також отримати кілька неповторних екскурсій. Серед них подорож дахами міста з автором одних із найцікавіших екскурсій Ужгородом Владиславом Товтиним та – можливість проїхатися на КДМ, або ж навіть порулити цим "дивом техніки" (йдеться про комбіновану дорожню машину, яка використовується в комунальному господарстві міста й подорож на якій точно запам’ятається). Також можна вибороти майстер-клас з катання на гірських лижах чи сноуборді від чемпіона України та учасника Олімпійської збірної… 

Пропонуватиметься і колекційне вино – сорту Іршаї Олівер врожаю 2003 року з приватної збірні винороба Олександра Ковача, який залишив лише 7 пляшок винятково вдалого напою з фантастичним букетом для особистої колекції, і поділився ним тільки з Миколайчиком. Серед лотів – й іменна лавиця в альпінарії. Безсумнівно, уваги заслуговує ікона з Собору св. Миколая у місті Барі (Італія), де зберігаються мощі святого. Звісно, вже традиційно будуть і речі "з майстерні Ужгородського Миколайчика". Так, дизайнерка Роксолана Новак вже підготувала колекцію ялинкових іграшок ручної роботи, в оздобленні яких використовується не тільки розпис та перли, а й хутро.

Центральні ж лоти стосуватимуться мети заходу – це будуть башти дитячого майданчика. Меценат може надати башті ім'я своєї дитини, що буде засвідчено на спеціально декорованій бронзовій табличці. До речі, маленький власник зможе власноруч її встановити на "особисту" башту під час урочистого відкриття, а покупець лоту в такий спосіб подарує майданчик водночас і своїй дитині, і всім дітям Ужгорода. Ну а в продовження теми зірок і неба, яка буде центральною для цьогорічного заходу, завершальним лотом Аукціону буде… справжня зірка. Власник матиме змогу надати ім'я на вибір справжньому небесному тілу, та ще й обравши за сузір’ям знаку Зодіаку. Аби побачити зірку, до лоту входить справжній потужний телескоп (його вже випробував Миколайчик!), а щоби власник був уже геть "на "ти" із зоряним небом, йому подарують екскурсію до обсерваторії УжНУ.

І, як і личить чарівникові, Миколайчик готує гостям свята подарунки: щоби учасникам було веселіше, для них підготовані сюрпризи: близько півсотні призів Миколайчикової лотереї, серед яких романтичні вечері, спа-процедури та інші приємності від закладів Ужгорода, кілька фотосесій від фотографів міста тощо. Головним же призом, який розігруватиметься серед власників квитків, будуть відвідини Фінляндії із зустріччю із Санта Клаусом  у його резиденції в селищі Рованіємі!

Свято вже дуже скоро - дійство відбудеться 20.12.2012! - тож Миколайчик радить поспішити із замовленням квитків, які можна отримати в його Помічників та на особистій сторінці у facebook /http://www.facebook.com/profile.php?id=100003175397072/. 

І, звісно, не варто забувати, що ми всі уже увійшли у чудовий період, коли так доречно творити добро і дарувати радість, а ще – що в Ужгороді наразі не так часто відбуваються дійства, які гуртують громаду і водночас мають справді святковий настрій.  Казка Ужгородського Миколайчика, його добрих справ і свят триває, й кожен може долучитись і стати частиною цієї історії. Миколайчик нагадує – дива трапляються!

19 грудня 2012р.

Теги: Миколайчик, свято, подарунки, Ужгород

Коментарі

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини