Ще один закарпатський чиновник заявив про тиск збоку Ледиди

Керівник Закарпатського РВ ФДМУ В. Андрусь у відкритому листі, що надійшов на адресу Закарпаття онлайн, стверджує, що голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида "пресує" його з перших днів свого перебування в головному владному кріслі області і не знайшов можливості для хоча б однієї зустрічі.

Ще один закарпатський чиновник заявив про тиск збоку Ледиди

Відкритий лист голові Закарпатської ОДА п. Ледиді О. О.

Шановний Олександре Олександровичу ! Змушений звернутися до Вас у такій формі, оскільки всі інші мною вже використані. Причина в тому, що за весь час Вашого головування я жодного разу не зміг з Вами зустрітися для обговорення існуючих робочих питань, для визначення подальших шляхів реформування державного сектору економіки, підприємств агропромислового комплексу та сфери обслуговування.

Необхідно відмітити, що фахівці регіонального відділення активно працюють у комісіях, створених при ОДА, беруть участь у роботі комітету економічних реформ, виконують якісно і вчасно всі розпорядження та доручення голови ОДА та його заступників. Регіональне відділення ефективно співпрацює з правоохоронними та контролюючими органами області, бере участь у роботі спільних комісій при проведенні перевірок можливих порушень використання та відчуження державного майна. У регіональному відділенні проводиться велика претензійно-позовна робота з метою захисту інтересів держави. За останні роки значно збільшились пнадходження у Державний бюджет за результатами діяльності регіонального відділення. Так, тільки в цьому році до держбюджету буде перераховано більше 10 млн. гривень надходжень від приватизації та оренди державного майна.

Закарпатське відділення завжди перебувало в числі кращих у державі, про що свідчить велика кількість нагород та відзнак працівників установи.

Натомість з перших днів Вашого перебування на посаді голови ОДА відчувається необ’єктивне відношення до роботи відділення та мене, як керівника. Вами неодноразово скеровувались до Голови ФДМУ листи з вимогою звільнити мене з роботи. Так, тільки за останні два місяці Вами направлено три листи до вищих посадових осіб держави з вимогою негайно звільнити мене з посади.

Така позиція не ґрунтується на жодних юридичних, економічних та моральних засадах, є тиском на роботу державного службовця, що прямо заборонено діючим законодавством, зокрема Законами України «Про державну службу» та «Про Фонд державного майна України».

Оцінюючи Ваш вклад у розвиток Закарпаття за останні роки, висловлюю надію, що Ви зможете знайти можливість та час для зустрічі зі мною або з колективом регіонального відділення для обговорення існуючої ситуації.

З надією, керівник Закарпатського РВ ФДМУ В. Андрусь

 

​Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, протягом лише останнього часу під владним тиском високопосадовців Закарпатської ОДА заяви на звільнення написали начальник колишнього управління інформації та зв'язків з громадськістю Віктор Дрогальчук, начальник управління освіти і науки Закарпатської ОДА Михайло Мотильчак, начальник Головного управління агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Іван Паук та директор Центру підвищення кваліфікації державних службовців при Закарпатській ОДА Віктор Пащенко. Вчора інформацію про тиск збоку особисто голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди редакції Закарпаття онлайн підтвердив журналіст ромської редакції телеканалу "Тиса-1" Мирослав Горват.

26 вересня 2012р.

Теги: тиск, Ледила, Андрусь

Коментарі

колишній чиновник 2012-09-29 / 17:40:48
Шкода сильних професіоналів своєї справи. Розумних спеціалістів не потрібно владі,зате потім понабирають бездарь,яка буде виконувати злочинні замовлення.Це істинне обличчя нашої влади.

Ужгородка 2012-09-27 / 21:03:04
До яких пір будуть морально та фізично знищувати чесних та непродажних людей, керівників державних установ, яких не можна покласти на коліна на догоду регіоналам.Ледида мабуть не може пробачити Андрусю те, що той не здав не продав свою власну гідність та совість.Андрусь В.В. є прикладом в першу чергу для своїх дітей та інших керівників, як треба поступати-гідно та достойно іти з посади і з високо піднятою головою.Таких на жаль одиниці.Респект п.Андрусю!

Микола 2012-09-27 / 15:37:28
Та не переживайте хлопці, "конюх" вибори на закарпатті вже завалив, ригіанали йому це не простять, так що піде він з білого дома хвости коням крутити на золоту горку!

з Хуста 2012-09-27 / 15:14:29
Я знаю Василь Васильовича як фахівця і хорошу людину. При приватизації мого обьекту ,він зарекомендував себе як порядочна, чесна, не підкупна людина. Він повернув мене до думки: що І НА ТАКІЙ ПОСАДІ МОЖЛИВО ЗАЛИШАТИСЯ ЧЕСНИМ. А проблема з Ледидою думаю в тім ,що Андрусь не вписувався в схему відкатів влади.

мукачівка 2012-09-27 / 09:07:39
Шкода,що таких досвідчених та порядних керівників як Василь Васильович Андрусь не цінують по їх заслугах.Це людина яка не змінює своїх принципів впродовж багатьох рокі, працюючи на державних посадах.Для нього людський фактор є головним в роботі керівника.Він є принциповим,вимогливим та справедливим. А таких керівників як бачимо сьогодні дуже мало залишилось і керівництву області таких не потрібно. Але Ледида сам не знає до яких пір він буде губернатором.Настане час коли і його попросять за профнепригодность з тріском... і це повірте не за горами.

Demon Killer 2012-09-26 / 22:29:37

"З боку" в даному випадку пишеться окремо.


Хіба? Адмін

лісник 2012-09-26 / 22:14:58
такого як фізик зняти ниможе бо він носить капусту всі ліси розокрали бандюки

Полендер 2012-09-26 / 21:25:06
Хочеться, щоб губернатор таки зустрівся з Василем Андрусем. Це, упевнений, піде на користь усім. Василя знаю дуже давно і він заслуговує на краще віднощення до себе. Думаю, що Ол.Ол.Ледида це також зрозуміє.

із Перечина 2012-09-26 / 20:36:11
Завтра Перечинська гостина продовжується на полонині Руна, влада зрозуміла що на виборах їх Кеменяш взуває і гостяться безпробудно. Але на цей раз Мішо Лабич запропонував в землю закопати Петра Грицика, каже що по релігійному календарю в цей день все рівно всі ГАДИ в землю повертаються.

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини