Королевська: «Сподіваємося, що Закарпаття теж хоче змін і усвідомлює, що гірше уже бути не може»

Так лідер Партії Наталії Королевської «Україна — Вперед!» заявила під час прес-конференції в Ужгороді, куди приїхала разом із колишнім футболістом, другим номером у списку партії, Андрієм Шевченко. І якщо Королевська побувала в Ужгороді вперше, то Шевченко зазначив, що його з Ужгородом пов’язують давні і хороші відносини, оскільки часто приїжджав сюди на збори і з дитячо-юнацькою командою, і з першою командою київського «Динамо».

Королевська: «Сподіваємося, що Закарпаття теж хоче змін і усвідомлює, що гірше уже бути не може»

Наталія Королевська запевнила, що прагне побороти нинішню владу, адже з нею не можна збудувати нової країни. «Ще кілька місяців тому казали, що неможливо створити партію нового типу і об’єднати нових лідерів. Ми довели, що люди, які ніколи не були в політиці, можуть об’єднуватися і розуміти, що час брати відповідвальність на себе. Для того, аби у нас можна було збудувати нову економіку, створити країну можливостей, а не  репресій, де кожен може реалізуватися і забезпечити собі достойний рівень життя, ми маємо реалізувати нову економічну модель. А зробити це із старими політиками, із владою Азарова, Януковича — нереально», – сказала вона.

За словами Наталії Королевської, її команду турбує відсутність в державі програми, яка б забезпечувала робочими місцями інвалідів, котрих в країні сьогодні щонайменше 3 мільйони. Відповідний законопроект уже поданий до Верховної Ради. Також, на думку політика, необхідно якнайшвидше викорінити корупцію, легалізувати економіку, відкрити «ті можливості, які у нашої країни є». Крім того, зі слів Наталії Королевської, партія виступає за делегування більших повноважень місцевим общинам та диверсифікацію місцевих бюджетів, «бо неможливо в таких районах, як Закарпаття, збирати все нагору, а потім повертати. Тоді нема в регіоні мотивації розвиватися, бо не можна бачити світла у кінці тунелю».

«Ми підготували 25 законопроектів, які уже є у Верховній Раді, і «дорожну карту», тобто як ми будемо досягати того європейського стандарту, якого поставили собі за ціль — 1000 євро зарплата, 500 євро — пенсія», — зазначила лідер Партії Наталії Королевської «Україна — Вперед!».

Андрій Шевченко, у свою чергу, відзначив, що сьогодні вкрай необхідні зміни у підході до питання фізичної культури та спорту. Футболіст переконаний, що «м’яч, майданчик і турнік мають бути більш доступними ніж алкоголь, наркотики і сигарети».

На виборах 28 жовтня Наталія Королевська та її соратники покладають надії, у першу чергу, «на тих людей, які хочуть жити у сильній і квітучій країні». «Ми розраховуємо на тих, кого сьогодні об’єднує бажання змін в Україні і розуміння, що у нас є колосальні перспективи і можливості. От якщо подивитися на те ж Закарпаття, ми розуміємо, що перспектива туризму — колосальна, для цього сьогодні треба створити умови. Ми розуміємо, що гірські райони, на жаль, все більше лишаються без людей. Вони виїжджають через відсутність роботи. Створити сьогодні умови для розвитку малого та середнього бізнесу у гірських районах, пільговий режим — це дозволить нам показати приклад Швейцарії, коли люди розвиваються. Тобто  це адекватна державна політика. Нам необхідні реформи місцевого самоврядування, тому що можна усе життя вважати, що Закарпаття — це дотаційний район і при тому ж забирати все до копійки і не мати диверсифікованого підходу. Тому для нас дуже важливий сьогодні — це політичний реалізм. Ті люди, які втомилися від політичного популізму, від обіцянок старих політиків, котрі неодноразово приходили до влади, але при цьому жодного разу не виконували своїх обіцянок (і сьогодні у людей нема довіри до них, аби вони представляли інтереси у парламенті), ті, я впевнена, проголосують за нас. Ми дуже сподіваємося, що Закарпаття теж хоче змін і усвідомлює, що гірше уже бути не може. Сьогодні треба об’єднувати наші зусилля і можливості для того, аби скористатися тим колосальним потенціалом, який є в України і у Закарпаття зокрема», – зазначила політик.

Своїми основними конкурентами Королевська вважає Партію регіонів і Комуністичну партію, які, на її думку, «повинні йти у минуле української політики». Вона запевнила, що життя після виборів не закінчується, а тому, у випадку, якщо партія не здолає п’ятивідсотковий бар’єр, активно займатимуться будівництвом партії. Тим не менше, основне завдання партії — «об’єднавши сьогодні команду, і увійшовши з нею у парламент, об’єднатися із новими політичними силами». «Ми бачимо перспективу об’єднання із УДАРом, з деякими мажоритарниками, і з тими демократичними силами, які будуть готові підтримати нашу програму», — сказала політик.

Після прес-конференції Наталія Королевська презентувала книгу «Нова економіка – нова країна», у якій «прописано те, що саме сьогодні треба змінити в країні, аби досягти нової якості життя». Перш за все, на думку Королевської, треба викорінити корупцію. І як це зробити — вона знає: має власний рецепт і навіть особисто консультувалася із президентом Грузії Михайлом Саакашвілі.

23 вересня 2012р.

Теги: Королевська, Шевченко, Україна - Вперед, Закарпаття, парламент, партія

Коментарі

Рома 2012-09-24 / 18:04:51
Народ еще не все знает про Жолтани. Помните как он с вакарчуком фоткался и флаги на зинах вешал. Он постоянно хочет на комто выехать. Спросите Королевскую откуда она его знает? Жолтани чмо которое зарабатывает на детях, вспомните копилочки в зинах и на спорчены товарах, а еще алкоголе который детям продает

Вітя 2012-09-24 / 17:59:43
бо неможливо в таких районах, як Закарпаття,....
Королевська думає, що Закарпаття то район
А Шевченко взагалі говорити не знає

лоци 2012-09-24 / 16:26:40
до речі, то дебільне тире, і той дебільний називний відмінок нашої держави говорить про тупість

ВасильоК 2012-09-24 / 16:25:19
наташка. не тринди. я ж тебе знаю, як облуплену.

кристиан 2012-09-23 / 20:39:24
Пускай разскажет Жолтани скольким бывшим своим рабочим,которые месяц батрачили на его пекарне,не заплатил зарплату!!!!!!Лезет МОШЕННИК во власть,через эту безстыжую КОРОЛЕВСКУЮ!!!НАРОД помнит кулаки и обман,этого выродка из под Киева!!!

Федя 2012-09-23 / 15:44:58
Мене просили прийти на мітинг за 40 гривень, я привів ще 8 чоловік, а з нами так і не розрахувалися - брехуни!

Брехачі 2012-09-23 / 11:40:57
Ага, а Жолтані зробив алкоголь, сигарети доступними для Ужгородців цілодобово! Як раз той випадок коли слова розходяться з діями. Чому б НЕ ПРОДАВАТИ СПИРТНЕ І СИГАРЕТИ? Слабо?

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини