Ставати учасником телевізійного кулінарного проекту Павло Погоріляк не дуже-то і планував. Заклопотаний власним бізнесом, батько двох донечок часу на інші справи не витрачав. Та дружина, яка дуже полюбляє страви, приготовані чоловіком, рідні і близькі, все-таки, вмовили свого кулінара взяти участь у шоу «Мастер Шеф». Зайшов на сайт каналу СТБ, заповнив анкету учасника і – запрошення до Києва.
Із тисячі претендентів він увійшов у кращу сотню кулінарів. З сотні потрапив у кращу п’ятдесятку. Потім – дійшов до тридцятки. Та вже у цій частині одному з найкритичніших членів журі Ектору Хіменесу Браво не посмакував рулет з курятини, точніше соус до нього, який зготував наш земляк.
Однак, Павло Погоріляк не розчарувався, що не пройшов далі. Навпаки, каже, що здобув певного досвіду, а в майбутньому ще пробуватиме свої сили у кулінарному мистецтві.
Валерія Каналош, Виноградів,для закарпаття онлайн