Власник виноградівського ресторану став учасником шоу "Мастер Шеф"

Нещодавно власник популярного виноградівського ресторану «Ташкент» Павло Погоріляк, добре відомий своєю узбецькою кухнею, був помічений… у телевізорі - на каналі СТБ у кулінарному шоу «Мастер Шеф».

Власник виноградівського ресторану став учасником шоу "Мастер Шеф"

Ставати учасником телевізійного кулінарного проекту Павло Погоріляк не дуже-то і планував. Заклопотаний власним бізнесом, батько двох донечок часу на інші справи  не витрачав. Та дружина, яка дуже полюбляє страви, приготовані чоловіком, рідні і близькі, все-таки, вмовили  свого кулінара взяти участь у шоу «Мастер Шеф». Зайшов на сайт каналу СТБ, заповнив анкету учасника і – запрошення до Києва.

Із тисячі претендентів він увійшов у кращу сотню кулінарів. З сотні потрапив у кращу п’ятдесятку. Потім – дійшов до тридцятки. Та вже у цій частині одному з найкритичніших  членів журі Ектору Хіменесу Браво не посмакував рулет з курятини, точніше соус до нього,  який зготував наш земляк.

Однак, Павло Погоріляк не розчарувався, що не пройшов далі. Навпаки, каже, що здобув певного досвіду, а в майбутньому ще пробуватиме свої сили у кулінарному мистецтві.

Валерія Каналош, Виноградів,для закарпаття онлайн

18 вересня 2012р.

Теги: шоу, кулінар

Коментарі

НОВИНИ: Світське життя

20:04
/ 8
"Сукня має бути яскравою і блискучою": як на Закарпатті виготовляють традиційне ромське вбрання
16:28
/ 6
Нетипова для Закарпаття: поблизу Ужгорода фермер Віктор Карабін вирощує гречку
13:51
/ 1
У Карпатах побільшало вовків і шакалів. Чи можуть вони бути небезпечними для людей?
11:26
/ 1
"Океан Ельзи" випустив першу пісню нового альбому – "Мукачево"
21:38
/ 3
Закарпатський розробник виробництва паперу з опалого листя отримав Європейську премію молодих винахідників
21:34
/ 2
340 млн переглядів у Youtube, 41 млн у Facebook: 17-річна закарпатка стала відомою, коли за 16 секунд розібрала та зібрала автомат
12:43
80-річний велоспортсмен з Мукачева долає по 200 кілометрів на день
20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
/ 1
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 3
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
» Всі новини