Круглий стіл проходить під гаслом: Безпека харчових продуктів - «Від ферми до тарілки - зробити продукти харчування безпечними!»
Учасники круглого столу:
Ілиньо Віктор Андрійович - лікар-токсиколог ЗОКЛ ім.А.Новака, Гиба Світлана Михайлівна - лікар-санепідемолог Закарпатської обласної СЕС, Рішко Ярослава Федорівна – обласний гастроентеролог, Поляк Михайло Амброзійович – головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні, обласний інфекціоніст.
14:00 | Круглий стіл до Всесвітнього дня здоров'я, пов'язаний із безпекою харчових продуктів Ужгород, прес-центр обласного Центру здоров’я (пл. Театральна, 6) |
16:00 | Презентація проекту-пропозиції влаштування міні-ГЕС на р. Уж в Ужгороді Ужгородська міська рада (пл. Поштова, 3, мала зала) |