“Фронт Змін” прокоментував причину лідерства провладного кандидата по Виноградівському округу на проміжних виборах до Закарпатської обласної ради

Схоже, що порушення і фальсифікації під час виборчого процесу стали звичним явищем для України. Принаймні, повідомлення про них уже мало кого дивують і не викликають особливого ажіотажу ні серед контролюючих органів, ні серед населення.

“Фронт Змін” прокоментував причину лідерства провладного кандидата по Виноградівському округу на проміжних виборах до Закарпатської обласної ради

Так сталося і цього разу під час голосування на проміжних виборах до Закарпатської обласної ради.  Уже з самого ранку 3 березня інформаційні Інтернет-ресурси рясніли повідомленнями про спробу підкупу, масовий довіз виборців на дільниці та відверту агітацію серед виборців.

Згідно домовленості з іншими опозиційними силами, кандидат у депутати до Закарпатської обласної ради від “Фронту Змін” Ярослав Данко балотувався по 22-му виборчому округу (м.Виногадово і район). Традиційно “фронтовики” забезпечили своїх спостерігачів та членів ДВК на всіх 17 виборчих дільницях та вели паралельний підрахунок голосів. Так, станом на 22.00 в округу №22 проголосувало 9346 осіб, що становить 32,13 % усіх виборців (м. Виноградово – 26,9%, Виноградівський район – 43,4%).

Щодо порушень, зафіксованих цього дня, то спостерігачі і довірені особи від “Фронту Змін” були свідками масового підвезення людей на виборчі дільниці, агітації за провладного кандидата під стінами дільниці. Про це були складені відповідні протоколи. При цьому, на окремих дільницях голови ДВК навмисне затягували час або просто не давали зареєструвати протоколи, про що доводилося інформувати ТВК.

Щодо явної перемоги по Виноградівському округу представника Партії регіонів Артура Івашка то, за словами голови Закарпатської обласної організації партії “Фронт Змін” Мирослава Білецького, такий сценарій розвитку подій за описаних вище фактів і обставин, був цілком прогнозований.

“Влада кинула всі ресурси на стратегічно важливий для себе район. Змагатися з адмінресурсом і грошовими мішками складно, навіть при тому, що нашого кандидата Ярослава Данка підтримала опозиція і симпатії виборців були явно на його боці”, - сказав М.Білецький.

Керівник Закарпатського “Фронту Змін” також додав, що не на користь його представнику була і низька явка виборців. Адже багато людей були залякані тиском і прогнозами звільнення в разі, якщо проголосують не за “потрібного” кандидата, і просто не пішли на вибори.

“Я хочу подякувати усім виборцям, які не побоялися і підтримали нас сьогодні. Запевняю, ми не здаємося і робитимемо все для того, щоб поміняти владу в цій країні і добитися перемоги демократії. Також хочу висловити вдячність тим нашим союзникам по опозиції, які підтримали кандидата від “Фронту Змін” не на словах, а на ділі. Якби така гуртова робота проводилася всіма членами опозиції, це б значно посилило шанси Ярослава Данка на перемогу навіть за наявності задіяних ресурсів з боку влади. Що ж, це урок всім нам і досвід, який треба взяти на озброєння в майбутньому”, - відзначив М.Білецький.

Прес-служба Закарпатської обласної організації

Політичної Партії “Фронт Змін”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
04 березня 2013р.

Теги: Фронт Змін, виноградів, вибори, .коментар, Білецький

Коментарі

Верховинець 2013-03-04 / 17:41:02


Фронт Змін і ти Білецький є просто ************ у РИГГІВ як і ваш Кролик в києві


Волове 2013-03-04 / 14:25:26
фронтовики уроди продажні які давно разом з жидком яцьком є провладним додатком, Яценюк це шістьорка Януковича, він нам у Міжгірї вже "виростив" дебілів Щурів і робить це по всому закарпатті та Україні.

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи