Віталій Кличко: Буланов має реальні шанси перемогти по ужгородському округу, але ЗМІ це замовчують

Такі висновки лідер партії УДАР зробив, проаналізувавши рейтинги кандидатів, які нещодавно зіставили незалежні соціологічні групи.

Віталій Кличко: Буланов має реальні шанси перемогти по ужгородському округу, але ЗМІ це замовчують

«На підставі цих досліджень ми зняли 26 кандидатів по всій Україні у підтримку інших кандидатів від демократичних сил. Буланова ми не зняли на користь його опонентів по двом причинам: у нього значна підтримка на окрузі, бо за час роботи в Ужгородській міськраді він показав свою якість.  Жоден місцевий депутат останнього скликання не може похвалитися такою кількістю ініціатив, проектів рішень і звернень, як Ростислав. Рейтинги кандидатів – це оцінка їхньої роботи. Якщо людина не працює і не має підтримки людей – це завжди покаже соціологія»,  - заявив Кличко.

В контексті ужгородського округу лідер заявив, що неможна бути впевненим, що ті самовисуванці, які також балотуються по ужгородському виборчому округу, не зрадять демократичних принципів, депутатами Верховної Ради. Тому, Ростислава Буланова не зняли з виборів.

Сам Буланов перед тисячами ужгородців і лідером партії присягнув у неділю, що ніколи не зрадить партійних принципів і ніколи не буде кнопкодавом: «Я вірю, що команда, на чолі з лідером Кличком, здатна здійснити зміни в країні, побороти ті антинародні дії, які сьогодні відбувається в нашій країні і в нашому місті теж. Я обіцяю, що завжди відстоюватиму інтереси українців, ужгородців і закарпатців. Ми йдемо у Верховну Раду не за власною перемогою, а за перемогою українців», - заявив кандидат Буланов.

Віталій Кличко зі сцени в Ужгороді заявив, що сформував на Закарпатті дуже сильну команду, яку тут очолює Валерій Пацкан. Він закликав закарпатців, які розділяють його ідеї і цінності, долучитися до діяльності його політичної сили:  «Я знаю, що один нічого не зможу змінити. Але сьогодні я відчуваю підтримку тисяч, мільйонів українців», - зазначив політик.

Під час зустрічі з виборцями, лідер УДАРу розповів про тиск з боку органів влади і про те, що знає про факти масової купівлі голосів виборців.

«Я впевнений, що і вам також пропонували сотню – дві гривень за те, щоб ви проголосувати за конкретні партію чи кандидата. Я вам скажу: беріть. Беріть, але голосуйте так, як підказує ваше серце. Тому що це маленька частина із того, що в нас вкрали. В свою чергу, ми не роздаємо грошей за голоси. Ми прагнемо створити такі умови в країні, коли людей не принижуватимуть, намагаючись за 200 гривень купити їхній вибір», - заявив Віталій Кличко виборцям.

 Наостанок, Кличко закликав закарпатців прийти 28 жовтня на вибори і не дати вкрасти свій голос. «Якщо ваш вибір впаде на Партію «УДАР», то я даю слово, що зроблю все, щоб вас ні в якому разі не підвести і реалізувати нашу спільну мрію. За мене ніхто ніколи не червонів у спорті і я зроблю все для того, щоб за мене нікому не довелося червоніти в політиці», - пообіцяв лідер партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». «На підставі цих досліджень ми зняли 26 кандидатів по всій Україні у підтримку інших кандидатів від демократичних сил. Буланова ми не зняли на користь його опонентів по двом причинам: у нього значна підтримка на окрузі, бо за час роботи в Ужгородській міськраді він показав свою якість.  Жоден місцевий депутат останнього скликання не може похвалитися такою кількістю ініціатив, проектів рішень і звернень, як Ростислав. Рейтинги кандидатів – це оцінка їхньої роботи. Якщо людина не працює і не має підтримки людей – це завжди покаже соціологія»,  - заявив Кличко.

Закарпатська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка», Закарпаття онлайн.Політичні партії
23 жовтня 2012р.

Теги: Буланов, УДАР, Кличко, Візит на Закарпаття Віталія Кличко

Коментарі

Андрій 2012-10-26 / 19:21:59
Голосуєш за УДАР голосуєш за Сергія Куніціна - виступає за державний статус російської мовию За Єдуарда Гурвіца - тушки ВР, відкрив памятник Катерині 2. За МИхайла Фабріна - руського шовеніста, ненависника України. Це тільки частина списку УДАРУ. Люди не кидайтесь на образ спортцмена Кличка він там тільки як Кукла, приманка для неосвідчених!

Макарій 2012-10-23 / 19:40:10
чмошно... пройде Ковач, бо Буланова не захтіли зняти на користь Сербайла. жопа

КОНЧАК 2012-10-23 / 16:16:54
Хоть я і монгол, но обіщаю вам, що Кличко буде дуже високо в Закарпатті, а бандити (ПР) будуть, вибачте, в ж......і. Ригоанали, паруйте чумайдани, бюо вм капець

/ 2Рахівчани закупили бронежилети і необхідні закарпатським солдатам речі
Закарпатці вимагають відставку парламенту
Пацкан: Кількість вимушених переселенців в Україні сягнула 34 тисяч
«УДАРна молодь» організує День молоді в Ужгороді
Молодь УДАРу оголосила про старт рейдів по маршрутках
В Берегові обрали голову районної організації УДАРу
/ 1Пацкан: В Ужгороді поки що перезавантаження влади не відбулося
Втікачів потрібно облаштовувати в Україні – Пацкан
Помічники В.Пацкана провели прийом громадян в Рахові
/ 1Хустський УДАР провів Акцію «Не купуй у окупанта» !!!
/ 3Пацкан: Ми повинні якнайшвидше провести дострокові парламентські вибори
В Хусті і Іршаві пройшов прийом громадян помічниками народного депутата Пацкана
Закарпатців закликають вступати в батальйон територіальної оборони
Пристая з УДАРу: Слід дати Порошенку перемогу вже в 1 турі
Пацкан: Конституційна реформа є необхідністю, а не маніпуляцією перед виборами
/ 1Пацкан: Українці отримали шанс вже найближчим часом їздити в країни ЄС без віз
Буланов: Робота міліції буде незадовільною, поки не розкриваються політичні замовлення
Активістка УДАРу взяла участь в молодіжній конференції у Брюсселі
/ 5Пацкан подарував бронежилети народним ополченцям Миколаївщини
Пацкан: Правоохоронці, що склали свої щити, мають нести кримінальну відповідальність
Пацкан: Путінська «Гра м’язами» не допоможе йому знищити Україну
/ 1Закарпатець пройшов курс школи помічника народного депутата в Києві
Пацкан: Україна зробила перший крок до енергетичної незалежності від Кремля
Спостерігачі Посольства США зустрілися з представниками закарпатського УДАРу
/ 4Пацкан: Український паспорт повинен стати пластиковим, як у ЄС
» Всі записи