Політика нинішнього президента не співпадає з національними інтересами України, - В’ячеслав Кириленко в Ужгороді

27-29 серпня на Закарпатті перебував народний депутат України, кандидат у народні депутати України від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” В’ячеслав Кириленко. Протягом трьох днів політик мав зустріч із виборцями Хустського, Виноградівського, Іршавського, Мукачівського та Ужгородського районів. Про мету візиту та враження від спілкування із закарпатцями народний депутат розповів на прес-конференції.

Політика нинішнього президента не співпадає з національними інтересами України, - В’ячеслав Кириленко в Ужгороді
Політика нинішнього президента не співпадає з національними інтересами України, - В’ячеслав Кириленко в Ужгороді

Головною метою візиту, за словами В’ячеслава Кириленка, було представлення виборцям кандидатів-мажоритарників від Об’єднаної опозиції, що балотуються по виборчим округам Закарпаття. Усі ці кандидатури ретельно перевірені та узгоджені членами Об’єднаної опозиції і готові у майбутньому парламенті захищати інтереси своєї області та протистояти режиму правлячої партії. Щодо роботи у Верховній Раді, то Об’єднана опозиція має чіткий план майбутнього курсу розвитку країни, оскільки політика нинішнього президента не співпадає з національними інтересами України, - вважає Кириленко.

- Внутрішній (економічний, соціальний), чи зовнішній – будь-який напрямок зараз зазнає поразки внаслідок недолугого керівництва країною. Це видно як за економічними показниками, так і за соціальними настроями та зовнішньо-політичним ігноруванням України з боку іноземних держав. Ця політика розпочалася із масштабних політичних репресій - ув’язнення Луценка і Тимошенко, перейшла у елементи придушення свободи слова та економічної конкуренції, невдалу податкову реформу, антинародну пенсійну реформу, у погіршення практично всіх економічних показників, зростання зовнішнього боргу, знищення української мови і залякування всіх тих, хто не згоден з політикою правлячого режиму. Тому ми повинні пояснювати людям нашу позицію і рішучу настанову до зміни курсу у випадку перемоги на виборах, - підкреслив народний депутат.

Спілкуючись із закарпатцями, Кириленко окреслив коло питань, які найбільше їх хвилюють. Це низька заробітна плата і пенсії, погана інфраструктура, а особливо безробіття. Місцева влада майже не реагує на всі ці проблеми, очевидно наразі більше переймаючись виборами, аніж добробутом громади.

Між іншим, підстави для передвиборчої лихоманки у діючої влади справді є. За словами Кириленка, об’єднання 7 політичних опозиційних партій в один список викликало істерію у провладних представників, оскільки вони планували, що всі опозиціонери підуть один проти одного. Саме тому для перемоги провладних кандидатів масово задіюється амінресурс та інші нечесні технології. Присутній на прес-конференції кандидат у народні депутати України від Об’єднаної опозиції Андрій Сербайло навів кілька таких прикладів по 68-му багатомандатному виборчому округу. Це і супровід представниками органів виконавчої влади і місцевого самоврядування приїжджих кандидатів до парламенту від провладної партії, збір на такі зустрічі бюджетних працівників, залучення до роботи в окружних виборчих комісіях людей з інших регіонів чи без досвіду роботи на виборах.

- Цікава ситуація: із 18 представників різних політичних сил у складі окружної виборчої комісії (і така ситуація по інших округах) практично одна третина - це представники із-за меж Закарпаття. В основному, Криму і Київщини, - розповів Андрій Сербайло. До того ж, у 68-му виборчому окрузі головою комісії ЦВК затверджений член партії “Русь єдина”, заступником є представник партії “Молодь до влади”, а секретарем - представниця “Союзу анархістів України”. Такі люди, живучи в Севастополі чи Києві, не мають реальних можливостей працювати, до того ж не мають виборчого досвіду.

Піднімалося на прес-конференція і питання щодо балотування на одному виборчому окрузі, зокрема 68-му, двох представників однієї політичної сили. Мова про П.Чучку і А.Сербайла. Позиція Закарпатського обласного штабу Об’єднаної опозиції залишається незмінною: кандидатом у депутати до Верховної ради України з’їздом “Батьківщини” по цьому округу затверджено Андрія Сербайла.

- Зараз “модно” називатися кандидатом від Об’єднаної опозиції, тому що це відповідно додає відсоток тому чи іншому кандидату. Павло Чучка зараз і став одним із претендентів, який хоче себе так позиціонувати, - зазначив керівник штабу Закарпатської Об’єднаної опозиції Валерій Лунченко. За його словами, як член партії “Батьківщина”, пан Чучка повинен був підтримати на виборах того кандидата, якого затвердив з’їзд Об’єднаної опозиції. Тому це вже питання партійної дисципліни.

Прес-служба Закарпатської Об’єднаної опозиції “Батьківщина”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
29 серпня 2012р.

Теги: ВО “Батьківщина, прапор

Коментарі

Володимир 2012-08-29 / 23:13:40
Чучка (чи Чукча), як і у 1992, як і на виборах мера 1998 (коли "здав" за гроші крутому сдепеушному мафіознику Цоклану), чи у 2002, коли підпоїв Юща та Білозірку, котрих відтак киданув, чи у 2004, коли хотів "захопити" УНП, чи у 2006, коли "захопив", а відтак знищив у області НРУ, а потісм "киданув", як непотріб, і нині ще й прагне заробити "на політиці" (себто на власному балотуванні) - "бабки". Адже, як від Цоклана, так і від інших він їх дістав. У даному випадку, думаю, він домовився отримати "бабки" ("спалюючи" голоси "помаранчевих", інакше - націонал-демократів) від Ратушняка. Що, знову - борги, необхідність віддавання кредитів, як і у 1998 р.?

Едіта 2012-08-29 / 21:58:05
Про Чучку все правильно сказали. Ще додам, що на даний момент працює він на Балогу. Висновки робіть самі.

Пойташ 2012-08-29 / 20:23:58
"Політика нинішнього президента не співпадає з національними інтересами України, - В’ячеслав Кириленко...". Точно, що не співпадає. А що, хіба політика гаркавої опозиції співпадає з інтересами українського народу? Жидюльку потрібно було саджати за грати за цукрову аферу 2007 року, коли вона зробила відчутний удар по вітчизняному товаровиробнику. Колись такі речі називалися економічною диверсією. Доки не пересаджають високопоставлених пейсатих, кінця кризам та революціям не буде.

Знаю його з дитинства 2012-08-29 / 18:52:45
Пане Іване,
Ви маєте рацію на 100%!

ІВАН 2012-08-29 / 18:14:52
Чучка завжди був розкольником... У яких лише партіях він не перебував, або намагався туди вступити - завжди закінчувалося намаганням нашкодити, розколоти... Це самозакохана, неврівноважена (включно із особистим життям) людина, насправді: клоун (блазень, скоморох). Єдиним його "успіхом", "досягненням життя" є його блазненьська за суттю (втім треба і такі, але щоб людей "веселити!", а не для серйозної політики")- корчма "Деца у нотаря". Нею би і займався... Нікулін у депутати не "ліз".

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи