"Термальні води Косина" оприлюднили неграмотну заяву з приводу мобілізаційних дій ТЦК в комплексі (ВІДЕО)

Комплекс "Термальні води Косина" оприлюднив свою заяву з приводу нещодавного мобілізаційного заходу Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у цьому закладі. Впадає у вічі, що як для закладу такого рівня текст заяви складено дуже примітивно, навіть неграмотно. Його мета - пресинг на військових та поліцейський, які виконували свій обов'язок, що абсолютно відповідає суспільним очікуванням. Заява супроводжується так само доволі примітивною та тенденційною нарізкою відео.

"Термальні води Косина" оприлюднили неграмотну заяву з приводу мобілізаційних дій ТЦК в комплексі (ВІДЕО)

Утім, із заяви можна отримати кілька цікавих фактів, що ілюструють перебіг і результат цього мобілізаційного заходу.

Так, зокрема стає зрозуміло, що участь у заході, який розпочався о 12:30 7 грудня, взяли участь "декілька десятків невідомих осіб у балаклавах та у військовій формі з автоматами".

Як стверджується, акція проходила під безпосереднім керівництвом начальника Закарпатського ОТЦК та СП Андрія Савчука та очільника Ужгородського РТЦК Ігоря Тищука.

Дії військових були підкріплені 3-ма екіпажами поліції у складі 10 поліціянтів під керівництвом заступника начальника відділу превенції поліції міста Ужгорода Олександра Остапенка.

Адвокат комплексу намагався незаконно здійснювати відеозйомку військових, що в умовах воєнного стану заборонено. На що йому було вказано, як стверджується, у фізичній формі. Фізичну силу, як стверджується, було застосовано також щодо  директора комплексу, який намагався перешкодити діям військових та поліції.

Станом на момент заходу, як йдеться у заяві, з тих, хто перебував на території комплексу, було лише 20% чоловіків. На відео видно лише кількох осіб мобілізаційного віку в халатах, а стоянка комплексу, зазвичай заповнена "мажорними" авто, виглядає порожньо і "бідно".

У підсумку, як стверджують автори заяви, "жодних повісток, так званим «Мажорам», на яких сьогодні оголошено полювання, вручено не було, оскільки і самих «Мажорів» не було".  Натомість, "без вручення повісток, озброєні люди у балаклавах спакували у свій автобус двох працівників Комплексу та вивезли їх у невідомому напрямку".

"По даним фактам було подано відповідні заяви до органів внутрішніх справ. Всі вищевказані дії підтверджуються фото і відео матеріалами", - йдеться в заяві "Термальних води Косина".

В прикінцевому абзаці заяви також повідомляється, що "за фактами вищевказаних діянь відповідні заяви та докази було скеровано в поліцію, СБУ, ДБР та зареєстровано кримінальні провадження в Єдиному державному реєстрі кримінальних правопорушень за статтями перевищення службових повноважень, нанесення тілесних ушкоджень та викрадення людей."

Натомість, як уже повідомляло Закарпаття онлайн, напередодні Закарпатський ОТЦК та СП у своїй заяві за підсумком цього та попередніх заходів вказав, що  "ухилянти" у спортзалах і базах відпочинку не є привілейованими порівняно з військовослужбовцями ЗСУ.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнпісля спортзалів Ужгорода, Мукачева і Хуста працівники ТЦК завітали в "Косино".

Йдеться про комплекс мобілізаційних заходів, що його протягом двох попередніх днів працівники ТЦК та СП здійснювали також в спорткомплексах і фітнес-центрах Ужгорода, а також Мукачева і Хуста, де відвідувачам, начебто, вручали повістки до військкоматів.

Що суттєво, власником оздоровчо-рекреаційного комплексу "Термальні води Косина" є депутат Закарпатської обласної ради VІIІ скликання від політичної партії "Слуга народу" Олексій Іванчо, якому, зокрема, днями в числі інших дякував за підтримку голова Закарпатської ОВА і очільник Закарпатської обласної організації політичної партії "Слуга народу" Віктор Микита.

Тому багато хто на Закарпатті сумнівається в дієвості цих заходів, хоча в суспільстві сформувався недвозначний запит на мобілізацію до лав ЗСУ мажорних і здорових "ухилянтів", що сповна насолоджуються життям в зазначених закладах.

Комплекс "Термальні води Косина" називався читачами місцевих сайтів і користувачами закарпатського сегменту соціальних мереж одним із найбільших прихистків "мажорних"  і недоторканних "ухилянтів" з різних регіонів України нарівні з готельно-ресторанним комплексом "Золота Гора" під Ужгородом, санаторієм "Деренівська Купіль" в с.Нижнє Солотвино, курортом "Воєводино" в с.Тур'я Пасіка Ужгородського району та іншими готелями, санаторіями та базами відпочинку.

09 грудня 2023р.

Теги: Косино, мобілізація, ТЦК, мажори, ухилянти, Іванчо

Коментарі

ужгородець 2023-12-10 / 16:17:41
До 15.06
Бар.... писалось не тобі тупог....у, а це була відповідь тому, що з кругих 90-х.
Моли Бога щоби новоявлені кремлівські нацисти сюди не прийшли, бо обс.... я нараз. Може сталін і брія ще пряниками будуть. Бо коли бакчиш як вони нашим хлопцям голови ріжуть, каструють та розстрілюють, то навіть комунари не завжди таке робили.
А бовдур тебе витесав буратінко.

NRG 2023-12-10 / 15:33:32
При чому тут орбан, гарно-негарно. Країну треба захищати, і не секрет, що тисячі ховаються і думають, що все якось владнається. Причому, здорових биків тисячами сидять по курортам, кафешкам, за кордоном.
А задайте питання самому орбану, якби для прикладу Австрія напала на угорщину з метою захопити країну, а з історії так і було, Австроугорщина то що би сам орбан робив?
Може би казав усім чоловікам мадярам, їдьте в ніццу, а може відпочивайте у буковелі, зустрінемося в Дубаї???
Задайте орбану і собі, в першу чергу це запитання. А все може бути. Історія розвивається по спіралі.

до ужгородця 2023-12-10 / 15:06:48
. Згадав бовдуре 80 років назад , про Берію чи Сталіна . Згадай ще Гімлера з його газовими камерами або Трумена з його атомною зброєю на цивільних в Японії. І ще додам адмін видаляє не вигідні їм коменти і які диктує влада

Ужгород 2023-12-10 / 08:51:53
Мало трусять мажорів! Ще більше треба! І всі підстави є, бо в країні військовий стан

Роман 2023-12-09 / 22:19:56
Ще б звернулися до путлера: освободи и спаси. Таким "грамотним" можу написати, що якщо не годуєте свою армію, годуватимете чужу. Путлер планує воювати нашими хлопцями з непокірними країнами Європи. Вони живуть паралельним життям ніби війни й немає! Нарешті країна показала, що має силу і невибіркову відповідальність!

до ужгородця 2023-12-09 / 20:39:37


Флуд. Коментуйте по суті публікації. Коментар видалено. Адмін


до "якось то негарно" 2023-12-09 / 20:05:32
Якісь політзбоченські у вас візії і фантазії ) Притягнуті за орбанові вуха ))
Хіба що про ментів вірно

якось то негарно 2023-12-09 / 19:43:31
Грамотно-неграмонтно... Кулеба і команда будуть "дуже вдячні", що їхні усі намагання про допомогу, підтримку тепер "підмочені". Це ж який козир треба було додати орбанкові і саме за тиждень до обговорень у ЕС!
А тцкшникам ще бракувало по камерам постріляти. Начальники їх поводились з персоналом... ніби село "не наше" і так можна.
А чому купель така порожня - скоріше спитайте у міліцейських, хтось певно злив і лише лохи відвідували

ужгородець 2023-12-09 / 18:15:53
До круті 90-ті роки.

При СРСР тебе би гаврику СМЕРШ до стінки поставив у дві секунди,лише за те що писок відкрив. А за ухилення від мобілізації всю сімю беріївці пустили би під ніж. Моліть Господа, щоби орда сюди не прийшла, бо Гулаг вам раєм здасться. Кадиріввці і вас, ваших дружин і ваших доньок ра.... поставлять. Попитайтеся в бучан, ірпіньців та херсонців як воно буває.

екскомандир "Айдару" 2023-12-09 / 17:51:44
Я просто ходжу по вулицях Києва і бачу цю недомобілізацію у вигляді величезної кількості молодих чоловіків явно призовного віку в хорошій спортивній формі. Деякі з "качалок" ідуть. Вибачте, але тим часом 50-річні мужики з дуже поганим здоров’ям рештки свого здоров’я добивають десь там в окопах", – звернув увагу екскомандир "Айдару".

Він переконаний, що "якщо ми це не переломимо, то війна покотиться в інший бік".

Питання 2023-12-09 / 17:24:54
ТЦК розуміючи суспільний резонанс своєї активної діяльності в останній тиждень повинна комунікувати з громадянами України, а не робити формальні заяви, доповнюючи їх сарказмом в стилі… ну самі розумієте кого.

Було б доречно пояснити громадянам України наступне:
1. Яким нормативно правовим актом військовослужбовці наділені повноваженнями застосовувати вогнепальну зброю відносно цивільних осіб, навіть якщо вони вчиняють правопорушення. Якщо таких законних підстав не має, яка необхідність окрім психологічного тиску у автоматах на перевіс із знятим запобіжником під час мобілізаційних заходів?
2. Відповідно до якого нормативно-правового акту військовослужбовці, а не поліція, наділені правом застосовувати спецзасіб Їжак на території приватного підприємства. Якщо цей спецзасіб застосовувала поліція - зазначити підставу його застосування визначену у профільному законі.
3. Яким нормативно-правовим актом військовослужбовці наділені правом застосовувати психологічний тиск, ненормативну лексику до цивільних співробітників жіночої статті приватного товариства, змушуючи їх під погрозою притягнення до кримінальної відповідальності (що є маніпулюванням та введенням в оману відносно своїх повноважень) з метою вчинення останніми протиправних дій та порушення посадових обовʼязків?
4. Яким нормативно-правовим актом надано право військовослужбовцям паралізувати роботу приватного підприємства та завдавати йому фінансових збитків у тому числі репутаційних?

Якщо все відбувалось в межах Закону, керівництво ТЦК повинно звернутись до громади і обґрунтувати правомірність своїх дій для зняття соціальної напруги.

Україна навіть під час війни не повинна перетворюватись на оркостан та північну Корею тому що в цьому між нами і була різниця, а якщо під приводом війни дозволити диктатуру сили та беззаконня, то ті хто сьогодні байдужі і кого цей «беспредел» не зачепив сьогодні, відчують його на собі завтра, коли під патріотичними гаслами прийдуть і до них. Так все розпочиналось в оркостані….

некруті 80-ті 2023-12-09 / 17:12:41
Бандюки з "крутих 90-х", які стали ТІПА бізнесменами і зробили "Косино", або переховуються від мобілізації в "Косині", вирішили, що це їм нагадує "нагадує бандитські 90ті". Сюр)

Адмін 2023-12-09 / 17:03:08
Люди5, ви не тільки на сторінці "Косина", але і тут проявили свою неошколованість )
https://goroh.pp.ua/%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F/%D0%B2%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8%20%D1%83%20%D0%B2%D1%96%D1%87%D1%96

Свідок Єгови 2023-12-09 / 16:46:09
Ну всьо, скоро армагедон, все пропало!

Круті 90ті 2023-12-09 / 16:28:11
БЕСПРЕДЄЛ.Такого і в СССР не було. Щось нагадує бандитські 90ті . Тільки тут найвищий мафіозний клан заліз у владу і прикривається законами ,залякуваннями ,ділять бізнес між собою і територію
Тобто ВОРИ в рамках закона

Люди5 2023-12-09 / 16:08:44
Словосполучення "впадає у вічі" на початку другого речення інформації,це також неграмотно

Курка 2023-12-09 / 16:08:10
«Золоту гору» навідають? Бо я би хотів там відпочити.

До маковського iшака 2023-12-09 / 15:13:14


Кремлівські мантри. Коментар видалено. Адмін


Василь 2023-12-09 / 14:59:13
Косино молодці дають відсіч тому бидлу з тцк які вже не поважають зовсім свій народ

Маковський 2023-12-09 / 14:53:10
Мають право бо Микита їм дозволив, а люди як хочуть спочити та най до батичка ходять на "Золоту гору", там воєнкоми не ходять.

НОВИНИ: Соціо

21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 6
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
» Всі новини