На Закарпатті викрили ОЗУ, що "спеціалізувалося" на розбоях, автоугонах та викраденні людей (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляло Закарпаття онлайн, у Львові за підозрою у вбивстві затримали праву руку екснардепа Ланя Пашкуляка, а на Закарпатті - ще 6 осіб.

На Закарпатті викрили ОЗУ, що "спеціалізувалося" на розбоях, автоугонах та викраденні людей (ФОТО, ВІДЕО)

Поліція Київської області провела на Західній Україні масштабну спецоперацію. Правоохоронці  затримали 7 учасників злочинної організації, які підозрюються у вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів на території Закарпатської області. У Львові та Мукачеві правоохоронці провели 23 обшуки, задіяли 60 екіпажів поліції.

Учасники злочинного угруповання «спеціалізувалися» на розбоях, торгівлі зброєю, контрабанді, продажі наркотиків, а також викраденні людей. Мукачівська злочинна організація являла собою організоване стійке ієрархічне об’єднання, яке систематично та цілеспрямовано займалося злочинною діяльністю. 

Викрили злочинну організацію працівники управління карного розшуку та слідчого управління поліції Київщини спільно з працівниками поліції Львівщини та Закарпаття за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, а також із залученням спецпризначенців.

Всі фігуранти злочинного угруповання - мешканці Закарпаття віком від 25-ти до 46-ти років, спортивної статури, володіють навичками бойових мистецтв. Наразі поліція перевіряє причетність вказаних осіб до викрадення відомого мукачівського репера у вересні 2020 року, а також низки збройних сутичок.  

29 травня у львівському аеропорту правоохоронці затримали 41-річного організатора групи. Встановлено, що чоловік раніше судимий за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Зловмисник прибув до Львова рейсом з Туреччини. Ще одного координатора угруповання правоохоронці затримали на кордоні з Польщею.

Під час обшуків поліцейські вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї, 15 одиниць автоматичної зброї, 2 помпові рушниці, 10 пістолетів системи «ПМ», 5 пістолетів «Форт-17», 5 пістолетів ТТ, 6 гранат, понад 40 магазинів, набої, пристрої для безшумної стрільби. 

У зловмисників виявили цілий арсенал холодної зброї в кількості 100 штук, тепловізори, радіостанції, gps-трекери, спецодяг та бронежилети, які фігуранти використовували у своїй злочинній діяльності. 

За місцем мешкання учасників злочинної організації виявили також  дорогоцінні швейцарські годинники, золоті прикраси, коштовності та валюту, здобуту злочинним шляхом. У зловмисників вилучили 6 транспортних засобів, у тому числі преміумкласу «Mercedes» та «Audi», які використовувалися під час підготовки та безпосереднього вчинення злочинів.

Крім того, поліція вилучила у злочинної групи 800 грамів наркотичних засобів. 

Наразі 7 осіб, у тому числі організатор, затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру за цілою низкою статей: створення злочинної організації, незаконне позбавлення волі, розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом. (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів. 

За скоєне їм загрожує до 15-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Також проводиться перевірка причетності фігурантів до вчинення аналогічних злочинів на території України.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, у Львові за підозрою у вбивстві затримали праву руку екснардепа Ланя Пашкуляка, а на Закарпатті - ще 6 осіб. 

31 травня 2021р.

Теги: автоугони, викрадення, розбої, угруповання

Коментарі

Прикрутити як рекет колись 2021-06-05 / 12:06:58
Колись так міліція з беркутом закінчила існування рекету в Закарпатті !!!! Мало попрацювали і вже так открито перестало бути явище рекету !!! Але це не значить що шось вирішиться повністю і назавжди. Так ніколи не було і не буде. Але результат дуже важний, хоч і якийсь.

1234 2021-06-01 / 16:56:52
повністю підтримую "Злого"!! В вароші повно машин на київських номерах і всі дуже сподіваються що після цього дійсно щось зміниться!! А ще нагнали дітваків з автоматами що ходять межи людей!! Не Україна. а Сіцілія 90=их років із-зі цих покидбків!!((

злий 2021-06-01 / 14:33:08
Ракета, чого би я мав таке чекати на собі, якщо я не вживаю наркотикиі, тим більше, не продаю їх?
Трому радуюся, що поліція, яка на Закарпатті кришує наркоторговців, нарешті прийняла всю цю паскудоту. Не наша прийняла, київська. Тепер, щоби завершити процес, треба так само арештувати поліцейських і СБУшників, які цих наркоторговців прикривали. І прокурорів і суддів, які їх випускали в судах.
Інакше діла не буде.

Ракета 2021-06-01 / 14:15:32
Нерадуйтеся бо туй цілу область треба забирати то шо видете на другому чекайте на собі

loci 2021-06-01 / 10:55:11
ще женя молнар хоче за ними

Велике дякую !!! 2021-06-01 / 08:38:37
Бо реально ця зброя вже ніколи може не вистрілить. І ці руки накачані (але ще не поломані) нікого не покривдять, хоча би якийсь час !!!!

До Джоні 2021-06-01 / 08:35:35
А ще такий иам є псевдо атовець Удут , чкий займається наркотою біля Джані (Шавров), там купа атовців під наркотою, Удут взагалі вроді АТОшник, а сам барижнічає метом.

Тарасик 2021-06-01 / 08:11:39
Адміну

Дуже вибачаюсь і справді не помітив.
Не сильний я в цих інтернетах поки, Адміністрації добра, і не оримайте зла.

СБУ 2021-06-01 / 00:17:28
Першаков -наркота-барига

Ого 2021-06-01 / 00:12:34
Читаючи коментарі розумію, що ідуть якісь конторські тьорки. Писати з дивана можна багато, краще б мовчки взялись та шось зробили , а то дожилися шо Киівска область має роботу замість вас робити. А зашо тоді вам зарплату платять ?!

Джонні 2021-05-31 / 23:48:55
А що за історія з заарештованим екс-СБушником Щадеєм. Заарештували як члена банди Пашкуляка а він останій час терся біля екс-бандита з Правого Сектору Ромчика Стойки. Виходить друг "Чесний" ніфіга не чесний. А мукачівчькі бандити, ой обмовився, патріоти та повстанці з "Сонечка" теж повязані з мокрушниками та наркоторгівцями.

Адмін 2021-05-31 / 23:45:08


Тарасикові

Відповідно до правил коментування ми мали би вас забанити за претензії до Адміністрації сайту, тим більше - необгрунтовані, і, що ще гірше,  - з "наїздом" на Адміністрацію, але почекаємо.

Жоден коментар по вказаній вамі особі не видалявся. Спустіться нижче за коментарями і з самого низу клікніть "Переглянути всі коментарі". І читайте те, що, як ви сказали, видалилили на "сайті «найчесніших» «Новин Закарпаття-онлайн».

Якщо вибачень не буде - буде бан.


Журналіст 2021-05-31 / 23:15:36
Ви знаєте після останніх робочих моментів Колєснікова із затриманням Пашкуляка бариги, групи Ужгородських горстопів, звільненням нарко-хабарника полісмена Шимона та ряду інших кадрових ротацій у області, у мене особисто додалося віри у поліцію, але поки ще це виключно через діяльність однієї особистості!!! Працюйте далі пане Колєсніков.

Тарасик 2021-05-31 / 22:41:34
Бачу видаляють потрошку вчорашні коментарі по Козаку Василю, заступнику начальника відділу К СБУ області, у статті, розміщеній на сайті «найчесніших» «Новин Закарпаття-онлайн»( https://zakarpattya.net.ua/News/212200-U-Lvovi-za-pidozroiu-u-vbyvstvi-zatrymaly-pravu-ruku-eksnardepa-Lania-Pashkuliaka-a-na-Zakarpatti---shche-6-osib)! А даремно! Цей унікал, якраз напряму пов‘язаний із зникненням та вбивством Русина та й до співпраці з Пашкуляком! Саме за призначення Козака Василя на займану посаду дуже наполегливо просив керівництво СБУ начальник УСБУ Рудницький Іван, який також львівський і поєднаний з Козаковою родиною бізнес-інтересами! Рудницький щоразу мотивував у поданнях на призначення, необхідність призначити саме Козака, «талановитого», «обдарованого» і дуже «потужного» «фахівця». За першим разом не вдалося, але за другим, Козак все ж таки «проліз» на посаду. Всі вболівали за Козака, Рудницький, львівські товариші, кум Рудницького-Микита Віктор, який пліч-о-пліч працював з Козаком у відділі К СБУ і також знав останнього тільки, як «фахівця», «обдарованого» і «найкращого» працівника, однак, доля розвела «товаришів». Козак залишився із Рудницьким вдвох в Закарпатті, а Микита Віктор пішов боронити державу на східні рубежі… Козак не розгубився, дались в знаки «професійні» якості, «бізнесові» задатки, тощо! Юний Василь зумів налагодити також і бізнес по вимаганню грошових коштів від осіб, ласих на пікантні інтрижки з жінками легкої поведінки, яких Козак «кришував», вимагати гроші від осіб, які потрапили в його «обійми» за результатами службової діяльності, підкладати спецзасоби тим посадовцям, які були незламні і відмовляли у систематичних сплатах хабарів (керівник регіонального сервісного центру), щоб отримати компрометуючі дані і потім більш наполегливо вимагати від них гроші, тощо… Обдарований Василь працював «самовіддано» та «наполегливо»… І ось Козак «допрацювався» до ч.1 ст.115 ККУ… Можливо допоможуть вибратись із незручної ситуації Василю родинні зв‘язки, як доприкладу народний депутат України від ОПЗЖ Козак Тарас Романович та інші потужні товариші… Сподіваємось, що Василь гідно пройде випробування, які доля приготувала дійсно «обдарованому», «талановитому» та надміру «працьовитому» галицькому парубку…

походу намічаются ще май жосткі розборки 2021-05-31 / 19:55:58
https://www.youtube.com/watch?v=WCHlr2-AzSw

Ivan 2021-05-31 / 19:22:10
А де другі бандіти шо лише мелочовку взяли у Мукачеві є серйозніші персонажі а менти повязані за то з Києва приїхали відпрацьовувати

Лолік 2021-05-31 / 18:05:42
А де вбивство?)))
надрукували в суботу фейк від глаголи))

.... 2021-05-31 / 17:06:58
Закарпатські правоохоронці, в більшій частині сбу, повязані з цими бариго-бородачами. Київлянам респект, молодці - ще би в то озу добавити самі знаєте кого з сбу і буде картина маслом

Молодці 2021-05-31 / 16:49:45
Молодці сись сайт пишуть оперативно і правду, а інші говносайти служать бандітам, в рот води набрали, бо самі є їх клієнтами по наркоті і рекету.

НОВИНИ: Кримінал

11:20
/ 1
Через контрабандні сигарети 25-річний студент позбувся на кордоні з Угорщиною свого "Мерседеса"
13:12
/ 1
Злодій із Собатина протягом кількох днів виніс із магазина в Іршаві товару на 10 тис. грн
23:16
/ 3
На Берегівщині керівник одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті системно приторговував метамфетаміном
15:04
У Ганичах на Тячівщині затримали місцевого наркоторговця
10:48
Директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника повідомлено про підозру
10:44
"Безправному" водієві "під кайфом", що порушив ПДР на трасі біля Середнього на Ужгородщині, виписали штрафів на 90 тис. грн
19:29
/ 2
80-річному жителю Пилипця, що застрелив собаку, "світять" до 3 років тюрми
23:33
/ 3
В Ужгороді вслід за підрядником з Харкова про підозру в розтраті майже 3 млн грн на ремонті доріг повідомлено спеціалісту з технагляду
23:08
Cуд у Тячеві звільнив від покарання підприємця, який п'яним вдарив поліцейського
14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
» Всі новини