ГРЕЧКА. З ГРЯЗІ ТА В КНЯЗІ

Уже не вперше професійні українські патріоти (ПУП) після щасливого (подарованого Богом або Долею) випадку на кону вітчизняної історії опиняються махом у глибокому чоколадово-смердючому колайдері. Розпорошені, пересварені, загнані у вугол, узяті на гачок репресивними органами діючої влади. Хтось чкурне з них за «бугор», скажімо, як Пожеванов з Данилишиним, і звідти запевнятимуть український народ у своїй непричетності до маніпуляції державними коштами, хтось, наприклад, як Луценко, оголосить, перебуваючи під слідством, безстрокове голодування, бо знатиме, що у в’язниці йому буде непереливки, а дехто, приміром, як Олексій Івченко, зречеться посади голови КУНу й русифікуватиме у своєму приватному супер-пупер готелі в Трускавці, зведеному за темні оборудки з російським газом, персонал з тамтешніх прибитих віками чужинцями автохтонів...

Любов, комсомол і весна. Минають... І на порозі – літо реальних пацанів
Любов, комсомол і весна. Минають... І на порозі – літо реальних пацанів

І тільки реальні пацани тепер печуться щиро за народ. Ось, до слова, вчора, 17 травня, кримчанин над кримчанами Василь Джарти, який ще з часів перебування його в рідній Макіївці прибрав у народі конкретне прізвисько – Вася Біта, наїхав на Азарова й заодно на Роберта Бровді за ту злощасну китайську гречку. За його словами, закупівлею китайської гречки займається якась комерційна структура: "Купує незрозуміла структура за незрозумілі кошти з незрозумілої ціною незрозумілого якості, фасують її незрозуміло де. Більш того, розуміють, що наша ментальність така, що не хочуть її люди їсти, фасують в українському фасуванні. Люди дізнаються про це тільки тоді, коли зварять, а від неї мамалига одна залишається!", – заявив Джарти.

При цьому він відзначив, що автономія не може контролювати ціну на крупу.

"Закуповує комерційна структура, гроші чомусь недержавні, і реалізовує тут за дорученням Кабінету міністрів з недержавної та некомунальної мережі. Тобто "гарний бізнес" – купив за ціною і з населення витягують кошти. Потрібно до Азарова звернутися і сказати: Микола Янович, де дешева гречка, яку ви обіцяли? І чому не держава закуповує, а комерційна структура? І нехай прем'єр-міністр відповість на це питання", – зазначив кримський прем'єр.

Постійний представник президента в Криму Володимир Яцуба, який був присутній на засіданні, повідомив, що реальна вартість гречки в автономії складає 22 гривні.

"На центральному ринку, я спеціально їздив, – 22 гривні, вже три тижні тримається", – додав він.

Як відомо, китайську гречку закупила скандально відома компанія "Хліб Інвестбуд". Її голова Роберт Бровді заявляв, що компанія буде продавати цей продукт в Україні собі у збиток.


І тепер, гадаю, Азарову – кранти, принаймні незабаром утратить високу посаду прем'єр-міністра, і відповідно – портрет Р. Бровді зникне з бікбордів уздовж доріг на Закарпатті!
Як знаємо з історії Великобританії, коли за владу беруться вчорашні пірати, то перегодом вони стають лордами, й по сьогодні успішно керують державою... 

18 травня 2011р.

Теги:

Коментарі

читач 2011-05-18 / 18:28:00
Щоб той Бровді із цілов свойов файтов їв ту гречку до смерти.