"Євробляхарі" знову зібралися під ОДА в Ужгороді, декотрі – у жовтих жилетах (ВІДЕО)

Власники автомобілів на єврономерах зібралися біля Закарпатської облдержадміністрації.

"Євробляхарі" знову зібралися під ОДА в Ужгороді, декотрі – у жовтих жилетах (ВІДЕО)

Учасник акції Юрій Качур розповів, що вони незадоволені новими правилами розмитнення ввезених з-за кордону автомобілів. Хочуть, щоб обласні депутати та голова облдержадміністрації звернулися до Верховної Ради, аби новий Закон про розмитнення відмінили.

За словами Юрія Качура, зараз на площі Народній зібралися близько 100 людей. Речниця Нацполіції Закарпаття Інеса Манзулич-Іванова повідомила, що там зібралося 50 учасників акції.

Суспільне Закарпаття, Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
13 грудня 2018р.

Теги: євробляхарі, жилети

Коментарі

француз 2018-12-14 / 21:45:34
До Франції з-за порєбріка приїхали.І ви такі ж?

До коментаторiв 2018-12-14 / 15:14:49
Придурки за i проти подивiться що робить влада! Тому пiдтримую евробляхерiв! Ви власники ланос-корит, против зрозумiло! Але Куди в ж...у ви хочете????

до пішохода 2018-12-14 / 14:19:36
Ходиш пішки - ходи далі. Хтось хоче бути хитрішим від інших - на хитру жопу є хр...н з винтом! Таких хитрожопих "бляхарів" в інших країнах немає, бо там є закон. У нас теж є закон про тимчасовий ввіз авто та транзит. Тільки хитрожопі "бляхарі" хочуть ним хитрожопо користуватись. Листи щастя і оподаткування - не ліпи дурницю! Те що "бляхарі" по за законом - це є факт і не треба сюди притягувати щось інше типу МВФ, криші і т.п. Таксі та перевезення на "блясі" - це все по за законом! Такі усі "бляшані пішоходи" бажають своє хитрожопіє вибілити голосними гаслами про права, забуваючи про обов"язки! А халяву усі люблять - і поліція, і митники. До цього ж поліція та митники заробляють на цих "бляшаних" халявщиках, бо якщо б було все по закону, то чому ці "бляхарі" тоді б платили данину поліції та митникам? Платять - бо порушують закон! Серед поліції та митників теж є хворі люди на жадібність, халяву та "мені пофіг". Тільки усі люблять у Європу ганяти за відпочинком та барахлом, а серуть регулярно на рідну країну, гарно гавкаючи про права і забувши про обов"язки!

пішохід 2018-12-14 / 12:25:14

Читачу, ви сказали "А", так давайте вже говоріть і "Б", і так далі весь алфавіт...
"Бляхарі", що свої авто горами в Україну заносили? - Ні!
Їздять лише поблизу кордону? - Ні! По всій Україні.
Серед власників "блях" нема правоохоронців чи держслужбовців? - Є! І багато.
На "бляхах" не робили таксисти? Вантажні перевезення? - Робили і роблять.
За свої "бляхи" люди НАПРЯМУ платили роками митникам, прикордонникам, поліції (міліції) за КРИШУ. А тепер мають відповідати СВОЇМ МАЙНОМ самі?
Держава вирішила спочатку оподаткувати "бляхи". - Народ майже проковтнув.
Далі пішли "листи щастя" сім'ям заробітчан (оподаткування). - Народ в шоці, але кипить точно...
Читачу, якщо перед вами стоїть завдання МВФ довести чисельність населення України до 20 млн., то ви на вірному шляху....(((

Є німецьке прислів'я, що "сходи завжди метуть зверху вниз, а не навпаки". Подумайте над ним якось. Разом з "Віктором" та "Круком".

Читач 2018-12-14 / 10:44:53
Про яку законність "бляхарі" говорять та вимагають? Згадайте усі схеми, за якими вони ввезли автомобілі: 1) по довіреності від юрособи - вони не власники і на ту юрособу фактично не працюють; 2) нерезидент ввіз "бляху " в Україну на рік - вони теж не власники, а вписані в техпаспорт як користувачі авто; 3) транзитники на 5 днів - вони теж не власники, машина перебуває в Україні як транзитний транспортний засіб! Запитання: про де ви бачите тут законні володіння авто та законне перебування авто в Україні? То чому ці люди вимагають від держави якихось преференцій, якщо вони порушуючи закони користуючись іноземними авто? Хай дужу дякують, що прийняли такий закон про розмитнення. А по великому рахунку з ними не треба було вести ніякої розмови! Побачите, що розмитнять в найкращому випадку 10 % від загальної кількості "блях", бо решта це зробити не зможе, бо оформлені шахрайським способом!

пішохід 2018-12-14 / 03:15:00

Вікторе, Ужгороду до Парижу, як і Україні до Франції... Ну, дуже далеко, м'яко кажучи)))
Тому зменшіть оберти із своєю статистикою злочинності, бо вона напряму пов'язана із статистикою зубожіння простих українців через страшну інфляцію, фактичну відміну субсидій громадянам та підняття цін на ВСЕ.

Чи ви пропонуєте заткатися українцям та подякувати владі, що в Ужгороді нема мечеті, наркотрафіку, і т.д., завдяки... Мацолі? - Не смішіть(((
Повторюю, що "євробляхери" - це такі самі громадяни України, як і ви з Мацолою. І у них є громадянські права.
Крім того, цей рух не виник з нічого та за один день. Ці люди роками "кормили" багатьох правоохоронців та держ. чиновників аж до Києва.
І, не повірите, вони не агенти Кремля чи Будапешту. Серед них є багато і АТО-шників...
Тому будьте скромніше, Вікторе, разом із Круком, у своїх висловах щодо своїх співгромадян.

віктор 2018-12-13 / 18:20:29
Закарпаття онлайн » Новини » Соціо
Злочинність в Ужгороді, порівняно з минулим роком, зросла на 19%
Зі звітом про криміногенну ситуацію в Ужгороді та результати роботи поліції з розкриття та профілактики злочинів сьогодні на сесії міськради виступив начальник Ужгородського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області Віталій Мацола._______Під цією статтею на цьому сайті ні одного коментаря-але всі спеціалісти по євробляхах-бо ви всі бидлота скоро будете мати замість Ужгорода другий Париж.Скоро в нас появиться мечеть і піде трафік наркоти-ви дітей своїх не зможете захистити-а ви все проти євроблях((((https://glavcom.ua/columns/gerus/mistectvo-lobizmu-jevroblyaheram-treba-povchitis-u-ahmetova-552644.html(((((((прочитайте і не будьте дебілами

пенсіонер 2018-12-13 / 18:00:37
Погавкали? Доста.
А тепер біжіть на митницю і розтаможуйте, бо декотрі ваші братели уже розтаможили і катаються на українських номерах. Хто не встисне той буде в сраці.
Тай черга на митницю уже довжелезна, а час тікає, скоро штрафи треба буде платити.
Хто розум має той розтаможує, все рівно дешевше, а хто в жовтих жилетках, той ні машину не вспіє розтаможити, ще й писки му наб'ють.

пішохід 2018-12-13 / 17:30:22

"Євробляхери", Крук, це такі самі громадяни України, як сигаретчики, соляровози, чорновози, інші "контрабандисти" всіх видів товару, заробітчани по всьому світу, які заробляють валюту та витрачають її в Україні...
А також ви, Москаль, Порошенко, та інші "оракули", які повчають, як ВСІМ українцям жити у власній державі за копійки далі.

Нагадую, Крук, що згідно Конституції України ВСІ її громадяни рівні у своїх правах.
Тому, Крук, раджу вам добирати слів, коли ви навішуєте на громадян України, які не засуджені судом, якісь ярлики та намагаєтесь залякувати їх.
В принципі, правоохоронці мали би винести вам офіційне попередження за такі публічні висловлювання.

САМВЕЛ ТРИ ЯИЧКА 2018-12-13 / 16:52:22
ураааааааааааааа

Микола 2018-12-13 / 15:57:19
неудачники сидять на дивані і клепають коменти! чекайте пакращення від Пороха!

Горожанин 2018-12-13 / 14:52:07
Франція наочно показала як треба відстоювати свої права , і власне Франція на протязі столітть це і демонструє , на пару з Німеччиною . Чоловіче коли ЛЮФТГАНЗА припиняє літати і всі німецькі аеропорти і пів єропейських стоїть , це не спричиняє другим громадянам неудобства ? Спричиняє .Але європейці давно зрозуміли і розуміють таку форму боротьби за свої права ...Нашим як ви їх обзиваєте "євробляхерам " дуууже далеко до французів і європейців , на жаль ...тому й маємо найбіднішу країну в Європі , з величезним потенціалом ...сидіть тихо бо "шатун " і "путен нападьот "...

Горожанин 2018-12-13 / 14:43:27
Доста уже тих пропагандистських штампів "про картинку для Россия- 24 " і а то "путин нападет " , вигадані на Банковій , як інструмент і індульгенція зберігати і бути при владі .

Горожанин 2018-12-13 / 14:38:48
Для тебе особисто : фамілія "Йовбак " такаж сама наша фамілія як "Зейкан ""Молнар "" Сіладі " , такаж сама , нічим не гірша , а може й краща , як що перевести з угорської ...

Горожанин 2018-12-13 / 14:35:41
Попустися уже чоловіче ! Не доста уже ? Уже викликаєш глибоку неприязнь змішану з жалістю ... сам позиціонуєш себе як продвинутого українця , а сам ментально глибокий совок , і совок розганяєш , чим власне і дискредетуєш цю країну , на пару з нинішньою владою ....

Степан Крук 2018-12-13 / 14:16:41
Всіх. хто щось має проти Сокола, Орла, Беркута - бігом на розтаможку! УСЬО!

Степан Крук 2018-12-13 / 14:14:15
Співгромадяни, котрі завдають проблем громадянам України, котрі підривають економічну безпеку України несплачуючи обовязкові платежі, котрі створюють негативну "картинку" для каналу "Росія 24", котрі у важкий для держави час думають тільки про свої іржаві бляхи - дійсно співгромадяни із собі подібними - половинчасті громадяни. Тоді і прав мають на половину меньше! Замість того, щоб купити собі біціглі, вони кіпішують. Стріляти їх буду нещадно із рогатки і ніщо мене не спинить!

До птаха, який думає що він орел 2018-12-13 / 14:01:25
В тюрягу підеш ти, якщо вирішив що можеш стріляти по співгромадянам.
На рахунок виконання законів, то скажи це тим хто їх пише. А ти не боїшся що тебе, такого "бравого вояку" шльопнуть на початку, так для щобщоб зі своїм маразмом не вештався під ногами???

Ужгородець 2018-12-13 / 13:28:59
Дехто збирається стріляти українців які на мітінгу перед облрадою? А де СБУ та прокуратура?

Ужгородець 2018-12-13 / 13:03:11
Права качати знають, а от на обов'язки плюють. Чому мітингують - тому що за кордоном колишні власники вимагають від 300 євро за те, щоб зробити договори купівлі-продажу.

В Ужгороді організували акцію "Фото з Патріотичним Янголом"
/ 1Прем'єр Словаччини фіцо зустрінеться з главою українського уряду Шмигалем у середу в Ужгороді
На Закарпатті суд виніс вирок чоловіку за підозрою у зґвалтуванні жінки з інвалідністю
Закарпатці відвідали могили родичів у День пам’яті померлих
В Ужгороді 27 закладів середньої освіти змінили тип та назву
/ 1Прототипом 61-ї мініскульптурки в Ужгороді став полеглий на війні екскурсовод Тарас Гайдук
/ 1Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
/ 7Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
У Кам’янському на Берегівщині працює денний центр допомоги постраждали від домашнього насильства
У Закарпатській обласній станції переливання – нестача крові кількох груп
Учні Ужгородського класичного ліцею долучилися до Всеукраїнського уроку єдності
/ 4Кошенята, над якими знущалися дівчата на Тячівщині, – під наглядом ветеринара
"Українська академія лідерства" провела в Ужгороді акцію для підтримки ЗСУ
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
На Мукачівщині провели йога-ретрит "Мистецтво самопізнання"
В Ужгороді актори Донецького театру представили свою 8 виставу
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
На Закарпатській обласній станції переливання бракує крові усіх груп
На Закарпатській обласній станції переливання – нестача крові усіх груп
На Закарпатті проводять екскурсії з сурдоперекладачем для людей, які втратили слух
Три роки в Мукачеві виготовляють титанові імпланти
В Ужгороді відбудеться українсько-німецька зустріч письменників "Міст з паперу"
"Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль" вчетверте проведуть в Ужгороді
В Ужгороді провели третій етап всеукраїнського туру змагань "Сильні України"
» Всі записи