Валерій Пацкан: Партія Регіонів довго думала, як здихатись опозиції. Кажуть, що таки придумала

Україна - лідер з погіршення Демократії серед європейських і азіатських «нових демократій». Такий результат щорічного рейтингу Міжнародної неурядової організація Freedom House «Свобода у світі - 2012».

Валерій Пацкан: Партія Регіонів довго думала, як здихатись опозиції. Кажуть, що таки придумала

Статус «вільної держави» Україна втратила ще минулого року, опустившись в категорію «частково вільних країн». До третьої, нижчої категорії «невільних країн» вона поки що не докотилася, але за всіма показниками продовжується погіршення. На думку експертів, ситуація погіршується через прагнення Януковича придушити політичну опозицію.
Відомо, що новий закон «Про вибори» написаний спеціально під Партію регіонів, рейтинги якої останнім часом рекордно впали. Відтак, всі надії у ПР покладено саме на мажоритарщиків. В той же час, за даними УНІАНу, майбутні кандидати від влади всерйоз побоюються не якусь абстрактну опозицію, а кандидатів конкретно від «Удару», «Батьківщини» і «Свободи» незалежно від того, чи будуть ті відомими людьми в окрузі чи ні.
Якщо до влади в Україні не прийде нова сила, і при владі залишаться ті самі люди, що є сьогодні, то наступним їхнім кроком одразу після виборів буде зміна Конституції. А це – вибори Президента через парламент. Влада не має бути самоціллю. Для нас це інструмент, щоб змінити країну. І цю ідею ми прагнемо донести до народу.
Тим часом, Партія регіонів вже придумала, як знешкодити  рейтингових опозиціонерів по більшості округів. Про це пише видання «Українська правда». Почнуть із заборони кандидатам балотуватися одночасно і за партійними списками, і за мажоритарними округами. Ця норма законодавства, яка була вигідна тій самій ПР у 1998 році, тепер, коли ситуація докорінно змінилася, має бути ліквідована. Все робиться з елементарного розрахунку - такий «перекрій» законодавства стимулюватиме мажоритарників від опозиції записуватись у список. Так вони матимуть більше гарантій бути обраними на новий термін.
За інформацією «Української правди», цей «кидок» робитимуть руками позафракційних депутатів та групи «Реформи заради майбутнього». Цих 46-ти «незалежних» голосів якраз достатньо для звернення до Конституційного суду. Свою відповідь, яка, прогнозовано, таки заборонить паралельне балотування, суд має надати через три місяці розгляду справи. Вочевидь, це буде акурат перед початком процедури висування кандидатів.
Далі за планом ПР внести корективи до правил формування дільничних виборчих комісій, процедури зняття кандидатів з реєстрації, розподілу мажоритарних округів.
Всі вище перераховані зміни навряд будуть грати на користь опозиції. Та кому це цікаво? По-перше, для внесення змін у закон достатньо голосів більшості. А якщо зміни підтримає група з  46-ти вищезгаданих «незалежних» депутатів і 192 регіонівські картки, то цього буде цілком достатньо. По-друге, орієнтована на Європу демонстративна єдність влади та опозиції, втратила свою актуальність. По-третє, регіони придумали 100- відсоткове «прикриття»: нова редакція закону має з’явитись під гаслом виконання вимог ПАРЄ та приведення закону у відповідність до норм Конституції, а сперечатися з такими вдало-підібраними лозунгами, прямо скажемо, важко.  
Валерій Пацкан
Голова Закарпатської обласної організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка"

Закарпатська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка», Закарпаття онлайн.Політичні партії
13 лютого 2012р.

Теги: УДАР, демократія, закон про вибори

Коментарі

Stefan 2012-04-07 / 21:38:01
Похоже - это не удар, ударенные с сотрясением мозга и больные паркинсонизмом, профессиональным недугом боксеров. Янукович не выпоняет обещаний по многим направлениям. Он обещал улучшить отношения с Россией и дать Украине второй госязык - русский. Ничего этого не сделано. Зато нацики активно тянут Украину в пропасть на что Янек и ПР закрывают глаза. Для недалёких "грамотеев", кто считает РУССКИХ НЕРУССКИМИ. Почитайте: http://sheba.spb.ru/lit/biss/genrus.htm Или просто наберите в Гугле: ГЕНЕТИЧЕСКИЙ КОД РУССКОГО ЧЕЛОВЕКА. Все вопросы отпадут. Там изложены самые новые, современные исследования американских ученых, проверенные европейцами и россиянами. Хватит бредятины, изобретенной антирусскими эмигрантами первой волны, мечтающими уничтожить РУССКУЮ ЦИВИЛИЗАЦИЮ. Против фактов и строгих данных точной науки ГЕНЕТИКИ не попрешь!! Или вы будете как верный сталинец Лысенко преследовать и гнобить ученых? Так то ж американцы, которым нацики готовы задницу вылизать раз 100

Іван 2012-02-22 / 11:23:16
Всенародний Фронт Порятунку України
http://www.Lalak.org.ua/ E-mail: Lalak1@ukr.net



ПРОЧИТАВ – ПЕРЕДАЙ ІНШОМУ, СТАНЬ ЛІДЕРОМ У СВОЄМУ ОСЕРЕДКУ І ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!


Тільки духовно глухий, сліпий, німий і байдужий до долі України, своїх дітей та онуків може надалі бездіяти і мовчати! ТАК ЖИТИ ДАЛІ НЕ МОЖНА І ТАК ЖИТИ ДАЛІ НЕ БУДЕМО!

Вих № 15/01-а
Від «14» лютого 2012 року
Шановні земляки, українці!

Сьогодні, як це не один раз вже траплялось в нашій історії, Україна опинилась на краю прірви, а Українська Нація на межі остаточної національної катастрофи, після якої національне відродження стане просто неможливим! Кримінальні особи, які прийшли до влади в нашій державі за допомогою брехні, розкрадання і незаконного привласнення собі всіх наших національних багатств, вбивств справжніх патріотів, чесних національних кадрів України, підкупу всіх і вся, фальсифікацій виборів, слабкості, а інколи і не прихованих зрад національним інтересам українців з боку команд колишніх Президента Ющенка та Прем'єра Тимошенко, тепер вже під новими блакитно-білими прапорами перейшли до відвертого знищення в Україні її мови, культури та люстрації керівників міністерств і відомств, звільняючи українців та призначаючи іноземців – виключно етнічних жидів або слухняних цьому злочинному режимові росіян.
Останні призначення керівниками найвпливовіших силових структур росіян, яких навіть запідозрити в патріотизмі неможливо та витік інформації з «лігва звіра» свідчать про те, що ворог України зрозумів – його злочинну зграю на виборах 2012 р. очікує неминуча поразка, і тому запланував напередодні виборів тотальні арешти патріотів України з метою утримати владу в своїх злочинних пазурах.
Нажаль, так звану «опозицію» очолюють особи переважно юдейського походження: білі, помаранчеві, камуфляжні Турчинов, Яценюк та всі їм подібні «інтер-націоналісти - демократи» є лише різновидом нового окупаційного режиму. Їх головна мета – створити ілюзію боротьби, а справня – утримання окупаційного режиму і подальше власне збагачення та збагачення своїх кланів за рахунок нашого народу. Вони являють собою лише різновид, другу сторону медалі домінуючої в Україні сіоністської банди загарбників.
Як це очевидно з преси та веб-сайтів, наші земляки за кордоном отримують недостовірну інформацію з України, або ж не вірять, що таке може бути!

Необхідно збирати позачерговий СВІТОВИЙ КОНГРЕС УКРАЇНЦІВ, але за межами України. Окупаційна влада не надасть належного часу та відповідних можливостей для забезпечення присутності кращих синів і дочок України, належних умов для проведення заходу такого високого рівня і такої історичної важливості для майбутньої долі нашої нації.
Часу до останньої межі – 28 жовтня (дня виборів до ВРУ) залишилось дуже мало. Крайній термін проведення позачергового проведення СВКУ – травень цього року.
Далі буде пізно – виправити ситуацію часу вже не залишиться!
Всенародний Фронт Порятунку України гуртує кращих, відданих Україні патріотів для участі в виборах до ВР на мажоритарних виборчих округах. Робить все можливе, щоб сіоністська мафія не поставила наш народ на коліна остаточно і безповоротно, перетворивши українців в рабів на їх власній землі. Зайдіть в Інтернет і Ви, шановні земляки, побачите, що всі найбагатші люди України – це жидо-масони, частина з яких ховається під російськими та українськими прізвищами.

ЕТНІЧНИХ УКРАНЦІВ ТАМ НЕМАЄ. Виняток – кілька колабораціоністів в політичних партіях, громадських, професійних організаціях і рухах. Всі партії залякано мовчать, боячись репресій, тільки Фронт рішуче виступає проти поневолення України світовою жидівською мафією!

УКРАЇНА ВКОТРЕ ОКУПОВАНА. Так, ця окупація не є стандартною, вона здійснена у більш витончений і підступний спосіб від жидо-більшовицької окупації ХХ століття. Однак, суть окупанта і зміст його окупації залишились незмінними – грабувати, бо ворог той самий!!!
Прохаємо всіх наших земляків розмістити це Звернення на всіх сайтах світової української спільноти, або ж переслати своїм рідним, друзям, знайомим по електронній пошті! Відвідуйте наш сайт: http://www.lalak.org.ua/ на якому оприлюднена для обговорення програма кандидатів до ВР від Всенародного Фронту Порятунку України
Єднаймось брати і сестри – тільки разом ми здатні перемогти!
Розраховуємо на Вашу всебічну підтримку. Слава Україні!

Голова ВГО та ВГПР «Всенародний Фронт Порятунку України
Лалак Олександр Миколайович

Русин 2012-02-19 / 14:31:59
Пацкану треба розуміти яких важких зусиль докладає Кличко, в першу чергу на рингу, щоб підтримувати свій авторитет і повагу в державі (приклад - вчорашній бій 41 річного кличка з Чісорою). Тому Пацкан не має право брати всякий непотріб, криміналітет, контробандистів і просто непорядних людей до партії, бо то не його політсила, а Віталія Кличка, який незаплямований недостойними вчинками, як його члени партії на Закарпатті.

Рідня 2012-02-19 / 11:00:50
Досить уже Валєру брудом обливати.Кожен писака нехай подивиться на себе збоку.

цікавий 2012-02-15 / 00:31:38
Не знаю хто му пише ці статті, але точно не сам Пацкан. Ану Валєра, скажи лем, чим відрізняється ПАРЄ від ЄДРОПУ?

контрудар 2012-02-15 / 00:25:28
Туй такоє діло. Пацкан стремится у нардепи але розуміє, що попасти туди може лише по списках тому й заплатив Кличковому партменеджеру взяточнику Ковальчуку,аби тот сковирнув наївного Ярину і поставив його Пацкана. Само собов Кличко не знає що Ковальчук за його спинов місцями у списку торгує. Айбо то йому і не треба, бо коли дійде до формування списків Кличко ніяких ковальчуків слухати не буде - у нього своє оточення, яке хоче пробиратися у парламент. Ковальчук то тоже розуміє і нині мало порубує собі капусти з пацканів. То правда, що Валера спить і видить себе депутатом, айбо приятні сни ще ніхто не запретив. Єдна серйозна проблема у тому, що рейтинг Кличка та його партії через таких як Пацкан буде падати. Но айбо він сам виинен собі у тому.

Іван Пригоський 2012-02-14 / 11:47:32
І хто цьому Пацкану пише такі сататі.

Пане Пацкан, от цікаво мені одне, а чому ви говорите тільки про опозицію в Образі : "Батьківщини", "Удару", "Свободи". Фронт Змін - вас забагато випередив у рейтингу, а ви про них навіть не згадуєте. Основні конкуренти?!

Андрій 2012-02-13 / 23:55:51
На тому фоні він ніби комсомолець:) Та може й пішов би по драбині КПСС у гору..., але не ті часи тепер у нас пане Пацкан багатопартійність. Від цього слова голова кругом.... зате гетьманів та гетьманчиків вдосталь о:)

Политолог 2012-02-13 / 22:19:05
Пацкан и нардеп, не смешите! Пусть для начала начнет с сельсовета, хотя и там он не в авторитете. Обыкновенный жулик, кинувший своих работодателей банкиров и возомнивший о себе непонятно что.

Пацкун 2012-02-13 / 20:58:47
Удкі там родом Пацкан з Виноградівщини чи Хустчини? От най там попробує поборотися з Балогою докі ще є шанси бо людей тошнить від нинішньої влади Єцунів і пердунів. Але кіть такими цінними кадрами Валера і далше буде обкладатися, то через пару місяців в області про нову і порядну політсилу УДАР помали почнуть забувати, бо люди не дурні, особенно в Ужгороді. Думайте господа.

Янко 2012-02-13 / 20:18:52

Цікаво чому тут на сайті публікуються матеріали Удару та деколи Свободи. А з Батьківщини матеріалів немає??? Цензура ?


Бо на сайті є блоги Удару, Фронту змін, Єдиного Центру і Свободи, а Батьківщина свій блог відкривати не захотіла. Адмін

Вася 2012-02-13 / 18:51:49
Пусть Пацкан лучше расскажет как владелец подпольных казино и борделя с уголовным шлейфом по фамилии Грибанов, одев коньки и сменив свою фамилию на Ябрик оказался в руководстве партии Удар. Это такая общая политика партии или просто самодеятельность Пацкана? Кличко то хоть в курсе что за "малина" расцвела в Закарпатье?

Роман К. 2012-02-13 / 17:52:56
Звичайно, що Пацкан боїться скасування паралельного балотування, бо тоді доведеться обирати йти йому за списком або по мажоритарці, і звичайно виникає страх того, що він не зможе пройти до Верховної Ради. Тому потрібно говорити все як є - Пацкан не захищає інтереси опозиції, а піклується в першу чергу про себе, щоб не пролетіти на виборах та пройти до ВР.

/ 2Рахівчани закупили бронежилети і необхідні закарпатським солдатам речі
Закарпатці вимагають відставку парламенту
Пацкан: Кількість вимушених переселенців в Україні сягнула 34 тисяч
«УДАРна молодь» організує День молоді в Ужгороді
Молодь УДАРу оголосила про старт рейдів по маршрутках
В Берегові обрали голову районної організації УДАРу
/ 1Пацкан: В Ужгороді поки що перезавантаження влади не відбулося
Втікачів потрібно облаштовувати в Україні – Пацкан
Помічники В.Пацкана провели прийом громадян в Рахові
/ 1Хустський УДАР провів Акцію «Не купуй у окупанта» !!!
/ 3Пацкан: Ми повинні якнайшвидше провести дострокові парламентські вибори
В Хусті і Іршаві пройшов прийом громадян помічниками народного депутата Пацкана
Закарпатців закликають вступати в батальйон територіальної оборони
Пристая з УДАРу: Слід дати Порошенку перемогу вже в 1 турі
Пацкан: Конституційна реформа є необхідністю, а не маніпуляцією перед виборами
/ 1Пацкан: Українці отримали шанс вже найближчим часом їздити в країни ЄС без віз
Буланов: Робота міліції буде незадовільною, поки не розкриваються політичні замовлення
Активістка УДАРу взяла участь в молодіжній конференції у Брюсселі
/ 5Пацкан подарував бронежилети народним ополченцям Миколаївщини
Пацкан: Правоохоронці, що склали свої щити, мають нести кримінальну відповідальність
Пацкан: Путінська «Гра м’язами» не допоможе йому знищити Україну
/ 1Закарпатець пройшов курс школи помічника народного депутата в Києві
Пацкан: Україна зробила перший крок до енергетичної незалежності від Кремля
Спостерігачі Посольства США зустрілися з представниками закарпатського УДАРу
/ 4Пацкан: Український паспорт повинен стати пластиковим, як у ЄС
» Всі записи