У закарпатському УДАРі нова Рада

Днями в Ужгороді відбулися конференція Закарпатської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

У закарпатському УДАРі нова Рада

 Окрім 80 делегатів з районів та міст області, серед гостей конференції були присутні голови семи обласних організацій, а також заступник голови партії Віталій Ковальчук.

За словами останнього, наразі саме закарпатський «УДАР» є одним з найбільш ефективних в Україні. З цієї організації розпочинається розбудова таких напрямків діяльності партії, як молодіжний, а також жіночий рухи. Відтак, на конференції підбили підсумки роботи організації за весь минулий рік і поставили цілі на наступні 12 місяців. Чи не найбільшу увагу в партії на сьогодні приділяють питанню посилення команди в області.  Важливим кроком, на думку керівництва організації, стало залучення до керівного складу закарпатського «УДАРу» нових заступників голови, а також структуризація їх повноважень.

 Ними стали Роберт Горват, відомий на Закарпатті як автор та керівник проекту «ДаСтор» та Василь Ябрик - засновник управлінської компанії Viper Family Group.
Як стало відомо, членами партії «УДАР» відомі закарпатські бізнесмени є вже кілька місяців. Ще довше вони підтримують ряд соціальних акцій, ініційованих партією.
Також до числа заступників голови Закарпатського УДАРу нещодавно обрали також Алєнтьєву Ларису. Юрист, викладач української мови та літератури за освітою,  вона відповідатиме за гендерний напрямок у роботі організації. На сьогодні Лариса Іванівна працює на посаді заступника директора Фонду соціального захисту інвалідів.

 «Моя мета – залучити до команди сильних людей, особистостей яким можна довіряти і які не підведуть при першому ж випробуванні. В нашій політичній силі нині роблять акцент на те, щоб до «УДАРу» прийшли нові люди, які готові присвятити життя якісній перебудові України. Зі свого боку, я роблю все, щоб навколо мене були ті люди, які знають, як змінити стан речей в країні. Як Закарпаттю, так і Україні зараз потрібна саме послідовна і відповідальна команда», - розповів Валерій Пацкан, голова Закарпатської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».
Також на конференції було сформовано нову Раду закарпатського «УДАРу», до складу якої увійшли заступники голови, а також керівники районних організацій, робота яких була найбільш ефективною впродовж останніх місяців.

10 лютого 2012р.

Теги: УДАР, заступники, Ябрик, Горват, Пацкан, ДаСтор

Коментарі

ветеран війни 2012-09-08 / 13:07:44
Молодець Кличко.Тільки Кличко може змінити ситуацію в УКРАЇНІ.Треба гнати всіх і зробити люстрацію. Подивіться всі бандити рвуться до влади а нормально пару слів не можуть звязати.

щуролов 2012-05-12 / 09:10:28
Читаючи коментарі небайдужих громадян,яких дійсно болить за партію кличка- удар,вірю що майбутнє в України Є!І якби нерозкладали політичні яйця,різного роду щурі,фініш у них один-СЛОПИЦЬ.

перехожий 2012-02-21 / 09:18:43
90 відсотків Закарпатського УДАРУ це купа КВН-щиків та їх прихильників, яким видно нікуди дівати час та енергію в КВН-івське міжсезоння, от і вирішили смішити один одного ще й на політичному поприщі, може й кубок виграють?

Василь 2012-02-16 / 01:41:38
В міжгірї Кость визнає лише Щуря а не Кличка, я ніколи і півслова не чув від Костя що Щур поганий, навпаки ходять і лижуться А Ударовець Васька Стецюнич є "юристом" "юриста" (правда смішно, но вони "юристи дуже фахові)Щуря, вічно пяний, вже не можна коло нього стояти,бо тхне перегаром, пиши дурнуваті розпорядження ткомж Щуру. в т.ч. і по головлікарю Царю. А заступник начальника віддділу ДВС Славік Шуберт теж кормиться з корита голови РДА, про якого Кличка ви говорите, від цих запроданців можна отримати лише один удар Удар Кличку в спину і більше нічого.

ужгородець 2012-02-15 / 00:43:13
Алентьєва не лише наближена до Рати,а й жінка колишнього банківського сослуживця Пацкана. Цікаво, чи залишилися у партії ті, хто її засновував та розкручував на останніх місцевих виборах?

Михайло ПРАВДА 2012-02-13 / 13:00:46
В Міжгір"ї міняйте керівника осередку бо Кость то є засланець Щуря голови РДА (ПРдуни) поки не пізно.

Вітя 2012-02-10 / 20:30:25
Ще є молодь, студенти, суспільно активні жінки:)
------
Що це було?

виноградівець 2012-02-10 / 16:24:58
Дякую, що виправили свою помилку і за оперативність. Якщо далі так піде, то можете надіятись на нашу підтримку.

до Виноградівця 2012-02-10 / 16:11:01
"Колян Буташ" не є членом партії УДАР ще з 2011 року.
Щодо бізнесменів, то в партії і справді є ті люди, що створили себе самі. А що тут поганого? Ще є молодь, студенти, суспільно активні жінки

Виноградівець 2012-02-10 / 15:10:11
Такоє враження, що на Закарпатті політикою займаються одні бізнесмени і контробандисти. Але ми чули шо в Мукачеві очолює партію УДАР бивший наш післяпомаранчевий начальник міліції Колян Буташ, корупційних дій від якого можна навіть вчитися теперішній владі. Якщо то так, то приїдьте до нас у Виноградово і почуйте правду про цього міліціонера -перевертня, непонятно, де справи порушенні по ньому і його службовій діяльності (може уйко адвокат Рибар порішав). Да з такими "новими" кадрами обласний УДАР далеко піде.

миколо 2012-02-10 / 12:57:22
алэнтьэва та вальо це команда ратушняка

Роман 2012-02-10 / 12:31:37
Ябрик, колишє прізвище Грібанов. Розкажи, Васильку нащось змінив?

ІВАН 2012-02-10 / 12:15:32
Бідний Кличко! Боровся, боровся, а нокаут отримав на Закарпатті!

/ 2Рахівчани закупили бронежилети і необхідні закарпатським солдатам речі
Закарпатці вимагають відставку парламенту
Пацкан: Кількість вимушених переселенців в Україні сягнула 34 тисяч
«УДАРна молодь» організує День молоді в Ужгороді
Молодь УДАРу оголосила про старт рейдів по маршрутках
В Берегові обрали голову районної організації УДАРу
/ 1Пацкан: В Ужгороді поки що перезавантаження влади не відбулося
Втікачів потрібно облаштовувати в Україні – Пацкан
Помічники В.Пацкана провели прийом громадян в Рахові
/ 1Хустський УДАР провів Акцію «Не купуй у окупанта» !!!
/ 3Пацкан: Ми повинні якнайшвидше провести дострокові парламентські вибори
В Хусті і Іршаві пройшов прийом громадян помічниками народного депутата Пацкана
Закарпатців закликають вступати в батальйон територіальної оборони
Пристая з УДАРу: Слід дати Порошенку перемогу вже в 1 турі
Пацкан: Конституційна реформа є необхідністю, а не маніпуляцією перед виборами
/ 1Пацкан: Українці отримали шанс вже найближчим часом їздити в країни ЄС без віз
Буланов: Робота міліції буде незадовільною, поки не розкриваються політичні замовлення
Активістка УДАРу взяла участь в молодіжній конференції у Брюсселі
/ 5Пацкан подарував бронежилети народним ополченцям Миколаївщини
Пацкан: Правоохоронці, що склали свої щити, мають нести кримінальну відповідальність
Пацкан: Путінська «Гра м’язами» не допоможе йому знищити Україну
/ 1Закарпатець пройшов курс школи помічника народного депутата в Києві
Пацкан: Україна зробила перший крок до енергетичної незалежності від Кремля
Спостерігачі Посольства США зустрілися з представниками закарпатського УДАРу
/ 4Пацкан: Український паспорт повинен стати пластиковим, як у ЄС
» Всі записи