Ужгородці освистали мера Погорєлова

В Ужгороді народ вийшов під стіни міськради, щоб висловити протест проти діючого мера – Погорєлова.

Приводом для протесту став продаж історичної будівлі «Корона» у центральній частині міста за заздалегідь заниженою вартістю. Так, комплекс було продано за ціною 200 доларів за метр квадратний, в той час, як ціна на таке майно в цій частині міста за офіційними даними коливається від 650  до 1500 доларів.

За словами учасника мітингу, їм набридли невиконані обіцянки ужгородського мера, хаотичні забудови у місті та перманентна приватизація міського майна. Пізніше  учасники мітингу піднялися до сесійної зали, щоб там висловити свій протест Віктору Погорєлову.

«Громадськість міста протестує проти неправомірних рішень. Ми вимагаємо відмінити рішення щодо продажу будівлі «Корони», - сказав депутат Ужгородської міської ради від «Батьківщини» Василь Гнатків.

«Обранці забули, що народ, фактично, найняв їх на роботу для того, щоб наводити в місті порядок. Народ повірив команді Погорєлова на виборах, і те, що сьогодні той самий народ вийшов на вулиці – це попередження меру. Люди, які вийшли на мітинг, показують, що їм не байдуже те, що відбувається в їхньому місті. 15 мільйонів., які місто не заробило на продажу «Корони» могли б піти на ремонт тротуарів, на цілодобове водопостачання, якого до сих пір немає в обласному центрі Закарпаття. Час припиняти це свавілля і освистати Погорєлова!», - заявив під час демонстрації депутат Ужгородської міськради від «УДАРу» Ростислав Буланов.

«Не свистіть, грошей не буде і у вас і у нас», - закликав людей, які освистали його в сесійній залі міськради Віктор Володимирович. 

Закарпатська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка», Закарпаття онлайн.Політичні партії
21 вересня 2012р.

Теги: УДАР, Буланов, мітинг, Погорєлов

Коментарі

Ужгордці 2012-09-24 / 02:03:33
Геть цього хабарника і непомірного дерибанщика з посади і міста! Все би хотів заграбастати. Від кінотеатру Ужгород до Водоканалу і Корони. Це вже просто нечувано! Скоро і бруківку з вулиць міста буде тиряти! Жодного розвитку у місті! Бруд, темрява і майновий дерибан!

Нік 2012-09-23 / 21:18:30
Чого місту не здавати в оренду самим комунальне майно і мати з нього 50 т. баксів в місяць в бюджет

Нік 2012-09-23 / 21:10:21
Погорелов і Ратушняк розбазарили Ужгород за 20 років!

Антон 2012-09-22 / 16:59:53
Косма, так це ж Батьківщина, Удар та ФЗ помагали Погорєлову (регіоналу) прийти до влади -- і це не приховувалось. Їм потрібна була така стабільність -- аж ніяк не мені. І до Корони вони багато-що віддали, у т.ч. у минулих радах. Тому Ви не на мене наїжджайте, а на своїх обранців, у т.ч. тих, хто на словах когось там зупиняю і наносить удари.

Іван 2012-09-22 / 08:34:05
Висновки:
1. В Ужгороді укріпилась кримінально-копуційна влада Погорелова-Волошина підтримана однозначно головою ОДА Ледидою Олександром. Таким чином партія Регіонів на закарпатті складається виключно із хабарників-корупціонерів.
2. Злочинне угрупування хабарників-корупціонерів від партії Регіонів злочинно підтримують міський прокуро-хабарник Іван Штефанюк і прокурор-хабарник області Анатолій Петруня.
3. Якщо приватизація 3880 м-2 приміщень комплексу "Корона" за оцінкою 200 доларів за м-2 "законна" на думку хабарників-корупціонерів від влади і прокуратури, то стає зрозумілим з ким ми маємо справу.
4. Зважаючи на вище викладене, тепер зрозуміло чому регіонали Погорелов, ЛедидаЮ псевдопрокурори Петруня, Штефанюк начхали на святе - Українську Православну Церкву і Блаженнійшого Митрополита Володимира, бо для цієї зграї шахраїв нічого святого не має!!!

Русин 2012-09-21 / 22:29:20
Хлопці, що Буланов пусте місце - спору нема, Гнатків напевне з того ж поля ягода. Чучка може бути, нічого не вкрав, сам добивається всього.
Але сама ідея - повернути те, що вкрали від нас за безцінь - то весь Ужгород мав прийти і воювати проти криміналу Погорєловсько-Ледидського.

Горисполком 2012-09-21 / 22:13:33
Цього Буланова, за такий цінізм треба було б відкликати з депутатів! Влаштував свого тестя Трускавецького, начальником ВКБ до Трикура і крадуть спільно ( безбожно ) з бюджету мільонами!!!! Мабудь за це Ростиславчик твого тестя сьогодні арештували? Та проводили обшуки? Це мабуть не за котельні ( 4 млн вкрадених )? мабуть це за опозиційну діяльність депутата Буланова? Уроди кончені. Ще притворяєтесь чесними, порядними, не заплямованими.

Косма 2012-09-21 / 21:01:08
Антону. Вочевидь ви прихильник сучасної влади, маєте від неї стабільність і прагнете добробуту. Ну, Ну. Хай щастить!

Іван 2012-09-21 / 20:56:18
Головні деребанщики приміщень "Корони" луцький підприємець Альфоров В'ячеслав (фінансує рейдерське захоплення), виконавці і співучасники Віктор Погорелов (мер-хабаник регіонал), Олександр Ледида (губернатор-хабарник регіонал), Іван Волошин (авантюрист, міскдепутат), Іван Штефанюк (прокурор-хабарник міста) та Анатолій Петруня (прокурор-хабарник області)!!! Наразі долучився до спраи і суддя-хабарник Закарпатського господарського суду - Швед!!!
Це ті безбожники, що заради власної наживи переступили через Українську Православну Церкву, і заради стін приміщень "Корони" терзали і терзають Ужгородську українську богословську академію імені святих Кирила і Мефодія!!!

Антон 2012-09-21 / 14:37:58
Спочатку "опозиція" допомагає Погорєлову стати мером, а тепер розігрує цей цирк. Чи, наївні, не знали, хто такий Погорєлов? Цей цирк вчергове показує, що всіх нас наші "політики" вважають за дурнів.

/ 2Рахівчани закупили бронежилети і необхідні закарпатським солдатам речі
Закарпатці вимагають відставку парламенту
Пацкан: Кількість вимушених переселенців в Україні сягнула 34 тисяч
«УДАРна молодь» організує День молоді в Ужгороді
Молодь УДАРу оголосила про старт рейдів по маршрутках
В Берегові обрали голову районної організації УДАРу
/ 1Пацкан: В Ужгороді поки що перезавантаження влади не відбулося
Втікачів потрібно облаштовувати в Україні – Пацкан
Помічники В.Пацкана провели прийом громадян в Рахові
/ 1Хустський УДАР провів Акцію «Не купуй у окупанта» !!!
/ 3Пацкан: Ми повинні якнайшвидше провести дострокові парламентські вибори
В Хусті і Іршаві пройшов прийом громадян помічниками народного депутата Пацкана
Закарпатців закликають вступати в батальйон територіальної оборони
Пристая з УДАРу: Слід дати Порошенку перемогу вже в 1 турі
Пацкан: Конституційна реформа є необхідністю, а не маніпуляцією перед виборами
/ 1Пацкан: Українці отримали шанс вже найближчим часом їздити в країни ЄС без віз
Буланов: Робота міліції буде незадовільною, поки не розкриваються політичні замовлення
Активістка УДАРу взяла участь в молодіжній конференції у Брюсселі
/ 5Пацкан подарував бронежилети народним ополченцям Миколаївщини
Пацкан: Правоохоронці, що склали свої щити, мають нести кримінальну відповідальність
Пацкан: Путінська «Гра м’язами» не допоможе йому знищити Україну
/ 1Закарпатець пройшов курс школи помічника народного депутата в Києві
Пацкан: Україна зробила перший крок до енергетичної незалежності від Кремля
Спостерігачі Посольства США зустрілися з представниками закарпатського УДАРу
/ 4Пацкан: Український паспорт повинен стати пластиковим, як у ЄС
» Всі записи