У Берегові акробати-чемпіони вражали відвідувачів термальних басейнів неймовірними трюками (ФОТО), (ВІДЕО)

Сьогодні, 19 серпня, об 11 годині в Берегові на території УСБ «Закарпаття» біля термальних басейнів титуловані спортсмени України з акробатики вражали місцевих жителів та гостей міста неймовірними акробатичними фігурами. Допомагали їм майстри спорту, чемпіони світу з бойового самбо, джиу-джитцу, карате та боїв без правил Ярослав Амосов і Сергій Гречка.

У Берегові акробати-чемпіони вражали відвідувачів термальних басейнів неймовірними трюками (ФОТО), (ВІДЕО)

Справжнє спортивне свято проходило на терасі біля термальних басейнів Берегова. Така яскрава атракція стала несподіванкою для більшості відпочивальників. Однак божевільні сальто, надскладні фігури та «піраміди» швидко привабили глядачів.

І за декілька хвилин відвідувачі термального басейну захоплено дивилися, роззявивши рота, на виступ, здивовано покрикували та голосно аплодували безстрашним акробатам.

А дивуватися і захоплюватися було справді чому! Адже акробатичні трюки на грані людських можливостей тут з легкістю виконували і п’ятирічні діти.

Вродливі стрункі акробатки, майстрині спорту, чемпіонки світу й України, з усмішкою вистрибували одне одному на плечі та голови, показували враженим глядачам складні елементи спортивної програми. А юні акробати виконували небезпечні сальто та групувалися у  «піраміду». «Це не найскладніші елементи», - щоразу після бурхливих оплесків повторював у мікрофон ведучий «шоу» тренер штатної збірної України з акробатики Леонід Голяк.

Коли ж на спортивний мат вийшли Ярослав Амосов та Сергій Гречка, то жіноча частина аудиторії ще більше прикипіла поглядами до виступів. Молоді мускулисті хлопці демонстрували бойові прийоми, легко перекидали один одного через плече.

Наприкінці показового виступу усі акробати синхронно виконали акробатичні фігури. Враженим відпочивальникам тільки залишилося аплодувати та кричати супер-спортсменам «Браво!».

Після показових виступів тренер з 47-річним стажем Леонід Голяк розповів кореспонденту Закарпаття онлайн: «У Берегово на тренувальні збори ми приїжджаємо всьоме. Але цей рік найвдаліший. Чому? Тому що, відремонтована споруда, спортивна зала, зала для боротьби, тут є тренажери, де спортсмени проводять силову підготовку. Ми навіть не могли повірити у такі перетворення: нові вікна, гімнастичні доріжки з Німеччини. За такої політики на УСБ «Закарпаття» буде більше людей приїжджати. Ось Ірина Дерюгіна уже планує у грудні сюди навідатись разом зі стома вихованцями. Не менш важливий тут колектив, зокрема гендиректор Віктор Годинка приділив нам велику увагу. Видно, як люди сюди вкладають душу. Також тут, звісно, є басейн. Він чудово відновлює сили у спортсменів. Після виснажливих тренувань вони відновлюються у термальній воді на 99% і готові працювати далі. Дуже добре, що на УСБ «Закарпаття» зали, басейн, їдальня та готель знаходяться комплексно. Можна не хвилюватися, що діти кудись підуть. Майже весь готель на 99% наш. Також тренуватися тут можна у будь-яку погоду». Наразі 120 спортсменів з Вінниці, Одеси, Шостки перебувають у Берегові  на тренувальних зборах.

Як поділився планами Леонід Давидович, літні збори у Берегові є підготовкою до всесвітніх ігор, які будуть проходити у Колумбії у липні 2013 року. «Сьогодні спортсмени виконували жіночі та чоловічі групові вправи з хореографічними елементами. У нас є два хореографи, які придумовують композиції, підбирають музику. Вони закінчили режисерсько-хореографічні факультети», - продовжує тренер.

А титулований спортсмен з бойових видів спорту Ярослав Амосов, який брав участь у показовому виступі,  розповів: «Ми вперше приїхали на берегівську спортбазу. Нам тут подобається, навіть плануємо взимку ще раз приїхати. На Закарпатті взагалі дуже гарно. Ми вже побували в "Поляні" й у Мукачівському замку. На УСБ «Закарпаття» ми проходимо реабілітацію й одночасно готуємося до змагань у Молдові».

«Мені дуже сподобалось Берегово – гарне місто. Нам  особливо сподобались місцева кухня й дівчата (сміється, - авт.)», - ділиться враженнями Сергій Гречка. Спортсмени розповіли, що свою майстерність у повсякденному житті використовують лише у крайніх випадках. «Люди, коли бачать тренованих хлопців, стараються до них не підходити з агресією. А взагалі, як то кажуть, «виграв той, хто уник бою»!», - каже Ярослав Амосов.

«Я приїхала у Берегово з Тернопільщини для лікування в унікальному термальному басейні. Але яскравий виступ акробатів та борців я ще довго не забуду. Дуже класно! Мабуть, лікувальний ефект від термальних вод після таких приємних вражень не тільки подвоїться, а й потроїться! », - ділилася враженнями відвідувачка басейну пані Галина.

Наталя Сільченко, Закарпаття онлайн

19 серпня 2012р.

Теги: термальний басейн, акробат, УСБ Закарпаття

Коментарі

Михайло 2012-08-19 / 21:40:46
Круто, а чому в Ужгороді подібного не відбувається! Берегово набирає обертів, а щодо спортбази, то я взагалі вперше чую, що вона там є. Знав, що там басейн і неодноразово родичів та друзів з цернтальної України туди на відпочинок возив. А коли вона там відкрилася і хто за цим ділом стоїть?

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини