Москаль пише Азарову листи на ідиші, а Гайдошу пропонує відповісти за "базар" Чечетова

Колишній очільник закарпатської міліції та екс-"губернатор" Закарпаття Геннадій Москаль, що балотується до парламенту за партійним списком "Батьківщини", продовжує привертати увагу до себе епатажними ініціативами в "опозиційному" дусі.

Москаль пише Азарову листи на ідиші, а Гайдошу пропонує відповісти за "базар" Чечетова

Зокрема, Г.Москаль відправив прем’єр-міністру Миколі Азарову офіційне депутатське звернення щодо зловживань голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, який, грубо порушуючи Закон “Про вибори народних депутатів України”, особисто агітує за кандидатів від Партії регіонів. Депутатське звернення на ім’я прем’єра написане мовою ідиш (єврейська мова германської групи, яка включена до переліку регіональних мов) – у повній відповідності до Закону “Про засади державної мовної політики” Ківалова-Колесніченка.

Як раніше  повідомляло Закарпаття онлайн, раніше Г.Москаль вже писав депутатське звернення до секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва однією з "регіональних" мов – так званою "русинською" мовою.

Також Москаль заявив, що "Партії регіонів слід заткнути рота своєму парламентському диригенту Чечетову, котрий постійно компрометує свою політичну силу. Однак якщо подачі на зразок “розвели, як котят” показують загальний рівень “регіонів” і їхні методи політичної боротьби, то заяви про “єврейську мову, ідиш чи іврит, я не знаю, як там”, і про “купку людей, які розуміють болгарську, угорську, румунську мови” – це вже компрометація України в очах міжнародного співтовариства".

"Закликаю включених у виборчий список ПР представників національних меншин, котрих образив своєю заявою Чечетов (а це угорець Іштван Гайдош, румун Іван Попеску, представники єврейської національності) дати публічну оцінку висловлюванням свого однопартійця. Інакше він дійде до заяв про створення резервацій для носіїв європейських мов, які в Україні розуміє “лише купка людей”, – каже Г.Москаль.

17 серпня 2012р.

Теги: Москаль, Гайдош, Чечетов

Коментарі

Підприємець Микола. 2012-08-20 / 23:36:24
Я як людина що голосувала за Балог, потім за БЮТ та НУ, а потім за цю банду під назвою ПРдурки прийшла до думки що всі свідомоналаштовані на розвиток України люди повинні голосувати за СВОБОДУ, і Тернопільська облрада зробила вчинок гідний великої поваги визнавши так званий ЗУ "про мови" неконституційним та невиконувати його. Так що СВОБОДА у Тернополі є тому доказ, і закликаю та прошу Вас люди голосувати за цю політсилу щоб викинути з України цю банду ЗЕКІВ та засадити їх в тюрьми. Всі голосують за СВОБОДУ бо це тільки може нас врятувати від цього Регіонального БИДЛА - Янкеля та його уро.ів.

ГЕРОЯМ СЛАВА 2012-08-19 / 11:02:50
Люди, будьте розумні, голосуйте за зміни.

Іван з Міжгіря 2012-08-19 / 10:39:23
Пан Москаль є одним з небагатьох хто відкрито з елементами висміювання сміливо виступає проти ПРдурків, що виклакає у розумних і моральних людей вже велику повагу, бо переважна більшість як чиновників, політиків так і так званих громадян ( а фактично це українська БІОМАСА а на свідомі, самодостатні, що мають повагу до себе та думають про своїх дітей та внуків люди, а не продажна щуряча біомаса). І всі Прдурки що тут коментують дане звернення Москаля по своїй розумовій відсталості ( що стоїть тільки наш голова Міжгірської РДА ЩУр)не усвідомлюють того, що тупіших, нікчемніших і принизливіших для справжніх Українців ляпів вже ніхто і ніколи не зможе "висрати" на світ окрім нинішнього Президента - Зека та такого самого неошколованого та деградовоного Колю Кровосіса. Одним словом по перше я не був, не є і не думаю бути ЧЛЕНОМ із жодних політсил, але треба бути повністю дурним щоб не розуміти що за весь час визнання незалежності України в світі таких Прдурків, нікчем, тупаків, крадіїв, брехачів та моральних уродів наша земля ще не знала, і навіть обісравшіся Юля і Ющ проти Янкеля= Зека та його дебільної каманди - невинні малі діти. Єдиним виходом є голосування за Свободу, яка всіх жидів, москалів та комуняк добряче вичистить з Української землі, тим паче що ці хлопці вже доказали що мають і тримають своє словро по Тернопільській, Львівській, Житомирській, Франківській областях і потихеньку виконують свої обіцянки на відміну ПРОЙШОВШИ до ВР від ПРдурків. Слава Україні.

Переклад з єврейської 2012-08-19 / 01:22:47

Верховна Рада України
Народний депутат України

Видання- номер 350(21-1) -12/МСК
16 серпня 2012

Прем’єр- міністру України
М.Азарову
Депутатське звернення

(Згідно з статею 61 закону стосовно статусу народного депутата України)

Поважний/шановний Миколо Яновичу!

Електронні інформаційні джерела, а саме
http://korespondent.net повідомляють, що діючий голова Чернівецької Обласної державної адміністрації Михайло Папієв, під час офіційного відвідування Глибоцького та Сторожницького районів Чернівецької області агітував на корить Партії Регіонів.

Вище назване джерело повідомляє, що Михайло Папієв агітував населення Чернівецької області підтримати на виборах кандидатів в нароні депутати України від провладної партії Генадія Федоряка (округ Nr. 302) та Михайла Бауера (округ Nr. 202), незважаючи на те, що поїздку в Глибоцький та Сторожницький райони він здійснив згідно з обовязками діючого голови Обласної державної адміністрації Чернівецької області.

Згідно з пунктом 2 частина 1 статті 47 українського закону „Про вибори народних депутатів України” органам виконавчої влади приймати участь в передвиборчій агітації заборонено, а також органам виконавчої влади Автономної Республіки Крим та органам місцевого самоврядування, правовим інстанціям та судам.

Названі факти дають підстави вважати, що агітаційна робота діючого голови Чернівецької Обласної державної адміністрації Михайла Папієва проводилася під час офіційної поїздки в Глибоцький та Сторожницький райони, що не сумісно з вимогами українського закону „Про вибори народних депутатів України”

Згідно зі статею 411 українського закону „Про вибори народних депутатів України”, порушники на виборах депутатів притягатимуться до кримінальної, адміністративної або до іншого роду відповідальності, згідно з законодавчим положенням.

У зв’язку з сказаним та згідно з частиною 4 статті 811 української конституції хотів би попросити Кабінет- Міністрів України внести пропозицію президенту України звільнити з посади діючого голову Чернівецької Обласної державної адміністрації Михайла Папієва за дії, які не сумісні з вимогами законів України.

литвин 2012-08-18 / 21:42:45
Забув мабуть Генадій Генадієвич,як будучи губернатором Закарпаття у 90-х роках їздив по районах і агітував за провладну партію ЗаЕДУ.Тоді видно ще не було Закону "Про вибори народних депутатів України".

Фері 2012-08-18 / 19:04:31
Таку мову найкраще розуміють в середовищі Жюльки

Федір 2012-08-18 / 15:46:48
олегу
Молодєц.Можеш взяти з креденца пирожок

олег 2012-08-18 / 13:47:34
Москаль знає тільки на публіку грати, а до справи як завжди не доходить. Всі його висловлювання є нічим іншим як популістськими заявами від фальшивої опозиції, яка тільки чекає дорватись до державного корита та розділяти влади між собою. Досить згадати період після помаранчевої революції, коли опозиційні політики не могли між собою поділити міністерські крісла та завжди створювали скандали навколо своїх персон.

Иван 2012-08-18 / 10:58:52
Треба зробити український суржик Азарова також регіональним.

Цадік Шльомо 2012-08-18 / 10:40:32
Вай-вей, от і моя Ціля каже, шо добре шо є такий фрейлех гой Москаль, шо тим ПР-шлімазлам такі-вкаже які усі вони фаркакт гойломім.

Юрко 2012-08-18 / 10:07:17
Та всі від ПРдунів обісралися,одиниці виступають проти цих бандитів,гвалтують нещасну Україну вдоль і в поперек.Та до яких пір це знущання над нашим терплячим народом буде продовжуватись ? Хто скаже?

селянин 2012-08-18 / 10:04:17

Хочу заперечити попереднім коментарям.Добре, що є такий Геннадій Москаль який сміливо і вслух наважується сказати про те,що деякі наші посадовці і обранці від страху такого монстра,як ПР. Доречі хочу знати, якщо наші угорці,румуни,євреї, ******-це для того олуха Чечетова купка людей, то до якої купки гною себе відносить сам Чечетов?

сорри 2012-08-18 / 00:48:09

Попри те, що симпатизую суті сказаного Москалем, Москаль – популіст і баба базарна.

Патріот 2012-08-17 / 23:46:52
Складається враження що п. Москаль зважається з п. Балогою в розумових здібностях,чим ближе до виборів тим більше нісенітниці ці двоє так сказати політиків пишуть на своїх сторінках та інтернет виданнях, надія на громадян що на цей раз подібний непотріб небуде представляти Україну в парламенті, ну ще хібащо в жидівському кнесеті.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини