Традиційно, у травні, зростає популярність дегустаційних турів у Закарпатті та зокрема у закарпатську сироварню.
Селиська сироварня продовжує тримати лідерство, та залишається одним з найпопулярніших гастрономічних об’єктів, не лише в Хустському районі, але й в Закарпатській області.
Сироварня є на сьогодні лідером по найнижчій в області ціні за дегустаці, яка становить всього 25 грн.
За словами керівника соціального проекту Петра Пригари, "сироварня виконує декілька важливих завдань. Так, вона дає можливість щомісяця понад півсотні жителів з прилеглих сіл мати гарантований збут молока, а це додає до сімейного бюджету декількасот гривень. Іншим завданням є формування культури споживання здорової та екологічно чистої їжі. У Нижньому Селищі наголос ставиться на якість, а не на кількість продукції."
На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук сироварня проводить опитування з метою визначення вподобань щодо найкращого сиру.
Також, за словами керівника сироварні, у 2012 році на базі сироварні буде створено декілька цікавих проектів. Яких саме – тримається в таємниці.
Ольга Біла, Туристичні новини