Орбан: "Угорщина не буде колонією"

Під час мітингу, присвяченого угорської революції 1848-49 рр.., прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив у своєму виступі: "Угорщина не стане колонією".

Орбан: "Угорщина не буде колонією"

У своєму вітальному зверненні до присутніх Орбан заявив, що в день річниці революції "...ми є політичними і інтелектуальними наступниками 1848 року", і додав, що "Угорщина не буде колонією".

Прем'єр-міністр висловив подяку тим, хто приєднався до проурядової акції в січні 2012 року, тим самим висловивши свою підтримку незалежності Угорщини.

З часів "великого місяця березня" Угорщина ніколи не була так близько до свободи, як сьогодні, бо ніколи раніше вона не була настільки єдина, як сьогодні. Після довгих десятиліть ми ніколи не були настільки потужні, як сьогодні, і ніколи у нас не було стільки політичних, конституційних та економічних засобів, щоб покінчити із залежністю, в якій ми знаходимося сьогодні ", – сказав Віктор Орбан.

Угорщина "повинна обертатися навколо своєї осі", і тому необхідно захистити свою конституцію, яка "є запорукою нашого майбутнього". Ми чітко усвідомлюємо важкість цього завдання. "Угорщина сьогодні рівною мірою потребує радикалізму Петефі, готовності Кошута і мудрості Сечені", – додав він.

"Угорцям часто здається, що вони залишилися наодинці у своєму бою за свободу, але "ми знаємо, що ми не одні... наші чеські, литовські, словенські та румунські друзі заступилися за нас, і вони не тільки постояли за нас, але і тут з нами сьогодні. Наші литовські і польські друзі приїхали, щоб відсвяткувати з нами разом річницю угорської революції ", – сказав Орбан, і, звертаючись до закордонних гостей, додав:" Слава Литві, Боже, бережи Польщу!".

І хоча Угорщина стикається з великою кількістю несправедливості, вона не повинна "занурюватися в жалість до себе, це звичка невдах. Жалість до себе і жертовність – звички невдах, які пояснюють їх нездатність і некомпетентність. Вони не мають нічого спільного з мужністю борців за свободу. Перемога, успіх і боротьба за справедливе поводження вимагає мужності і сили", – сказав прем'єр-міністр Угорщини.

"Ми розуміємо, що існує багато проблем в Європі. Шестерні гуркочуть, нерви напружені. Але як країна з тисячолітньою історією в Європі, у нас є вимога: ми вимагаємо рівноправності для Угорщини", – сказав Орбан. "Ми не хочемо бути другорядними європейськими громадянами", – сказав він, завершуючи свою майже півгодинну промову.

19 березня 2012р.

Теги: Орбан, Угорщина

Коментарі

Василь 2012-04-22 / 12:06:24
Угорці молодці!!!!Вони перші збагнули те що Європа перетворилася у Ісламо Підарську колонію .

Русин 2012-03-25 / 22:52:18
МАдяре варті поваги. Коли Україна перестане бити підстилков?Гендерська рівність і ювенальна юстиція є ганьбов гулавому Януковичу. Се є гомодиктатура і повід відбирати дітей у добрих родин і давати іх усиновлювати підерам та лесбіянкам. Ганьба сякі державі! Чому народе мовчиш?

Словянин 2012-03-21 / 21:46:27
Т. зв. Угорська революція 1848р. була настільки угорською, наскільки російською була революцція 1917р. Власне, як і Французька революція тощо. Якщо угорський уряд взяв курс на самодостатність свого народу - честь йому і хвала. Україна, Росія, інші нації Європи повинні робити те саме.

НОВИНИ: Різне

11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
» Всі новини