Кубок «Спортивного клубу міліції Закарпаття» з футболу вибороли рахівчани

Минулого тижня на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулася фінальна частина розіграшу кубку «Спортивного клубу міліції Закарпаття» з футболу серед підрозділів УМВС.

Кубок «Спортивного клубу міліції Закарпаття» з футболу вибороли рахівчани

Нагадаємо, що попередній груповий етап проводився у жовтні у шести групах, переможці яких виходили у фінальну пульку. Уже тоді сталося кілька гучних сенсацій. Зокрема, не зуміли пробитися у наступну стадію сильні міліцейські команди Іршавського і Тячівського райвідділів, Ужгородського міськуправління, неодноразовий чемпіон різноманітних турнірів -- збірна УДАІ УМВС.   Натомість пішли далі команди-"несподіванки": Воловецький райвідділ, збірна батальйону внутрішніх військ, УДСО при УМВС.

Однак, як засвідчили результати, у фінальну стадію пробилися найкращі на сьогодні команди. Відкрили проведення турніру президент "Спортивного клубу міліції Закарпаття" Володимир Петрицюк та начальник відділення професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС Віктор Вішован. За результатами жеребу, команди  розбили на дві групи і за круговою системою визначалися фіналісти та команди, які розігрували між собою "бронзові" нагороди. У першій групі склалася така ситуація, що у завершальній  грі визначався переможець між колективами Воловця і Рахова. І перша половина поєдинку нічого доброго не віщувала волівчанам – вони "горіли"  3:0. Однак, коли  неприємної травми  зазнав лідер рахівської команди Валерій Цуперяк, волівчани, очолювані начальником райвідділу Людвігом Файтом, мов на крилах, понеслися на ворота суперника. І невдовзі зуміли скоротити відставання до мінімуму. Але на більше воловецьких футболістів не вистачило. Вони поступилися з рахунком  2:3, "відправивши" у фінал своїх супротивників. У другій групі не витримали напруги боротьби футболісти мукачівської міської міліції. Отож у завершальному  поєдинку в групі ім'я другого фіналіста визначалося між командою спецпідрозділу "Беркут" та молодим і амбіційним колективом батальйону внутрішніх військ. Гра видалася на славу. "Беркутівці" першими пропустили м'яч у власні ворота, але врешті-решт  зуміли не тільки відігратися, а й вирвати перемогу – 2:1.

Для визначення "бронзового" призера довелося пробивати післяматчеві пенальті. Нерви міцнішими виявилися у молоді з внутрішніх військ, яка була сильнішою  за воловецьку команду – 4:2.  Не обійшла така участь і фіналістів. Хоча у фінальній грі було чимало гольових ситуацій. Зокрема, лідер рахівчан Валерій Цуперяк, який зумів відновити свої фізичні кондиції, не реалізував одинадцятиметровий удар. Не пофортунило у кількох епізодах і його колегам. Не зуміли відзначитися з гри й "беркутівці".  Отож довелося визначати переможця у серії з пробиття пенальті. Звичайно, тут на перемогу розраховувала команда "Беркута", ворота якої захищає досвідчений Юрій Кашка. Але  такий розрахунок себе не виправдав. Усі карти сплутав рахівський страж воріт Сергій Овод, який зумів відбити два пенальті. Він став гідним  продовжувачем  династії воротарів, адже його  батько з успіхом виступав на цій позиції, тривалий час граючи за ясінянську "Говерлу". Успішні дії Сергія Овода  на останньому рубежі принесли перемогу рахівській команді  у фіналі, а йому самому дістався приз як кращому воротареві турніру. Окрім цього, кращим бомбардиром став "беркутівець" Сергій Ковач, а кращим гравцем визнано Валерія Цуперяка.

Переможці, насамперед, завдячують своєму керівництву на чолі з начальником райвідділу міліції Павлові Басарабі, яке приділяє значну увагу розвитку фізкультури і спорту. Приємно відзначити й участь у футбольних баталіях не тільки сьогоднішніх працівників міліції,  а  й пенсіонерів органів внутрішніх справ. Зокрема, за воловецьку команду з успіхом виступав колишній перший заступник начальника райвідділу міліції Микола Лакатош. 

На закритті змагань Володимир Петрицюк та організатори турніру вручили переможцям кубки, медалі і грамоти "Спортивного клубу міліції Закарпаття" та футбольні м'ячі. Високий рівень змагань було забезпечено працівниками професійної підготовки управління кадрового  забезпечення УМВС. 

Михайло ПИСКАЧ

18 листопада 2011р.

Теги: спорт, футбол, змагання

НОВИНИ: Спорт

13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
» Всі новини