Екс-радник Медведчука отримав 2,65 млн грн. на ремонт доріг Закарпаття

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області за результатами тендерів 29 серпня уклала низку угод на проведення реконструкції вулиць та поточного ремонту доріг в містах та селищах області на загальну суму 4,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Екс-радник Медведчука отримав 2,65 млн грн. на ремонт доріг Закарпаття

ДП "Закарпатський облавтодор" отримало 1,08 млн грн. на реконструкцію вулиць Нижня Набережна у с. Довге Іршавського району, поточний ремонт комунальних доріг по вулицях Б. Хмельницького та Горького у смт. Кобилецька Поляна, Незалежності та Миру в смт. Великий Бичків Рахівського району.

ВАТ "Ужгородське шляхо-будівельне управління № 58" здійснить поточний ремонт під'їзду та території спорткомплексу "Юність" в Ужгороді за 245 тис грн.

Виноградівське КП "Агрошляхбуд" дістались 695 тис грн. за поточний ремонт вулиць б/н № 331-362 у с. Арданово, Січових Стрільців у с. Великий Раковець, Леніна у с. Ільниця, Зелена у с. Приборжавське Іршавського району.

Виноградівське колективне підприємство "Агрошляхбуд" отримає 235 тис грн. за поточний ремонт вулиці Конституції у с. Білки Іршавського району.

ПАТ "Південьзахідшляхбуд" заробило більше половини коштів від всієї суми підрядів. Підприємство отримало 2,65 млн грн. за ремонт доріг в селищах Тячівського району. Буде проведено поточний ремонт з улаштуванням асфальтобетонного покриття доріг комунальної власності по вулицях Миру в с. Чумальово, Гагаріна у с. Колодне, Прикордонна та Гагаріна у с. Грушово, Січовицька та Прикордонна у с. Бедевля, Гагаріна у смт. Солотвино, Партизанська та Горького у смт. Тересва. Також підприємство здійснить поточний ремонт автодоріг комунальної власності по вулицях Садова у с. Добрянське, Гагаріна у с. Тарасівка, Чорна Вода у с. Лази, Борканюка у с. Добрянське.

Вінницьке ПАТ "Південьзахідшляхбуд" входить в відому київську будівельну корпорацію "Золоті Ворота", яку очолює Сергій Самусєв, відомий як радник Віктора Медведчука, коли той був першим заступником голови Верховної ради в 2000 – 2001 роках.

04 вересня 2011р.

Теги: ремонт, дороги,

Коментарі

Інформація 2011-09-04 / 16:56:00
РАДНИКИ

Я - за суворе дотримання законів і в першу чергу
владними структурами та їхніми функціонерами.

Віктор Медведчук1

Як відомо, з 1996 року Віктор Володимирович Медведчук працював радником президента України Л.Кучми з питань податкової політики. Така відповідальна державна сфера була доручена людині, яка не мала до неї найменшого стосунку, - про це свідчить уся попередня діяльність: громадський помічник міліції по лінії кримінального розшуку, позаштатний працівник міліції, керівник загону добровольців народної дружини, сортувальник, адвокат, В завідувач адвокатською конторою - усі ці посади не стосувалися проблем податків і державних фінансів.

За які такі заслуги В.В.Медведчук зайняв високу посаду радника ] президента України Л.Кучми взагалі і з питань податкової політики зокрема?

Подібним чином стали радниками президента України майже всі відомі тепер олігархи. Колишній продавець комісійного магазину, а згодом директор однієї з овочевих баз міста Києва Олександр Михайлович Волков став радником Леоніда Кучми з питань внутрішньої політики. А колишній начальник служби виробничо-технічної комплектації управління капітального будівництва київського міськвиконкому Григорій Рахмільович Суркіс, який працював на цій посаді аж до 1991 року і мав великий досвід у забезпеченні будов та потрібних людей імпортними унітазами і пісуарами, став успішно радити президента у справах фінансів та економіки. Радником Л.Кучми став також інший відомий олігарх Віктор Пінчук, той принаймі хоч його „громадський зять".

Як професійно та результативно впливали такі радники на економіку, внутрішню і податкову політику президента, відчули на собі тисячі українських керівників підприємств та й зрештою - увесь народ. Економічне безладдя та податковий прес довели виробництво майже до повної руїни. При цьому бізнесово-комерційні структури радників, подібні до таких як „Славутич", „Інтерпайп", процвітали.

Близькість до президента, можливість впливати на його податкову політику та своєчасно отримувати інформацію про наступні зміни в оподаткуванні, безумовно, повинні були сприяти бізнес-діяльності В.Медведчукатайого компаньйонів. Оце, мабуть, найбільш цінне, чого досягнув Віктор Володимирович Медведчук на посаді радника президента України з питань податкової політики.

Подібні радники оточили Л.Кучму в усіх інших сферах життя держави. Результати їхньої спільної діяльності очевидні і відомі всьому світові.

За якими критеріями підбирались радники президента України, не може пояснити тепер навіть Леонід Данилович Кучма. Чим керувалися його радники, коли підбирали собі радників, мабуть, теж громадськість не дізнається. Наприклад, яким чином бізнесмен Сергій Самусєв став радником першого заступника Голови Верховної Ради України В.В.Медведчука? Це питання виникло не в результаті його мудрих порад, а як наслідок здійсненого ним вчинку 24 серпня 2001 року.

У цей святковий день мешканець міста Львова Андрій Куфлик разом із дружиною Оленою їхали своїм автомобілем „Фольксваген-Гольф" чотирьохрядною автомобільною трасою Львів-Київ. Поблизу села Гаї Смоленські Бродівського району їх наздогнав автомобіль „Мерседес-500". „Фольксваген-Гольф" рухався по лівому ряду і не давав змоги його обігнати. Те, що за ним рухається „Мерседес", Андрій Куфлик помітив пізно - розмовляв Із дружиною, в салоні грала музика, тому сигналів „Мерседеса" своєчасно не почув, а коли його побачив - подав управо. Однак затримка для пасажирів „Мерседеса", очевидно, була суттєвою, тому вивела їх із психологічної рівноваги.

Як свідчать у своїх письмових показах в міліцію Андрій і Олена Куфлики, коли автомобіль „Мерседес-500" темно-синього кольору їх обігнав, він раптово зменшив швидкість і дав можливість „Фольксвагену" його наздогнати. „Мерседес" їхав у лівому ряді, „Фольксваген" - у правому. Коли автомобілі порівнялися і їхали паралельно, плавно відкрилось затемнене заднє праве вікно „Мерседеса" і з нього висунулась чоловіча рука з пістолетом. Ствол направлено прямо в голову водія „Фольксвагена" Андрія Куфлика. Побачивши це, він з переляку різко загальмував. У цей час, як свідчить дружина А.Куфлика Олена, їй здалося, що був постріл, вона й запам'ятала номер автомобіля - 888-48. „Мерседес" різко набрав швидкість і зник. На трасі, крім „Фольксвагена", поблизу не було нікого. Налякане подружжя Куфликів через 6 км доїхало до поста ДАІ на кордоні між Львівською і Рівненською областями та заявило про інцидент. Міліція спрацювала оперативно - по радіо дали команду, і „Мерседес" затримали поблизу села Крупець Радивилівського району Рівненської області. Туди ж негайно виїхала група захоплення, повідомили обласне керівництво.

Як свідчить протокол огляду, складений слідчим Радивилівського РВ УМВСУ у Рівненській області майором міліції Бречко С.І., „На пропозицію пред'явити вогнепальну зброю Самусєв С.В. із бардачка панелі салону автомобіля вийняв і пред'явив для огляду пістолет ФОРТ-12Д калібру 9 мм №В-1346, в рукоятці якого знаходився магазин з 11 патронами, а також дозвіл №3497, виданий 27 квітня 2001 року на право зберігання, носіння спеціального засобу (виданий ГУАСМ МВС України на його ім'я"). У магазині був відсутній один патрон - дванадцятий.

Рівненські міліціонери були вражені посадами затриманих: власник автомобіля і пістолета Самусєв Сергій Володимирович - радник першого заступника Голови Верховної Ради України В.Медведчука; за кермом автомобіля знаходився Островський Юрій Михайлович - радник голови комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. Крім них, пасажирами були ще Мольков Сергій Анатолійович - віце-президент закритого акціонерного товариства „Золоті Ворота" (відомої структури, що будує шикарні вілли для товстосумів поблизу Києва) і Ящук Віктор Анатолійович - директор лісокомбінату із Закарпаття. Всі - члени СДПУ(о).

Вже згодом з'ясувалось, що голова комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Юрій Кармазін навіть не знав Островського Ю.М., ніколи з ним не зустрічався, а посвідчення радника йому виписали в апараті Верховної Ради України згідно з клопотанням народного депутата України Олександра Задорожнього - близького приятеля і соратника Віктора Медведчука.

Міліція встановила, що на правому задньому сидінні „Мерседеса", звідки, за свідченнями подружжя Куфликів, їм погрожували пістолетом, знаходився Сергій Самусєв.

На час написання цих рядків слідство у справі медведчуківського радника-стрільця тривало.

Уся ця історія із стрільбою по живих людях з автомобіля поблизу Бродів свідчить про моральне обличчя людей, які оточують Віктора Медведчука і яких він підбирає собі у помічники. Як кажуть у народі:

„Яке їхало - таке й здибало".

І ще одна деталь. Номер автомобіля „Мерседес" - 888-48 дуже нагадує номер державної служби охорони президента України. Перші дві цифри „88" означають, що машина належить Державній службі охорони президента України, а три вісімки - що це закріплена машина якогось керівника цієї служби, тому міліція до них ставиться з певним пієтетом; різниця полягає в дрібниці - літерах: президентська служба має позначення КА, а медведчуківський стрілець одержав КЕ.

Чи не свідчать випадки з деякими так званими „радниками" про зловживання владою осіб, яких лише за моральними якостями до цієї влади не можна допускати і на гарматний постріл? А може такі дії радників якраз і узгоджуються з актуальними методами „державотворення”, накресленими у Медведчуковій дисертації?



---------------------------------------------------------------------------

[1] З передвиборчої програми 1994 року кандидата в народні депутати по Артемівському виборчому округу №1 М.Києва В.В.Медведчука.
Дмитро Чобіт. Нарцис.

rr 2011-09-04 / 16:14:00
ТРУДОВОЙ КОЛЛЕКТИВ ПЕРЕРЕГИСТРИРУЕТ "УЖГОРОДСКИЙ КОНЬЯЧНЫЙ" НА СЕБЯ
Cоздателям и сотрудникам АП "Ужгородский коньячный завод"
ПРОЧТИ САМ И ПЕРЕДАЙ ДРУГОМУ!



Господа! Созданное Вашим трудом и трудом предшественников
предприятие - жемчужина виноделия Закарпатья похищена бандой "авторитета" Гисема и его коррумпированных приспешников.
Выкупленные трудовым коллективом мощности (ещё в 1999г) он присвоил себе в 2005г без переоформления на членов трудового коллектива, для чего подделал протоколы собрания, счётной комиссии и многое другое. Нет на Закарпатье другого такого наглого и циничного типа, ограбившего даже своих коллег, не говоря о государстве, которому он не платит налоги, гонит леваки из неучтёнки.
Поэтому сейчас законные собственники завода ведут борьбу за возвращение украденного у них
предприятия. А ценность немала - сам завод около 300 миллионов долларов, украденная Гисемом и оформленная на завод сторонняя недвижимость - 100 миллионов, да плюс "рейднутые" предприятия - такие как "Закарпатский сад" (8%), банк "Укоопспилка" (51%), Плосковский завод минвод и пр. - ещё 100. Вот и считайте, что каждого из вас этот негодяй ограбил на несколько МИЛЛИОНОВ ДОЛЛАРОВ.
Интересно, если банда грабителей и бандитов врывается в людские дома и забирает самое ценное, то что они заработали за долгие годы, то что делать? Один человек ничего не сделает с вооружённой (чинами) бандой гоблинов - прокуроров Бенцы, Царя, Штефонюка, судей Ващилиной, Дорчинец, Гошовского, Кадара, исполнителя Овчинникова, и объевшгося взяток до смерти покойного областного вице-спикера Мартина... ну и пахана Гисема, конечно... и прочих дебилов на побегушках... Но вот если объединиться, то есть реальный шанс выкинуть эту мразь из города (в не столь отдалённые места).

Не пора ли вернуть украденное?
Именно с этой целью созданная инициативная группа собирает сейчас собрание трудового коллектива. Ваше участие обеспечит кворум и дальнейший переход акций предприятия к вам, что позволит управлять предприятием, получать прибыль и стать обеспеченными людьми, вернув себе то, что вы заработали.
Предположительная дата - 30 сентября. Предположительная повестка дня:
1. Принятие решения о перерегистрации ОП "Ужгородский коньячный завод" в закрытое акционерное общество.
2. Принятие решения о разделении акций между заявившими о своём праве на них членов трудового коллектива (наследников) пропорционально трудовому стажу.
3 Утверждение Устава предприятия.
4 Утверждение директора предприятия, наблюдательного совета, счётной комиссии, ревизионной комиссии ЗАТ "Ужгородский коньячный завод".
5. Принятие решения о факте фальсификации протокола "собрания" трудового коллектива 31.09.2001г, как фактически не проводившегося, и передаче соответствующего заявления в правоохранительные органы.
6. Принятие решения о расследовании деятельности В.Гисема, исполнявшего нелегитимную роль директора, вскрытии украденной им прибыли и её распределении между акционерами.
7. Определение комиссии по легитимизации/делегитимизации деятельности предыдущего "руководства" - (ипотека "Аваля"; кредит, выданный Губкович; направление на безоплатные строительные услуги рабочих в качестве взяток и тп).
8. Пересмотр трудовых конфликтов, массовых незаконных увольнений сособственников предприятия (сотрудников).
9. Пересмотр технологической цепочки предприятия, с целью возвращения к нормам ДСТУ.
Дополнительные пункты в повестку, а также сообщения о фактах преступлений В.Гисема и его шестёрок, вышеуказанных или иных, копии своих трудовых документов, можно направить Леониду Корбуту (сотрудник УКЗ с 22-летним стажем, инвалид производства, незаконно уволен):
тел. 0506720050
эл. почта vinodel-leonid@mail.ru.
Он же решает все оргвопросы собрания.
Обиженные Гисемом люди (например настоящие собственники Плосковского завода, здания Укоопспилки в Ужгороде, владельцы магазинов и пр.) также могут смело обращаться с информацией и своими жалобами, незаконно украденное нелегитимным Гисемом имущество будет возвращаться на взаимовыгодных условиях, либо преводиться в сособственность. Бандитские методы Гисема останутся в прошлом.
Не желающие участвовать в объединении могут самостоятельно заявить о своих правах и намерении участвовать в собрании в администрацию УКЗ, Обладминистрацию, администрацию Ужгородского района, а при отказе - в суды и прокуратуру.
Кроме того, каждый из вас может продать ваши имущественные права в инвесткомпании. Имеется значительный интерес.
НЕ УПУСТИТЕ СВОЙ ШАНС НА ДОСТОЙНУЮ ВАС ЖИЗНЬ! ОН МОЖЕТ БЫТЬ ПОСЛЕДНИМ!

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини