До рейтингу 100 кращих готелів України потрапили п’ять готелів Закарпаття

23 березня в рамках XVII Міжнародної туристичної виставки UІTT-2011 "Україна — Подорожі і Туризм" було оприлюднено рейтинг 100 кращих готелів України. Примітно, що до цьогорічного списку найкращих потрапили аж п’ять готелів Закарпаття: "Quelle Polyana" (Свалявський р-н, село Поляна), "Old Continent" (м. Ужгород), "Reikartz Поляна" (Свалявський р-н, село Поляна), "Кам’янка" (смт. Міжгір’я) та "Стар" (м. Мукачево).

До рейтингу 100 кращих готелів України потрапили п’ять готелів Закарпаття
Ми поцікавилися у представників готелів-переможців, за що саме, на їхню думку, експерти відзначили їхні заклади та на що вони радять іншим готел'єрам звертати увагу при веденні бізнесу.
 
Владислав Безик, директор готелю "Квеле-Поляна": "Сама процедура визначення номінантів відбувалася дуже цікаво. Експертна група приїхала інкогніто, поселилася, як звичайні відвідувачі, харчувалася, ходила на наші оздоровчі процедури та знайомилася з послугами готелю. Наш комплекс має чотири зірки, тому до будь-яких комісій ми завжди готові. Втім, головна мета нашої роботи полягає не в тому, аби задовольнити експертів, а, щоб нашим клієнтам тут було добре. Подібні відзнаки лише підштовхують до ще кращої праці. Тим паче, конкуренція нині дуже велика не лише в межах краю, а й між сусідніми областями. Тож, ми постійно працюємо над популяризацією не лише безпосередньо готелю, а й Закарпаття загалом. Нещодавно ми з кількома активними учасниками туристичного ринку краю створили громадську організацію "Курорт Поляна" та разом працюємо над збільшенням туристичної привабливості регіону. Колегам - готел'єрам я можу порадити не забувати, що враження про заклад формується з першого телефонного дзвінка, першого листа електронною поштою чи будь-якого першого контакту з гостем. Деякі працівники сфери обслуговування хибно вважають, що головне – аби клієнт приїхав та розрахувався. Насправді ж, з цього моменту основна робота лише починається. Адже люди потім ділитимуться враженнями з друзями і казатимуть не "я відпочивав у такому-то готелі", а "я відпочивав на Закарпатті". 
 
Ірина Буртин, заступник директора готелю "Кам'янка": "На мій погляд, потрапити до п'ятірки кращих готелів Закарпаття нам допомогло вдале місце розташування нашого комплексу. Будівля спроектована таким чином, що казковий пейзаж відкривається майже з кожного номера. Тут, на висоті 1000 метрів над рівнем моря, повітря неймовірно чисте що теж неможливо не відчути. Одна з наших "родзинок" - це забезпечення максимального комфорту клієнтам із дітьми. Наші кухарі індивідуально підбирають дитяче харчування для найменших гостей та розробляють для них окреме меню. Ця відзнака – гарний стимул для розвитку, тож ми плануємо розширювати інфраструктуру та збільшуємо дитячий майданчик. Найближчим часом відкриємо SPA центр та побудуємо окремі рекреаційні пункти на території. Порадити колегам можу лише одне – треба бути гостинними та привітними з клієнтами та приділяти особливу увагу кухні. Гості відчувають, коли для них готують з душею".

 

Наталія Гілецька, директор готелю "Old Continent": "Анонімна група експертів, яка проводила оцінювання готелю, нічим себе не викрила. Тож, персонал Old Continent - не був попереджений чи спеціально підготовлений до приїзду комісії. Вважаю, що фахівці відзначили ті зусилля, які персонал докладає до створення гарних умов для наших гостей. Як і в будь-якій сфері обслуговування, успіх готелю значною мірою залежить від персоналу. Ми проводимо регулярні тренінги та навчання та намагаємося донести до колективу політику нашого готелю. Навчити працівників практичним навичкам – не важко, а от донести філософію надання послуг – набагато складніше. Нам близький девіз готелю Ritz: "Мы - дамы и господа, к услугам дам и господ".

 

Василь Мішко, головний лікар готелю "Reikartz Поляна": "Нам зателефонували та постфактум повідомили, що готель потрапив до сотні найкращих в Україні. Зізнаюся, це було дуже приємно. Переконаний, що, в першу чергу, комісія відзначила нас за якісне надання лікувальних процедур, адже "Reikartz Поляна" – це чотирьохзірковий бальнеологічний курорт. В Україні є дев'ять готелів мережі "Reikartz", п'ять з них потрапили до рейтингу "Топ-100 готелів України". Керівникам готелів можу порадити ретельніше відбирати персонал та регулярно пояснювати працівникам, що до клієнта треба ставитися як до дорогого гостя. Треба намагатися зробити все, для того, щоб клієнт почувався у вашому закладі як вдома".

 

Мирослав Тягур, менеджер готелю "Стар": "Вважаю, що наше місце у рейтингу кращих готелів України обумовлено кількома критеріями. Зокрема такими, як сервіс, професіоналізм персоналу та зручне розташування історичної будівлі готелю. До того ж, наша політика передбачає приділення уваги скаргам та побажанням клієнтів з метою забезпечення їм найвищого рівню комфорту. Одним із критеріїв оцінки готелів є кількість додаткових послуг, які включені у вартість номера - наша присутність у рейтингу говорить про те, що ми задовольняємо потреби наших відвідувачів. Управляючим готелів можу порадити уважно ставитися до відгуків гостей та намагатися підвищувати свою планку та покращувати рівень послуг".

Вікторія Рижова, Karpatnews.in.ua

31 березня 2011р.

Теги: готель, рейтинг

Коментарі

турист 2012-01-31 / 14:09:00
Интересно! По каким критериям КвеллеПоляна имеет статус 4 звезд? Если, конечно, оценивать коллиество плесени и грибка в сауне и бассеине, и постоянные перепады горячей воды в номерах, то комплекс и на все 5 звезд тянет!!! Награда куплена! Лучше бы директор выше упомянутого заведения потратил эти деньги на устранение неполадок, а их в комплексе О-ГО-ГО сколько!Ведь отдыхающим важно не сколько наград имеет данный отель, а на сколько беззаботно прошел их отдых! И только при 100% комфорте! Они с гордостью скажут: "МЫ ОТДЫХАЛИ В ПОЛЯНЕ"!!!

ХУСТЯК 2011-03-31 / 14:39:00
Може перепутали "самi дорогі готелі закарпатья" ціна і якість не дуже поеднуются..

КН 2011-03-31 / 13:56:00

посилання не працює


Випадково:) Виправили. Дякуємо. Адмін

2011-03-31 / 12:33:00
Коваль і Шандор піар - рейтинги роблять за гроші. Заплатіть гарну суму коштів і Вашу хижу вони назвуть найкращим готелем в Україні.

2011-03-31 / 12:05:00
Рейтинг закладів туристичної індустрії Закрапаття 2010 року
20.12.2010, 08:16

Туристично-інформаційний центр Закарпаття (керівник Коваль О.Д.) підвів підсумки цілорічного сезону діяльності в туристичній індустрії краю і узагальний експертну та інтерактивну інформацію щод учасників турринку-2010

Кращий учасник туристичного ринку Закарпаття-2010 “За популяризацію та розвиток системи якості туризму”

Номінації конкурсу:

“Кращий санаторій та рекреаційно-оздоровча установа-2010″
- велнес-отель “Унгварський” (м.Ужгород)

“Кращий дитячий санаторій та дитяча рекреаційно-оздоровча установа-2010″
- санаторій “Малятко” (с.Оноківці, Ужгородський р-н)

“Кращий готельний комплекс-2010″
- готельно-рекреаційний комплекс “Воєводино” (с.Туря Пасіка, Перечинський р-н)

“Кращий ресторанний заклад-2010″
- ресторан “Фан-Фан” (Ужгород)

“Кращий кондитерський заклад-2010″
- “Августин” (м.Ужгород)

“Кращий дегустаційний зал-2010″
- дегустаційний зал “Старий підвал” (м.Берегово)

“Краща закарпатська етногастрономія-2010″
- ресторан “Вольногора” (с.Лісарня, Мукачівський р-н)

“Краща екзотична гастрономія-2010″
- суші-ресторан “Самурай” (м.Ужгород)

“Краща закарпатська кав’ярня-2010″
- кавярня “Тірамісу” (м.Ужгород)

“Кращий регіональний туроператор-2010″
- туроператор “Бусоль-вояж” (м.Ужгород)

“Кращий туроператор екзотичних турів-2010″
- туроператор “Пелікан тревел” (м.Ужгород)

“За кращу організацію екскурсійної діяльності-2010″
- кафедра туризму УжНУ

“Кращий фестиваль року-2010″
- фестиваль гентешів-різників “Болірвершень” (с.Геча, Берегівського р-н)

“За пропаганду Закарпаття в загальнодержавних засобах масової інформації-2010″
- 5 канал (Галина Ярцева)

“Найкраща реклама туристичного обличчя Закарпаття 2010″
- архітектор Михайло Колодко

“Кращий туристичний інтернет-ресурс 2010″
-www.tour.uzhgorod.ua

“Відкриття року-2010″
- дегустаційний зал меду “Медовий дім” (м.Мукачево)

“Краща садиба-2010″
- мілітарі-садиба “Грінгоф” (с.Гукливий, Воловецький р-н)

“Кращий регіональний інвестор в розвиток туризму та рекреації-2010″
- підприємство “Ужгородський Турбогаз” (м.Ужгород)

“Краща гірськолижна база-2010″
- Гірськолижна спортивна база “Драгобрат ” (с.Ясіня, Рухівського р-н)

“Краща туристська анімація-2010″
- Ужгородська регата (м.Ужгород)

ren 2011-03-31 / 12:03:00
Reikartz Поляна - дуже дорого але аж нiяк не дуже добре.

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини