8 березня в обласному центрі Закарпаття відбудеться конкурс краси «Міс Ужгород 2011»

8 березня в приміщенні Закарпатського облмуздрамтеатру відбудеться IV міський конкурс краси «Міс Ужгород 2011». 15 чарівних дівчат змагатимуться за собою за звання найкращої.

8 березня в обласному центрі Закарпаття відбудеться конкурс краси «Міс Ужгород 2011»

Попередні тури, які відбудуться 5 і 6 березня в нічному клубі "Eila", визначать, відповідно, "Міс Талант" та "Міс топ-модель". А сам фінал відбудеться  8 березня. Переможниця отримає путівку в Париж та представлятиме наше місто на конкурсах краси "Міс Закарпаття" та "Княгиня України".

Інформаційний партнер конкурсу – інтернет-видання Закарпаття онлайн .

Таня Волощук, "Міс Ужгород 2010"

– Минулорічна перемога на конкурсі була для мене неочікуваною і тому, вдвічі приємною. Не змогла стримати почуттів, адже не сподівалася на перемогу. Дуже вдячна всім, хто мене тоді підтримував.

Не можу сказати, що життя після конкурсу круто змінилося, алея однозначно стала більше впізнаваною. Бути обличчям міста – це відчутне навантаження з соціальної точки зору. Я намагалася відвідувати дитячі будинки, брати участь в соціальних заходах міста. Це важко, адже не дуже багато людей тебе підтримують, а ще менше хочуть допомогти.

Намагаюся допомогти менш досвідченим дівчатам не боятися відчуття сцени і відчути віру в себе. Дуже хотілось, щоб зникли проблеми алкоголізму і наркоманії. Нажаль, я не змогла сприяти цьому, але намагатимусь з наступною "Міс Ужгород" долучитись до вирішення цих. Цьогорічний конкурс робитиме акцент на проблемах СНІДУ та наркоманії, адже ці проблеми є першочерговими в нашому суспільстві.
 
Щодо самого конкурсу, то був гарно продуманий відбір і всі дівчата мали шанс потрапити на конкурс. Головними критеріями були краса, інтелект, бажання учасниць та соціальні думки. Майбутня міс повинна бути гарною не тільки ззовні, але й всередині, а також розумною, тому що, краса без розуму втрачає свою цінність. Організатори поставили собі за мету відійти від традиційних канонів конкурсів краси і зробити цього року все за стандартами світових конкурсів. Для цього було залучено кращих спеціалістів даних сфер. Я рада, що мене було відзначенро в цьому заході і моє ім'я внесено в історію міста Ужгород.

Надія Гутлебет, хореограф-постановник конкурсу, директор з розвитку модельного бізнесу Творчого центру "StarTime"

– Наша команда вже не вперше проводить конкурс краси. Я долучилась до команди в червні місяці, провівши конкурс "Міс Перечин", який був відбірковим до  "Міс Закарпаття OPEN", що  відбувався до Дня Незалежності на сцені амфітеатру м. Ужгород. Тоді мені і довірили місце хореографа-постановника на низці інших заходів. Творчий центр "StarTime" займається організацією не тільки конкурсів краси. Минулого року було проведено "Uzhgorod Fashion Day", де були представлені колекції одягу відомих брендів Ужгорода, також дизайнери із Закарпаття та Львова. Також ми провели благодійний концерт для дітей-сиріт, які навчаються в ужгородських школах. За допомогою депутатів облради Володимира Чубірки та Мирослави Каламуняк було закуплено подарунки і роздано діткам.

Також проведено шоу-проект "Блондинки проти брюнеток" в ГТК "Камелот". Отже, напрямок дії включає не тільки конкурси краси, а й низку інших заходів, які впливають на життя нашого міста. Конкурс краси "Міс Ужгород" є конкурсом №1 нашого міста і тому повинен проходити на достойному рівні. Для цього залучено професіоналів, які намагатимуться поставити справді видовищне шоу.
 
Сам конкурс триватиме 3 дні, які включатимуть в себе окремі конкурси. 5 березня в розважальному комплексі "Eila" відбудеться конкурс талантів, де учасниці конкурсу демонструватимуть свої здібності перед журі конкурсу. 6 березня там же відбудеться конкурс "Топ-модель", де журі визначатиме дівчину, яка має найкращі модельні дані. Вони демонструватимуть одяг відомих брендів, в тому числі і нашого дизайнера Ольги Краснової. Переможниці цих двох конкурсів виходять до фіналу. Ще одна фіналістка визначиться в драмтеатрі на самому конкурсі – 8 березня. Нею стане володарка титулу "Міс глядацьких симпатій". Також журі визначить ще 2 фіналісток із загального числа учасниць. Саме ця п'ятірка змагатиметься за титул "Міс Ужгород" в останньому конкурсі – інтелектуальному. Перед ними стоятиме одне глобальне запитання, відповідь на яке і визначить володарку титулу.
 
Також передбачено відвідини учасницями конкурсу дитячого будинку 13 лютого та долучення до соціальних проектів – "Молодь проти наркотиків" та "Молодь проти СНІДУ". Отже, ми ставимо перед конкурсом не тільки розважальні, а й соціальні цілі.

Володимир Твердохліб, фотограф-дизайнер конкурсу
 
– Уже не перший рік займаюсь фотографіями. Досяг значних успіхів. З Творчим центром "StarTime" працюю вже 4 рік. Практично всі фотосесії конкурсу останніх років були зроблені мною. Зараз досить серйозно підійшли до завдань конкурсу. Намагаюсь створити образ дівчини, в кожної – інший. І передати всі особливості характеру саме через фото.

Першу фотосесію ми провели в Ужгородському замку. Чудові кадри, гарний інтер'єр, неймовірні дівчата та нестерпний холод. Ось як всім запам'яталась фотосесія. Але всі отримали незабутні фото. Гарні наряди та чудовий макіяж підкреслили неповторність кожної дівчини і надали їх краси неповторності.

Друга фотосесія проводиться у фітнес-центрі. Саме тут я намагатимусь показати всім чудові, підкреслені фігури учасниць конкурсу. Адже не тільки краса обличчя, але і краса тіла показує справжню "Міс Ужгород". Справжні тренажери та багато дзеркал роблять свою справу. Через фото намагатимусь виразити ніжність і граційність кожної учасниці.
 
Також плануємо фотосесію в старій квартирі, зі старими меблями. На фоні старовинних речей яскраво покажу красу кожної учасниці.
 
Фотографія пробуджує пристрасть і викликає хвилювання в душі і тілі іншої людини. Якщо Вас не цікавить об'єкт, результат не перевищить середнього рівня. Глибоко зацікавить – і трапляться неймовірні речі. Втратите інтерес – і про Вас швидко забудуть. Фотографія – мистецтво повідомлення пристрасті. Ви повинні бути пристрасно захоплені тим, що Ви фотографуєте. Якщо Ви будете жагучі, то Ви отримаєте відмінні результати, якщо Ви будете мляві – не отримаєте.

Красу і чарівність кожної дівчини ви зможете оцінити за допомогою слайд-шоу.

Ярослав Таркані, відеограф конкурсу

– На цьому конкурсі я покажу саму сутність і чарівність жіночої вроди, яку не в змозі передати ні через об'єктиви камер, ні, тим паче, через шпальти газет. Адже сутність самої дівчини передбачає не тільки її зовнішність, а повинна показати внутрішній стан та духовну сутність. Саме для цього і робиться відеосесія дівчат.

Якщо, через фото, ми матимемо змогу побачити тільки миттєвість, то через відео ми охопимо всю дівчину, з її переживаннями, емоціями та характером.

Особливим на конкурсі є сюжет про те, як робився конкурс. Там ви зможете побачити все те, що потрапило в об'єктив камери, але не увійшло в сюжети. Ці розчарування, сльози, радість та печаль і є найголовнішим призом для учасниць. Адже вони показують справжню сутність кожної дівчини.
 
Я передбачив декілька відеосюжетів на конкурсі. Це будуть сюжети з конкурсу талантів, конкурсу "Топ-модель", шоу-вечірки учасниць та фітнес-центру. Також відео сюжет "Як це робилось". Загалом, має бути цікаво, адже команда людей, яка працює над створенням шоу підібралась дійсно професійна.
 
Головним для зйомки відео є самі учасниці. Наскільки вони зможуть настроїтись для зйомки – залежить половина роботи. Адже відеокамера фіксує всі зміни, які відбуваються в дівчині. Головне, щоб вона була розкована і не боялась камери. Грамотна співпраця – запорука успіху. Хто його знає, можливо через деякий час хтось з учасниць спробує свої сили в мистецтві кіноіндустрії.

Владислав Лакатош, директор конкурсу "Міс Ужгород", голова правління Творчого центру "StarTime"

– Останнім часом я тільки і слухаю за засилля конкурсів краси в нашому місті. Але чомусь всі забувають, що 4 роки тому їх взагалі не було. Як тільки я розпочав конкурс "Міс Ужгород", всі почали робити конкурси краси. Зараз вже навіть в садку проводяться конкурси. А це знижує рівень всіх конкурсів. Тому і було вирішено "Міс Ужгород 2011" провести в новому форматі. Такого конкурсу ще не проводили на теренах нашого міста. Нова команда продемонструє зовсім інший підхід і покаже, що таке конкурс високого рівня. Було залучено чимало професіоналів та велику кількість коштів. Чекаємо на гостів з України, які виступлять на заході. Цих людей ви чуєте на хвилях радіостанції та бачите на музичних телеканалах. Креативний підхід до конкурсу дозволить вивести його на позицію №1 в місті. Ми поставимо планку, через яку важко буде перестрибнути.

Завдяки співпраці з іншими конкурсами, "Міс Ужгород" буде представляти наше місто на національному конкурсі "Княгиня України", який відбудеться в м. Чернігів наприкінці року. Також, переможниця конкурсу представлятиме Ужгород на регіональному конкурсі "Міс Закарпаття", який відбудеться до Дня Незалежності на головній сцені краю. На конкурс прибудуть організатори конкурсів "Міс Львів", "Міс Івано-Франківськ", "Міс Хмельницький" та "Міс Чернівці". Очікуємо переможців конкурсу краси "Містер Західна Україна" – Влада Явного та "Містер Україна 2010" – Петра Мацака. Почесними гостями будуть: "Міс Закарпаття 2010" Іветта Божар, "Княгиня Закарпаття 2010" Ніколетта Леврінц, "Queen of the World 2009" Veronica Vovchuk.

Радує те, що до заходу долучаються багато людей, яким цікаво зробити для міста щось якісне і цікаве. Плануємо долучитись до соціальних акції спільно з наркодиспансером та Центром по боротьбі із СНІДОМ. Ці проблеми є кричущими в теперішньому суспільстві і намагатимемось долучити до вирішення проблем саме учасниць конкурсу.
 
Оскільки "Міс Ужгород" має бути не тільки еталоном краси, а і соціально-активною, розумною та привабливою, і було вирішено зробити конкурс в декілька етапів і визначити критерії "Міс". Першим етапом буде конкурс талантів, де журі визначить, якими талантами володіють претендентки на головний титул міста. Наступним етапом стане конкурс "Топ-модель", де визначимо, чи вміють наші дівчата бути моделями та демонструвати одяг. А також, якою фігурою володіють. І насамкінець, 8 березня, в облмуздрамтеатрі, визначиться володарка титулу "Міс Ужгород". Ось тут журі, яке складається з 5 чоловіків, і яке працюватиме 3 дні, визначить інтелектуальний рівень фіналісток. Переможниця дістане в подарунок нетбук та путівку до країни моди – Франції. Також, на неї очікуватиме довгий рік, під час якого вона долучатиметься до безлічі соціальних проектів та буде обличчям нашого міста.

20 лютого 2011р.

Теги: конкурс краси, Міс Ужгород, StarTime

НОВИНИ: Економіка

17:57
З початку року найбільший товарообіг, за інформацією Закарпатської митниці, здійснювався з Німеччиною, Італією, Угорщиною, Чехією та Словаччиною
13:40
Завершено монтаж зернових елеваторів сухого порту "Термінал Чорнотисів" на Закарпатті
01:35
Чеський приватний перевізник RegioJet готовий інвестувати в електрифікацію євроколії на ділянках Чоп-Мукачево і Чоп-Ужгород
01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
» Всі новини