Гороскоп на 2011 рік: що нам готують Кролик та Кіт

Рік буде вдалим для людей цілеспрямованих і з твердим характером, які здатні в критичних ситуаціях не втратити самовладання і знайти потрібну відповідь.

Гороскоп на 2011 рік: що нам готують Кролик та Кіт

З Новим роком! Ось і закінчується старий рік і все ближче Новий 2011 рік. За китайським гороскопом це рік білого металевого Кролика (Кота). З кожним днем все менше впливу року Тигра і все більше року Кролика.

Новий рік буде спокійнішим, ніж попередній рік Тигра. У цьому році не буде надто яскравих подій і страшних подій. Нарешті прийшла пора спокійного життя, споглядання, роздумів та підготовки до майбутнього. Рік Кролика хороший для дружніх зустрічей, посиденьок, відпочинку і спілкування. Тому в цей рік дуже вдалими будуть укладання угод, переговори тощо. Цього року не варто йти напролом, краще діяти м'яко і дипломатично.

Рік Кролика буде добрим до людей мистецтва, науки, просто талановитих людей та інтелігенції. Добре провести цей рік у колі сім'ї, так як білий Кролик тварина сімейна, він є символом плодючості. Спільні поїздки і проведення часу зміцнять взаємини і залишать дуже приємні враження на весь рік.

Тим же парам, які захочуть одружитися, цей рік гарантує щасливе сімейне життя. Вас чекають романтичні стосунки, відданість і кохання. Діти, народжені в цей рік, будуть трохи боязкими, але зате обдарованими, щасливими, доброзичливими і незалежними. Також в 2011-у році добре заводити домашніх вихованців (адже покровитель цього року - Кролик - саме домашня тварина, не кажучи вже про Кота).

Життя Овнів у 2011 році однозначно зміниться на краще. Все, що дратувало і гальмувало справи, залишиться в минулому. Особливо треба звернути увагу на період біля дня народження представників знаку. У ці кілька днів має виповнитися якесь таємне бажання. Овни можуть діяти сміливо. Ніяких перешкод на їхньому шляху в цей час не виникне.

У будинку Овнів у 2011 році не буде нудно. Представники знаку зроблять все можливе, щоб об'єднати сім'ю навколо спільної ідеї. У листопаді Овнам доведеться добре попрацювати на благо родини. У цей час доведеться займатися оформленням юридичних документів, пов'язаних з фамільною власністю.

У 2011 році Овни можуть розбагатіти, якщо звичайно не витратять зароблені кошти на всякі дрібниці. Що стосується роботи, то в цьому плані слід звернути увагу на вересень. Саме в цьому місяці виникне ситуація, яка вимагатиме від Овнів напруження волі та фізичних можливостей. Вказівки на успіх у гороскопі є, але ніщо не прийде даремно.

Телець - ще один знак Зодіаку, якому гороскоп 2011 обіцяє везіння і посмішку Фортуни. Правда, не відразу, а в другій половині року. Якщо точніше, то з початку літа. Якщо зможете скористатися сприятливими шансами, ваш авторитет істотно зросте і може підвищитися соціальний статус.

Особливо вдалі періоди для Тельців - друга половина червня, перша половина липня і перша половина осені: вас порадують партнери, іноземці, або справи, пов'язані з далекими країнами. Цей же аспект "включить зелене світло" і для важливих змін в особистому житті. Ще один хороший інтервал у гороскопі 2011 року для Тельця - кінець року, цього разу пощастить з друзями, впливовими людьми, готовими допомогти, і вкладами. Але без проблем на роботі в грудні теж не обійтися, ймовірні затримки планів, а також проблеми зі здоров'ям.

Кар'єра порадує представників знаку Телець вже на  початку 2011 року, продовжуючи тенденції 2010-ого. Ймовірні вдалі збігу обставин, завдяки яким ви станете впливовим лідером в групі однодумців, або допомога друзів, що благотворно позначитися на бізнесі.

У цьому році, як і в минулому, вам слід більш уважно ставитися до свого здоров'я, особливо в березні та грудні.

Для Близнюків 2011 рік буде бурхливим у соціальному плані. Удача торкнеться ваших професійних справ. Можливе підвищення по службі на початку року. Велику роль в цьому відіграють ваші ділові партнери або кохані люди.

На початку літа будьте готові активно включитися у професійну сферу, оскільки саме зараз саме час досягти успіху у своїх ініціативах. А ось у серпні та вересні будьте обережні з фінансами.

У лютому більше часу приділяйте стану свого здоров'я та стосункам із колегами. Приємна новина в тому, що проблеми, зазначені в даних сферах в цей період, в першій половині літа і осені ви зможете блискуче вирішити - те, що буде складним у лютому, обернеться в результаті удачею в третій декаді 2011 року.

Тема партнерства в цілому вас порадує, а от романтична лінія життя буде менш приємною. Біла смуга в особистому житті для вас - перша половина літа і осені. Це гарний час для налагодження зв'язків, знайомства, або весілля (особливо червень). А от в інші місяці можуть бути неприємні сюрпризи.

Раки в 2011 році потраплять в смугу великих перетворень у своєму житті, причому творцями цих змін стануть вони самі. Крім того, в 2011 році Ракам належить багато подорожувати.

У першій половині року в сім'ї представників знаку виникнуть якісь проблеми, і Раки влаштують все так, що вирішувати їх вони будуть разом зі своїми домашніми спільно. Попутно буде розроблена стратегічна програма на майбутнє. Займаючись всім цим, представники знаку зможуть краще зрозуміти своїх домашніх і, якщо таке можливо, сильніше полюбити їх.

Цікаво, що в гороскопі Раків є вказівка на те, що якесь нове знайомство допоможе їм вирішити проблеми когось із членів родини, особливо якщо вони пов'язані зі шкідливими звичками або хворобами.

У 2011 році Раки будуть більш ініціативними і діяльними, ніж зазвичай. Питання професійного успіху стануть важливими для них, як ніколи. У цьому році дехто з представників знаку зважиться на те, щоб залишити безперспективну роботу і знайти щось більш цікаве і прибуткове. У липні Раки можуть винайти якийсь спосіб збільшення доходів. Швидше за все, це буде дуже вдалий продаж предметів власності або підприємств, до яких Раки втратили інтерес.

У листопаді бурхлива діяльність Раків може увінчатися успіхом. Це виразиться в кар'єрному зростанні та збільшенні прибутковості бізнесу.

У 2011 році Леви почнуть вибудовувати черговий етап своєї кар'єри, але раптом виявиться, що все йде зовсім не так, як представники знаку планували. Майже напевно цей факт Львів збентежить. Насправді, здавалося б, непотрібні зміни стануть благословенням Божим. Доля сама відкоригує ідеї Левів, і вони заграють по-новому і принесуть прибуток.

Відносини з людьми протягом року стануть носити дуже серйозний характер. Як би не хотілося Левам пожартувати, вони повинні пам'ятати, що будь-яке їхнє слово, будь-яка записка будуть сприйматися зовсім не як жарти. Це може призвести до непорозумінь. У другій половині року у Левів буде більше взаєморозуміння з оточуючими.

Левам у 2011 році за великим рахунком буде не до сімейних справ. На початку року вони стануть вирішувати питання кар'єри і бізнесу. На щастя, обов'язково знайдеться в домі така людина, яка зможе перехопити кермо влади і підтримати сімейний корабель.

У березні Леви трохи звільняться й стануть приймати більш діяльну участь у домашніх справах. З їхньої подачі може статися велика операція з сімейною нерухомістю. Купівля житла або ремонт пройдуть вдало. До кінця осені в ломі у Левів встановиться мир і порядок, а самі представники знаку займуть своє законне місце на чолі столу.

Леви неймовірно щедрі, а це означає, що їм постійно потрібні гроші. У 2011 році представники знака майже напевно задумаються про перехід на більш високооплачувану роботу. Ці плани цілком здійсненні. Але Леви повинні мати на увазі, якщо вони захочуть поповнити свої доходи за рахунок збільшення обсягу роботи, то повинні бути готові до того, що їхня витривалість буде піддана серйозному випробуванню. Простіше кажучи, не розрахувавши, вони можуть надірватися. Потрібно чергувати періоди напруження і відпочинку.

У 2011 році Діви з усією серйозністю підійдуть до питань поліпшення свого добробуту. Спочатку справи будуть йти добре, але навесні виникне несподівана ситуація, яка потребує великих витрат. Втім, в середині року стійкий рух вперед і вгору відновиться.

Цікаво, що в комунікативному плані Діви стануть більш відкритими і в чомусь навіть більш легковажними. Їм захочеться знову побути дітьми. І це вдасться влітку, коли вони виявляться цілком безтурботними і стануть радіти кожному прожитому дню.

Якщо у кар'єрних турботах і любовних справах у Дів у 2011 році будепомітне пожвавлення, то вдома все буде йти як звичайно. На початку року ніяких особливих ускладнень не очікується, але навесні Діви виявляться настільки зануреними в ділове життя, що злегка віддаляться від дому. Це було б великою помилкою. Час від часу Дівам необхідно давати собі відпочинок, який вони зможуть знайти тільки у своїй сім'ї під захистом близьких людей.

У 2011 році Діви займуться впритул своїми фінансами. Все їхнє ділове життя буде підпорядковане тому, щоб заробляти більше і витрачати гроші розумно. У липні Діви побачать, нарешті, позитивну динаміку і будуть почувати себе більш впевнено.

Деякий дохід в цьому році принесуть операції з нерухомістю. Правда, треба мати на увазі, що угоди пройдуть не надто гладко. Можливі непорозуміння і затримки. Кращий місяць для роботи в цьому напрямку - жовтень. Гроші, вкладені в будинок і сім'ю, в кінці року принесуть величезне моральне задоволення.

У 2011 році Терези зміняться настільки, що знайомі перестануть їх впізнавати. Легковажні Терези з їхніми поверхневими судженнями і легким ставленням до життя раптом стануть серйозними, зібраними і неймовірно відповідальними. Практично у всіх життєвих сферах, опиняючись в ситуації вибору, вони стануть приймати практичні і розумні рішення, не покладаючись, як зазвичай, на "якось воно буде". При цьому Терези стануть постійно хвилюватися з приводу своїх вчинків, заново прораховувати можливі рішення.

Цей рік може вийти виснажливим для представників знаку. Однак він принесе позитивні зміни, і Терези зуміють ними скористатися.

Рік у представників знаку розпочнеться вдома в колі сім'ї. Це буде гарний час, повне взаєморозуміння та консолідації планів. Якраз у ці дні буде прийнято рішення про перебудову будинку або про покупку нерухомості. Реалізується воно пізніше, ніж хотілося б, але цілком успішно. Влітку, найімовірніше в поїздці під час відпустки, представники знаку можуть опинитися в неприємній ситуації через власну самовпевненість. Виплутатися допоможуть рідні та друзі.

На початку року у може трапитися фінансова криза. Правда, в тому випадку, якщо Терези виявляться досить легковажними, щоб витрачати більше, ніж отримують. Втім, це буде хорошим уроком. Уже взимку Терези почнуть ретельно планувати свої витрати.

До кінця року у професійній сфері у представників знаку відкриється зелена вулиця. У них стане виходити абсолютно все. Терези придбають навіть дещо позапланово завдяки кільком вдалим обставинам.

Головною турботою Скорпіонів у 2011 році стане особисте таємне життя. Можливо, воно буде залежати від чужих секретів. Найімовірніше, все це буде пов'язано з професійними обов'язками Скорпіонів, але цілком припустимі й міжособистісні відносини. Взагалі на Скорпіонів можна покластися. Чужих таємниць вони не розголошують. Але в цьому році потреба приховувати щось вартуватиме Скорпіонам дорого. З лютого по травень їм доведеться терпіти майже непосильний тиск зовнішніх обставин. Але представники знаку з честю витримають це випробування і будуть винагородженні. Їхнє власне життя помітно покращиться.

У 2011 році Скорпіони зможуть більше часу присвячувати своєму дому і сім'ї. Іноді вони зможуть пожертвувати суспільними інтересами заради особистих. Їм буде добре вдома. У своїй сім'ї Скорпіони знайдуть тимчасовий притулок від серйозних і відповідальних справ. Треба мати на увазі, що в проміжку між лютим і травнем можуть трапитися неприємності у когось із старших родичів. Їхні наслідки вдасться усунути до середини року. Вже влітку життя сім'ї стане безхмарним, і Скорпіони зможуть насолоджуватися миром і спокоєм у своєму будинку.

Професійне життя Скорпіонів виявиться дуже нерівним, непередбачуваним. Дивно, але всі плани представників знаку стануть зриватися один за іншим. Зате там, де вони не очікували жодних результатів, несподівано почнуть відбуватися дуже значні події.

Незважаючи на те, що часто Скорпіонам доведеться діяти приховано, вони зуміють зміцнити своє становище і ділову репутацію. Головним підсумком року стане те, що про Скорпіона тепер стануть говорити як про людину гідну довіри, а це в майбутньому приверне досить вигідних партнерів.

Стрільцям слід мати на увазі, що в 2011 році у них можуть виникнути непередбачені обставини у всьому, що стосується грошей. Періодично стануть створюватися ситуації, про які прийнято говорити: то густо, то пусто. Сформуйте особистий кризовий фонд, відкладаючи частину заробленого щоразу, як з'явиться така можливість. Крім того, тенденції року такі, що цілком вірогідні зміни в колі спілкування представників знаку. Стрільці стануть спілкуватися з людьми з різних верств суспільства, з багатьма, як це буває у представників знаку, зможуть потоваришувати. Результат - самі здивуються тому, що в кінці року їхня область інтересів перемістилася в те коло, до якого самі Стрільці не належать через освіту і походження.

У березні Стрільці подумають, що пора серйозно зайнятися домом і сімейними проблемами. У липні представники знаку зможуть трохи розслабитися і влаштувати для своїх близьких свято. Стрільці будуть налаштовані творчо. Вони як завжди зачарують сім'ю, змусять себе любити і зможуть з усією щирістю відповісти домочадцям взаємністю.

У професійній сфері у Стрільців відбудуться серйозні зміни. Пов'язані вони будуть з тим, що будуть завершені довгострокові проекти минулих років. Потрібно буде починати щось нове. У результаті зміниться фінансова ситуації. Звичні джерела доходів вичерпаються, а нові тільки почнуть набирати силу. Буде потрібно підписати чимало паперів. Саме тому деякі Стрільці будуть почувати себе невпевнено, а багато хто з представників знаку буде дратівливим.

У 2011 році пощастить тільки Стрільцям, які вміють бути терплячими, обережними і діють тільки напевне. Фінансова ситуація буде поліпшуватися. Що стосується виробничих відносин, то труднощі можуть виникнути на рівні порозуміння з особами, які займають більш високе положення, але вже в другій половині року все налагодиться.

Козероги в 2011 році будуть ще більш наполегливі та відповідальні, ніж зазвичай. Швидше за все, справа в особливій цілеспрямованості. На  початку року Козероги вже будуть знати, чим хочуть його завершити, і стануть докладати для реалізації своїх цілей планомірні і постійні зусилля. На шляху може зустрітися багато перешкод, але налаштованість представників знаку виявиться такою, що вони їх просто знесуть. Якщо не вистачить сил чи повноважень, Козероги з легкістю знайдуть інші шляхи.

2011 рік - це час прямого протекторату небес. Козероги можуть і повинні добитися глобальних змін у своєму житті.

Оскільки Козероги будуть налаштовані в цьому році на особистий успіх, вони багато часу проводитимуть на роботі і з друзями з тих, хто може допомогти в просуванні кар'єрних питань. Сім'я майже напевно відчує себе обділеною увагою представників знаку. А якщо до цього додасться ще якийсь роман на стороні, Козерогам не минути ускладнень у себе вдома. Буде краще, якщо представники знаку стануть тримати сімейні відносини серед пріоритетних. Саме мир в домі, надійний тил зовсім несподівано може виявитися визначальним фактором професійного успіху Козерогів.

Фінансове становище Козерогів буде прямо залежати від професійних досягнень. Якщо мета, яку Козероги поставлять перед собою на початку року, буде досягнута, представники знаку отримають новий пост, підпишуть новий контракт, простіше кажучи, обзаведуться такою роботою, яка буде оплачуватися більш високо.

Майже весь 2011 життя Водоліїв стане протікати під контролем суворого і аскетичного Сатурна, і вже ця планета постарається, щоб ніщо не далося представникам знака в цьому році задарма. У першій половині року Водолії стануть часто зустрічатисяз різними перешкодами у своїй роботі та відносинах з людьми. Поїздка, очікувана і ретельно планована, швидше за все, зірветься або ж пройде зовсім не так, як очікувалося. Найімовірніше, неприємності ці будуть у період між лютим і червнем. Крім того, можливі непорозуміння з партнерами здалеку. А у студентів у згаданий період ймовірні проблеми в освітньому процесі. Втім, у другій половині року все зміниться, і Водолії зможуть виправити помилки. За умови, якщо представники знаку не опустять руки і будуть наполегливо і старанно відстоювати свої інтереси, в кінці року їх чекає успіх і заслужені нагороди.

Швидше за все, Водоліям частину часу доведеться провести далеко від дому та сім'ї. І це незважаючи на те, що всім своїм серцем представники знаку в 2011 році будуть зі своїми близькими. Поїздки на початку року, а хоча б і не зовсім вдалі, виявляться неминучими. Через них Водолії буквально змушені будуть залишити на чуже піклування когось із членів сім'ї, хто опиниться в скрутному становищі, наприклад, захворіє. Студентам доведеться виїхати в інший вуз, де вони могли б поправити свої освітні справи.

Гроші будуть приходити і тут же зникати. Особливих статків Водолії в цьому році не наживуть. Багато доведеться вкладати в роботу і навчання. Стане створюватися враження, що гроші тільки втікають, а прибутку немає. Насправді, це не так. Водолії зуміють домогтися стабільності, але попрацювати для цього доведеться. Найголовніше, що представники знаку виявляться досить обережними, щоб не вплутуватися у фінансові авантюри. І це багато в чому допоможе уникнути зайвих хвилювань.

У 2011 році Риби відчують себе так, ніби вибралися на бистрину життєвої річки. Все, що раніше здавалося міцним і надійним, почне ставати непевним, одним словом, буде змінюватися. Навіть самі Риби зміняться. Ті речі, які раніше були важливими для них, тепер втратять сенс.

Щоб не заблукати в новому світі, багато Риб будуть змушені звернутися до психолога або до релігії. Простіше кажучи, найбільше представників знаку в цьому році буде хвилювати власна особа. І на цьому фоні Риби стануть вибудовувати нові відносини з людьми і світом. Майже напевно в цьому році у них ґрунтовно зміняться цілі і оточення.

У першій половині року Риби будуть швидше домашніми людьми. У себе вдома вони будуть почувати себе комфортно і цілком захищено. Влітку настане черга вибратися зі своєї шкаралупи. У цей час Риби будуть зайняті реалізацією професійних завдань. А ось у серпні та вересні в життя представників знаку увійде якась людина, з якою вони стануть проводити багато часу. У деяких це буде сімейний психолог, а в декого - духовний наставник. У жовтні Риби зроблять придбання для дому.

2011 рік в плані матеріальних доходів буде мінливим. Риби то стануть рахувати кожну копійку і шкодувати, що колись не зуміли бути більш ощадливими, то раптом будуть отримувати великі премії чи виграші і знову витрачати на нагальні потреби і розваги. Ситуації повторяться кілька разів. У результаті проте ж з'ясується, що Риби багаті. Наприкінці року в їхньому особистому розпорядженні виявиться певна сума, якою вони зможуть розпорядитися розумно з користю для себе та родини.

Це прогнози астрологів, але пам'ятайте, що гороскоп - це не карта життя, не його інструкція. Вірте у хороше, любіть людей, які поруч з Вами, усміхайтеся кожному дню і все буде добре. І навіть краще. Хороших Вам свят!

ТСН

30 грудня 2010р.

Теги: гороскоп, рік, прогноз

НОВИНИ: Різне

19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 1
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 10
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
17:10
Блендер на кухні - чому це обов'язкова річ
16:27
Який айфон краще купити у 2024 році?
16:08
Який холодильник краще: Ноу Фрост, статична чи динамічна система охолодження?
15:13
Де надрукувати книги у Львові за розумною ціною?
11:46
"Радіо Свобода": угорщина надіслала лист державам ЄС щодо, начебто, "утисків угорців" в Україні
22:55
Прямі джинси знову в тренді: кому пасують та з чим носити
20:19
Що можна подарувати дружині на річницю весілля
22:24
/ 3
Глава УГКЦ після слів Папи: В Україні нікому на гадку не спадає здатися
10:15
/ 10
Папа Римський Франциск порадив Україні "відважно" і з "відчуттям сорому" підняти перед росією "білий прапор" поразки
20:58
/ 2
Віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що росія "не агресор" і "захищає свої інтереси"
20:32
/ 1
фіцо вважає, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через різні погляди на війну рф проти України
13:11
Лазерне шліфування обличчя: Інноваційний підхід до краси
» Всі новини