Команда закарпатського "Беркута" стала чемпіоном УМВС з міні-футболу (ФОТО)

Долю фінальних поєдинків вирішили серії післяматчевих пенальті

Команда закарпатського "Беркута" стала чемпіоном УМВС з міні-футболу (ФОТО)

Минулого тижня у спорткомплексі "Юність" відбувся турнір з міні-футболу серед міліцейських колективів області, присвячений Дню міліції України. Крім структурних підрозділів управління, у змаганнях брали участь і команди з районів.

В урочистій обстановці змагання відкрив начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Віктор Русин. У вступному слові очільник обласної міліції відзначив, що цей турнір вже став традиційним. Тут працівники міліції мають змогу перевірити свою фізичну форму, показати кращий результат. Усім спортсменам Віктор Павлович побажав наснаги, успіху у  футбольній боротьбі.

Відтак співробітник відділу професійної підготовки УЗК УМВС Василь Кузьо зачитав учасників груп, котрі змагатимуться за спортивний "трофей". Змагання проходили у двох залах, кожен матч тривав 15 хвилин.  Було створено  чотири  групи, по п'ять  команд у кожній. З групи виходили дві команди-переможниці. 

Першими на майданчик вийшли колективи УДСО та Міжгірського райвідділу. У цьому матчі  фаворитом вважалися охоронці.  І хоча міжгірці в перші хвилини достойно чинили опір, однак команда УДСО показала змістовну комбінаційну гру й перемогла з рахунком 4:0. В інших групах  також були свої фаворити.  Так, команда обласної ДАІ з рахунком 3:0 двічі здолала своїх суперників.  Не стали винятком і команди з Іршави, Тячева, Ужгородського міського управління. Але той, хто вважав, що  команда "Беркут"  такий собі середнячок, глибоко помилявся.  Але про це трохи пізніше.

У першому чвертьфінальному поєдинку помірялися силами команди УДСО та Ужгородського міськуправління. У рівній боротьбі переможця не виявилося. У серії післяматчевих пенальті успіх  був  в  ужгородців, котрі пробили влучніше. У другому поєдинку тячівці виявилися сильнішими за команду спортивного клубу міліції Закарпаття, котру здолали з рахунком 2:0. Спортсмени спецпідрозділу "Беркут" не залишили жодних шансів свалявчанам, перемігши їх з рахунком 3:0. Наступний поєдинок між командами ДАІ та іршавчанами. Матч видався досить принциповим. Обидві команди були налаштовані тільки на перемогу. Тому й не дивно, що долю цього футбольного протистояння вирішив єдиний гол, котрий забили працівники Державтоінспекції.

Досить цікавими видалися й півфінальні зустрічі. У першому матчі команда "Беркута" активно провела бій з ужгородцями й перемогла. А долю матчу також  вирішив єдиний м'яч, котрий провели "беркути". Другий поєдинок між ДАІ та тячівцями виявився напрочуд видовищним. Обидві команди демонстрували  комбінаційний футбол. Потужні удари, завдані "даішниками", проходили повз ворота. Натомість тячівцям вдалося відкрити рахунок, а згодом подвоїти перевагу. Перемога? За кілька хвилин "даішникам" вдалося відбити  обидва м'ячі. А в серії пенальті влучніше пробили тячівські футболісти.

У битві за третє місце між командами ДАІ та Ужгородського міськуправління основний час переможця не виявив: 1:1. А в серії футбольної лотереї цього разу влучнішими були "даішники" -- 2:1. Фінальний поєдинок, у котрому зустрілися "беркути" та тячівці, виявився  напруженим. Кожна з команд розуміла:  на кону – перемога. Тячівські футболісти одну за одною влаштовували  різноманітні комбінації, завдаючи потужних ударів, а "беркути" відповідали контратаками. І в цьому матчі (як і в інших) на висоті був голкіпер "Беркута" Юрій Кашка, котрий витягнув щонайменше три стовідсоткові голи. Згадати хоча б удар капітана тячівської команди Івана Паша, котрий просто "розстрілював" ворота.  Надпотужний удар Юрій Кашка відбив  якимось дивом, продемонструвавши просто чудову  реакцію. До слова, у всіх зустрічах Юрію вдалося зберегти ворота "сухими". Свисток судді про завершення матчу зафіксував між командами бойову нічию 0:0. У серії післяматчевих пенальті точніше пробили футболісти "Беркута", котрі й завоювали перше місце.

Після завершення турніру переможців нагородили кубками, дипломами, грамотами та грошовими преміями. Кращим воротарем турніру визнано Юрія Кашку з команди "Беркут", а кращим гравцем – Івана Паша з Тячівського райвідділу. Нагородження  здійснив  заступник начальника УМВС полковник міліції Володимир Петрицюк.

Іван Ладжун, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

17 грудня 2010р.

Теги: Беркут, міні-футбол, чемпіон, міліцейський

НОВИНИ: Спорт

13:07
/ 1
Відбулися матчі 2 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
23:20
В Ужгороді відбуваються відкритий турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат і Кубок Ужгорода
13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
» Всі новини