11 повідомлень кандидата на посаду міського голови Ужгорода Приходька Володимира, співорганізатора Громадянської платформи «Створимо найкраще місто України»

11 повідомлень кандидата на посаду міського голови Ужгорода Приходька Володимира, співорганізатора Громадянської платформи «Створимо найкраще місто України»

1. Якщо ми не змінимо шлях розвитку, то місто втратить свою неповторність, свої особливості, свої принади і перетвориться у відстале провінційне містечко. Перетворення в місті – неминучі.

2. Я разом з однодумцями вирішив змінити шлях розвитку міста і прийняв рішення балотуватись на посаду мера.

• Я маю достатньо досвіду державної та бізнесово-комерційної діяльності для того, щоб корінним чином покращити життя ужгородців.
• Я маю достатньо досвіду і зв'язків у столиці для того, щоб залучити державні кошти на розвиток міста.
• Я маю достатньо управлінського досвіду для створення ідеї, підбору команди для її втілення в життя.
• Я кандидат на посаду ужгородського міського голови. При будь-яких розкладах я пройду всю дорогу до переможного для ужгородців і для мене завершення виборів. Головна мета - Створити найкраще місто в Україні.

3. Я представник правлячої в країні партії – Партії Регіонів. Це вона запропонувала народу програму нової країни і нового Закарпаття. Це вона допоможе нам створити найкраще місто в Україні.

4. Проти мене ведуть боротьбу ті, що вже були - як Погорєлов, так і Ратушняк. І це свідчить, що сьогодні для ужгородців настав момент істини – вибирати або вчорашнє, або нове.

5. Я не згоден з тим, що пізно починаю виборчу роботу. Я проводжу її в рамках і в строки, передбачені законом і у мене є достатньо часу, щоб донести свої ідеї та можливості городянам.

6. З кожним днем росте число моїх прихильників. У мене динамічний ріст рейтингу. Я починав кампанію з 0,1%, сьогодні у мене за оцінками опонентів 4,8%-6,5%. За власними соціологічними дослідженнями, мій рейтинг - вище 8%. Не сприймаю і вважаю неприпустимими спекуляції навколо рейтингів, які друкуються як прихильниками Погорєлова, так і Ратушняка, де кожен з них власний рейтинг завищує, а мій занижує. 31 жовтня ми отримаємо єдино достовірний рейтинг.

7. На предмет "комсомольське минуле". Я не соромлюся тих добрих справ, які робив для людей в цей період. Це величезний досвід управлінської діяльності і значно краще, ніж сумнівне минуле моїх опонентів.

8. На предмет "не збив жодної собачої будки". Каюся, не збив. Це не моя спеціальність.
Повідомляю, що на відміну від тих, хто планував побудувати завод зі збору джипів в Ужгороді, так і залишившись фантастом, я разом з колегами зреалізував проект "Єврокар" з випуску автомобілів Skoda, Volkswagen, Seat, де працює 1200 робітників, який за 5 років своєї діяльності сплатив 2,5 млрд. грн. в бюджет, що в 2 рази більше за бюджет всього міста Ужгород за аналогічний період.
Також реалізовані нами проекти - "Джейбіл" (до 3000 робочих місць), "Ядзакі" (1200 робочих місць), та інші, де працює чимало ужгородців.

Повідомляю, що горджусь своїми вихованцями, яким давав уроки в 13-й, 8-й і 20-й школах, для яких створив цілий ряд нових спеціальностей в Ужгородському національному університеті, брав участь у створенні Закарпатського державного університету та інших наукових установ міста.
Це теж не гірше, ніж збити "собачу будку".

9. На предмет "заступник мера 48" - я і тисячі людей, з якими я вже зустрівся, запитують опонентів, чому в міській казні відсутні гроші, чому роками вони займались латанням дірок, а не створенням системи наповнення бюджету. Я зміню підхід "ниття" про нестачу фінансів на підхід реального наповнення казни міста. Годі відбирати у городян майно і землю, час будувати!   

10. На предмет "технічний кандидат" або "об'єднатись з кимось задля перемоги" - я не технічний кандидат і обов'язково пройду весь шлях виборчих змагань до їх завершення. Пропоную не об'єднуватись проти когось, а приєднуватись до нас, до наших програм, до наших методів реалізації проектів. Двері ще відкриті...

11. Коли крадуть чужі ідеї, чужі кольори, чужі рейтинги, оголошуючи свої з фальсифікованими даними, зривають і пошкоджують мою проектну і соціальну рекламу, коли в контрольованих ними ЗМІ обливають мене брудом, це мене заспокоює – наша команда на правильному шляху. Їх методи брудних технологій відомі уже всім – це позиція слабких, а не сильних.

 ЇХ НЕ МОЖНА ПЕРЕРОБИТИ, ЇХ ТРЕБА ПОМІНЯТИ!
На все це наша відповідь  - комплексний, конструктивний шлях розвитку міста.
УЖГОРОДЦІ, СТВОРИМО НАЙКРАЩЕ МІСТО В УКРАЇНІ!

07 жовтня 2010р.

Теги: Приходько, програма, міський голова

Коментарі

вера 2010-10-12 / 11:20:00
Приходько реальный кандидат, который может сделать Ужгород лучшим. А Рата и Погорелов кроме вранья и грабежа ничем удивить не могут...

Ужгород 2010-10-12 / 10:28:00
Приходько і не сидів, і не крав, і не грубив! Освічений, інтелігентний, розумний! такого нам треба мера!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Саша 2010-10-11 / 11:29:00
Приходько лучше двух бывших меров уже тем, что не сидел.

Ріта 2010-10-11 / 11:15:00
хіба в грубості і нахабстві проявляється сила? нікого він не боїться! просто він інтелігентна і вихована людина, і не грубить, не лається, не б"ється, бокали не кидає!!! а нашим людям подобається тільки шоу...Ганьба вам, ужгородці... Я - за Приходька!

Трах 2010-10-10 / 23:21:00
Тому що Приходько вміе пристосовуватись .Він навідь проти Рати боіться тявкнути.Бо сцить.Який з нього мер? Ледида з Феером буде ім керувати..Хоча з його соціологією він може бути тільки директором канцеляріі.

знаток 2010-10-10 / 02:48:00
Полностью с вами не согласна. Мне кажется, что шансы у него есть и даже неплохие. Если у Погорелова такой высокий рейтинг и опыт, то почему ужгородцы не выбрали его на предыдущих выборах? он был только 4-ый! а это говорит о том, что он не оправдал доверие выборцев. Поэтому Ужгороду нужны новые лица. Я - за ПРИХОДЬКА!

Дормидонт 2010-10-09 / 15:02:00
Самый реальный кандидат - Погорелов. у него самый высокий рейтинг на данный момент населений+опыт работы. Все остальные в пролете, в т.ч. Приходько.

Cutman 2010-10-08 / 17:11:00
Приходько ничем не лучше других - сидел всегда во власти, крал, сколько мог, только в отличии от других меньше светился и отвественности особой на себя не брал. А сейчас видимо подмазал, где нужно, заручился поддержкой партии регианалов и возомнил из себя супер-кандидата. При этом никакого опыта не имеет, команды не имеет. Только болтать умеет и программы свои несбыточные предлагать.

Сергій Миколайович 2010-10-08 / 17:00:00
Володьку, ну ось твої 48 програм, брєд, конєчно, для ідіотів написано, але я з розумінням ставлюся, кабінет для тебе виділив. Так і буде називатися "Заступник № 48"

Бородатий 2010-10-08 / 16:55:00
В дії ви на нього не подивитися, бо проти нього ймовірно буде застосований сценарій зняття з виборів.

Оля 2010-10-08 / 14:57:00
Приходько зробив багато чого навіть не будучи мером. Почитайте його біографію і реалізовані проекти. А що зробили колишні 2 мери, будучи при владі, бути мером і займати якиїсь пост - це не одне й те саме, і далеко не однакові можливості. А ви верніться до передвиборчих програм Рати і Погорелова - чи вони виколи свої обіцянки, хоч третину? Не виконали і зараз йдуть з тим самим і знову тільки обіцянки. Я хочу подивитися на Приходька в дії.

Ай гейт капча! 2010-10-08 / 14:44:00
Ну и посмотрел я на Приходька. Ну и что я увидел? Говорливого и очень гибкого чинушу среднего пошиба, который ни фига самостоятельно на разных постах не сделал. Правильно все Ратушняк про него сказал.

Оля 2010-10-08 / 14:41:00
Мені Приходько Володимир подобається, у нього серйозні проекти за плечима. Він зустрічався з працівниками нашого підприємства, то що хочу вам сказати, так говорити як він, розмірковувати може тільки високо освічена людина. А багато з тих, то балатується навіть звязати слова до купи не можуть.

Сергей 2010-10-08 / 14:28:00
Не на партию смотрите, а на людей, а Приходько - достойный кандидатуры мера, и команда сильная. И еще, погорелов и рата уж очень хотели, чтобы их эта же Партия Регионов поддержала.

Серж 2010-10-08 / 14:26:00
Так рата даже не то что управлять, так даже говорить не умеет. у Приходька уже явный плюс

Мен 2010-10-08 / 14:24:00
Якраз що писаки паленого до Приходька вчепилися. Тому вони розуміють, що Приходько - серйозний конкурент. Не бачили б в ньому сильну кандидатуру - не звертали б увагу.

Сергій Миколайович 2010-10-08 / 12:49:00
Та й розкажи, як ти з Устичем мене брудом поливав, устиноїд ти недобитий.

Сергій Миколайович 2010-10-08 / 12:46:00
Володьку, йди раз псові своєму будьку постав, а потім замахуйся на мерство.

Dude 2010-10-08 / 12:40:00
Меня более всего бесит, что Приходько идет от самой отвратной партии Регионов еще этим и гордится. Мало нам "рыгианалов" на самом верху, чтоб еще и у себя в городе хотеть их во власти?

Бендер Родрігез 2010-10-08 / 12:33:00
А чого всі фанати Приходька до Погорєлова вчепилися, а не до Рати. Напевно цим ви визнаєте, що таки Погорєлов - самий реальний кандидат.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини