Розташування виборчих дільниць в Ужгороді

Вчора територіальною виборчою комісією було затверджено остаточний перелік виборчих дільниць в обласному центрі Закарпаття.

Розташування виборчих дільниць в Ужгороді

Дільниця № 1

Із центром у приміщенні Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату, по вул. Щедріна, 34, до якої віднести вулиці Малинову, Абрикосову, Грушеву, Сливову, Черешневу, Горіхову, Нікітіна, Журавлину, Єньковську, Кленову, Яблуневу, Довбуша, О. Вишні, Озерну, Гвардійську житл. буд. непарні від № 25 до кінця, парні від № 28 до кінця, Загорську житл. буд. непарні від №121 до кінця, парні від № 122 до кінця, Щедріна непарні будинки від №39 до кінця, парні від № 36, 36/17 до кінця, Мартона, набережну Паркову.

Дільниця № 2

Із центром у приміщенні Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату (ліцею), по вул. Загорській, 28 , до якої віднести вулиці Волинську, Лікарняну, Тютюнову, Чернівецьку, Загорську житл. буд. парні від № 2 до № 64 включно, непарні від №67 до № 119 включно, Щедріна житл. буд. непарні від № 1 до № 35 включно, парні від № 2 до №32 включно, Осипенка, Котовського.

Дільниця № З

Із центром у приміщенні "Агромікс", по вул. Загорській, 51 , до якої віднести вулиці Загорську житлові будинки від № 66 до № 120, Чехова, Рилєєва, Філатова, Студентську набережну, буд. №№ 2 Б, 22, 24.

Дільниця № 4

Із центром у приміщенні ДНЗ №28, по вул. Добролюбова, 4а , до якої віднести вулиці Добролюбова, Закарпатську, Гарайди, Павлова, Загорську непарні №1 до № 65 включно, Гленца, І.Франка.

Дільниця №5

Із центром у приміщенні ДНЗ №30 по вул. Шевченка, 42, до якої віднести вулиці Собранецьку житл. буд. непарні від №45 до №79 включно, парні від №48 до №98 включно. Гвардійську непарні від №З до №23
включно, парні від № 4 до №24 включно, Островського, Боженка, Локоти,
Шевченка, Боздош-Кум'ятського, Яна Гуса, пл. Бабушкіна, провулки
Добролюбова, Єгерський, Шевченка.

Дільниця № 6

Із центром у приміщенні спорткомплексу "Юність" по вул. Заньковецької, 1 , до якої віднести вулицю Минайську житлові будинки парні від №6 до №26 включно, непарні від №3 до №11 включно.

Дільниця №7

Із центром у приміщенні ЗОШ №3 по наб. Незалежності, 19, до якої віднести вулиці Митну, Гойди, Ставровського-Попрадова, Ф.Ракоці, Ломоносова, Крилова, Довженка, площі Лаборця, Дружби Народів, набережну Незалежності.

Дільниця № 8

Із центром у приміщенні ресторану "Прага" по вул. Верховинській, 38 до якої віднести вулиці Дністрянського, С. Клочарука, Ширавську, І. Маргітича, Запорізьку, Лісну, Верховинську, Виноградну, Янтарну, Запісочного І.П., Сріблясту, Короленка, Собранецьку житл. буд. непарні від №145А до кінця, парні від №І26А до кінця, прикордонну заставу "Ужгород" по вул. Собранецькій 200, прикордонну заставу "Чоп" по вул. Собранецькій 177 та 177А, Березову, Соснову, Каштанову, Кедрову, Требішовську, Словацьку, Пряшівську, Зелемирську, Іванківську, Лозову, Червеннцю, Райдужну, Тепличну, І.Шпонтака, Тячівську, провулки Грибоедова, Собранецький, Вишнєнемецький, Нижнєнемецькнй, Ширавський, Укропний, Гусакський, Зоряний, Вишневий, Запісочний.

Дільниця № 9

Із центром в Ужгородській міській поліклініці по вул. Грибоедова, 20В, до якої віднести вулиці Грибоєдова, Університетську №№ 10, 12, Собранецьку, будинки непарні від №77 до №135 включно.

Дільниця №10

Із центром у приміщенні ДНЗ №31 по вул. Докучаєва, 8 до якої віднести вулиці Грузинську, Золотисту, Магнолій, Керченську, Вірменську, Кавказьку, З.Шолтеса, Докучаева, Університетську (крім №№ 10, 12),
Собранецьку парні від № 98 до № 124 включно. Котловинну, Глибоку, провулки Вірменський. Дагестанський, Університетський, Молдавський, Чорноморський. Юнацький.

Дільниця №11

Із центром у приміщенні початкової школи ЗОШ №1, по вул. Високій, 4, до якої віднести вулиці Високу, Білоруську, Великокам'яну, Вінннчну, Кошицьку, Орлину, Малокам'яну. Героїв, Гоголя, Кримську, І.Невицької, Криничну, Дайбозьку. Ш.Руставелі, Собранецьку житлові будинки від № 1 до № 42 включно.

Дільниці! № 12

Із центром у приміщенні лінгвістичної гімназії по Набережній Незалежності, 4, до якої віднести вулиці Акацій, Солов'їну, Тиху, Ерделі, Цегальнянську, Красну, Рожеву, Лучкая, Духновича. Північну, Берчені, Михайловецьку. Угорську, площі Жупанатську та Корятовнча, провулки Криничний, Туристичний, Кошицький

Дільниця № 13

Із центром у приміщенні театру ляльок на пл. Театральній, 8, до якої віднести вулиці Бращайків, Корзо, Волошина, Ольбрахта, Капітульну, Підградську, Замкову, площі Пушкіна, Театральну, провулки Ботанічний, Підгірний, набережну Ботанічну.

Дільниця № 14

Із центром у приміщенні АНВК по вул. Підгірній. 43, до якої віднести вулиці Вакарова, Добрянського, П.Мирного, Бачинського, Яроцьку. Тімірязєва, Стрільничну.

Дільниця № 15

Із центром у приміщенні НВК "Ялинка" по вул. Нахімова, 3, до якої віднести вулиці Нахімова, Дарвіна, Федьковнча, Шахтарів, В. Гуци, Бродлаковича, Руданського, Котляревського, Далеку, Зелену, Грабаря.

Дільниця №16

Із центром у приміщенні територіального центру по обслуговуванню пенсіонерів по вул. Благоєна, 10 б, до якої віднести вулиці Благоєва, Оноківську (до будинку № 20 включно), Дунаєвського, Бажана, Ротмана, Балудянського, Шафарика, Задора, П.Сови, Манайла, А. Свиди, Високовольтну, Підлипницьку, Сільвая (мкр. Піідлипннки),

Дільниця № 17

Із центром у приміщенні НВК "Гармонія" по вул. Доманинській, 263, ю якої віднести вулиці Доманинській, Стародоманинську, Новодоманиську, Тичинн, Тисянську, Сосюри, Транспортну, Учительську, Сеченова, Мічуріна, Ліричну, Технічну, Вокзальну, Довгу. І. Долгоша, Беняка, Орлая, Оноківську житлові будинки парні та непарні від № 21 до кінця, провулок Тисянський.

Дільниця № 18

Із центром у приміщенні ДНЗ № 18 по вул. Айвазовского, 5, до якої віднести вулиці Канальну, Канальну-Насипну, Айвазовського, Столєтова, Панькевича, Електрозаводську, Насипну.

Дільниця № 19

Із центром у приміщенні багатопрофільного ліцею "Лідер" ЗОШ № 20 по вул. І.Сільвая (Чапаева), 3, до якої віднести вулиці Заводську, Мусоргського, І.Туряннці, Підгірну, Другетів, Маркуша, Фогарашія, Мересьєва, Малу, П.Лодія, І.Сільвая (Чапаева), М.Божук, провулок Мебльовиків.

Дільниця № 20

Із центром у приміщенні ЗОШ № 21 по вул. І.Сільвая (Чапаєва), 3 а, до якої віднести вулиці Шумну, Кармелюка, Тургенєва, Чернишевського, Павловича, Попова, О. Фединця, Острівну, Базиловича, Бокшая, Герцена, провулок Приютський.

Дільниця № 21

Із центром у приміщенні ДНЗ № 15 по вул. Л.Українки, 8, до якої віднести вулиці Анкудінова, Будителів, Коцюбинського, Л.Українки, Г.Дайки, Ужанську, Робочу, Руську, Митрака, провулок Баконія, Православну набережну.

Дільниця № 22

Із центром у приміщенні ЗОШ № 7 по вул. Дворжака, 41, до якої віднести вулиці Дворжака, Полтавську, Стефаника, Гранітну, Дандсші житл. буд. непарні від № 3 до № 141 включно та парні від № 2 до № 144 включно, вул. Українську житл. буд. непарні від № 37 до кінця та парні від № 56 до кінця, Тельмана непарні від № 1 до № 25 включно та парні від № 2 до № 24 включно, Козацьку непарні від № 43 до № 49 включно та парні від № 62 до кінця, тупики Кар'єрний та Андезитовий.

Дільниця № 23

Із центром у приміщенні ДНЗ №1 по вул. М. Вовчок, 1, до якої віднести вулиці М. Вовчка, Мечнікова, С. Разіна, М. Лелекача, 9-Січня, Шишкіна, Єрмака, Шкільну, Буковинську, Осетинську, Д.. Галицького, Тельмана від № 27 до кінця.

Дільниця №24
Із центром у приміщенні НВК "Горяни" по вул. Дендеші, 166, до якої віднести вулиці Дендеші житл. буд. непарні від № 147 до кінця, парні від № 148 до кінця, Краснодонців, Лисенка, Садову, М.Томчанія, Слави, Горянську, Горянської ротонди, Рильського, Механізаторів, провулки Музейний, Ожиновий, Підвальний, М. Підгорянки, військове містечко "31".

Дільниця №25

Із центром у приміщенні багатопрофільного ліцею "Інтелект" ЗОШ I-III ст №11 на Православній наб., 25, до якої віднести вулиці Богатирську, Глінки, Спортивну, Донську, Дружню, Радванську, Козацьку непарні від № 1 до № 41 включно, парні від № 2 до № 60 включно, Лівівську, Нову, Пограничну, Сидоряка, Терека, Малоужанську, П.Чайковського.

Дільниця №26

Із центром у приміщенні ЗОШ № 10 по вул. Православній набережній № 24, до якої віднести вулиці Станційну житлові будинки від № 14 до кінця. Мукачівську, будинки по вул. Українській непарні від № 1 до № 33 включно, парні від № 2 до № 54 включно. Східну, Багратіона, Антонівську, Болотинську, Борканюка.

Дільниця № 27

Із центром у приміщенні НВК "Ужгородського економічного ліцею" на пл. Ш.Петефі, 15, до якої віднести площу Ш.Петефі, вулиці Лєрмонтова, Бічну, Пархоменка, Жемайте, Швабську.

Дільниця № 28

Із центром у приміщенні ЗОШ № 5, на Київській Набережній, 16, до якої віднести вулиці Л.Толстого, Новака, Ватутіна, Д.Донського, Некрасова, Рєпіна, Бєлінського, Перемоги житлові будинки від № 3 до № 20 включно Слов'янську та Київську набережні, площі Егана, Б.Хмельницького провулок Навої.

Дільннця № 29

Із центром у приміщенні НВК "Пролісок", по пр.Свободи, 41, до якої віднести житлові будники по проспекту Свободи парні та непарні від № 2 до № 43 включно, будинки № 7/26, № 7, № 19, № 25, вул. Перемоги парні та непарні від № 21 до № 55 включно.

Дільниця № 30

Із центром у приміщенні ЗОШ № б, по вул. Польовій, 22, до якої віднести вулиці Польову, Ф.Тихого, Конопляну, Шопена, Вузьку житлові будинки від № І до № 27 включно, пр.Свободи, будинки №№ 44, 45, 46, 48,

Дільниця №31

Із центром у приміщенні ДНЗ № 26 по пр.Свободи, 59, до якої віднести житлові будинки по пр.Свободи від X? 50 до кінця, вулицю
Одеську.

Дільниця № 32

Із центром у приміщенні ДНЗ № 19, по вул. Бєлінського, 22, до якої віднести проспект Свободи будинки непарні №№ 1, 3, парні від № 2 до № 28 включно, вулицю Бєлінського.

Дільниця №33

Із центром у приміщенні ДНЗ № 20, по вул. Бєлінського, 23, до якої віднести вулицю Заньковецької житлові будинки парні від № 2 до № 24 включно та №№34, 36,38, непарні від № ІЗ до№ 17 включно

Дільниця № 34
Із центром у приміщенні ДНЗ № 39, по вул. Пестеля, 20, до якої віднесли вулиці. Пестеля, Залізничну за винятком житлових будинків №№ 42, 44, 46, Вузьку житлові будники від № 28 парні та непарні до кінця, Джамбула № 15, Гулака-Артемовського, Фучіка, Вавілова, Врабеля. провулок Залізничний.

Дільниця № 35

Із центром у приміщенні НВК "Престиж" по вул. Джамбула, 48, до якої віднести житлові будинки по вулиці, С.Лазо, Дубову, Макаренка,
Сурікова, Джамбула житлові будники парні та непарні під № 19 до кіпця, Залізничну житлові будинки №№ 42, 44,46.

Дільниця № 36

Із центром у приміщенні Ужгородського коледжу культури і мистецтв по вул. Минайській, 38/80, до якої віднести будники по вулиці Минайській непарні від № 27 до кінця, парні від № 38 до кінця.

Дільниця № 37

Із центром у приміщенні ВАТ "Виробничо-торгового підприємства" Ужгородського районного центру зайнятості, по пул. Бородіна, 14, до якої віднести вулиці Можайського), житлові будинки непарні від № 3 до № 9, Бородіна, Пирогова, Сковороди.

Дільниця № 38

Із центром у приміщенні гуртожитку Ужгородського комерційного технікуму, по вул. Декабристів, 39, до якої віднести вулиці Декабристів, Галана, Полонинську, провулок Спартака.

Дільниця № 39

Із центром у приміщенні бібліотеки філіалу № 2 Ужгородської центральної бібліотечної системи по вул. 8-Березнч, 19, до якої віднести вул. 8- Березня, житлові будинки від № 3 до № 28 включно.

Дільниця № 40

Із центром у приміщенні НВК "Дивосвіт" по пул. Грушевського, 61а, до якої віднести вулиці Минайську будинки непарні від № ІЗ до № 25 включно, парні від № 28 до № 34 включно, Грушевського непарні від № 43 до № 67 включно, за винятком №№ 55, 57, парні від № 28 до № 34 включно.

Дільниця №41

Із центром у приміщенні НВК "Дзвіночок", по вул. Грушевського, 2^а, до якої віднесені житлові будинки по вулиці Заньковецької непарні від № 19 до № 25 включно, Грушевського №№ 55, 57,8-Берсзня, ЗО.

Дільниця №42

Із центром у приміщенні ЗОШ № 12 по вул. Заньковецької 17а, до якої віднести вулиці Грушевського житлові будинки непарні від № 27 до № 39 включно.

Дільниця №43

З центром у приміщенні ЗОШ № 15 по вул. Заньковецької, 15а, до якої віднести вулиці Брестську, Кошута, Сечені, Заньковецької, житлові будинки непарні №№3,7,9.

Дільниця № 44

Із центром у приміщенні ДНЗ № 12, по вул. М.Йокаї, 9, до якої віднести вулиці Плеханова, Цвітну, І.Ваша, Володимирську крім житлових будинків непарних від №№ 63 до 67 та будинку № 82, Голубину, Мондока, М.Йокаї, Грушевського та парні від № 6 до № 58 включно, Перемоги житлові будинки непарні від № 57 до № 141 включно, парні від № 56 до № 88 включно, Говорова, Сонячну, провулки Нововолодимирський, Зв'язківців, Володимирський, Соляний.

Дільниця № 45

Із центром у приміщенні АТЛ по вул. Перемоги, 106 а, до якої віднести вулиці Перемоги №№ 132, 149, Легоцького парні будинки від № 38 до № 64 включно, Володимирську № 82.

Дільниця № 46

Із центром у приміщенні КП "Уж" по вул. Погорелова, 3, до якої віднести вулиці К. Міксата, Старнцького, Погорелова, Вайди, Заньковецької, житл. буд. від № 28 до № 77 включно, крім №№ 34, 36 ,38, К.Чапека, Комунальників, Тобілевича, Міцкевича № 2/16, Тлехаса житлові будинки від № 81 до № 86 включно.

Дільниця №47

Із центром у приміщенні Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування по вул. Перемоги, 142, до якої віднести вулиці Годинки, Легоцького непарні від № 3 до № 7, парні №№ 6 включно, Д.Климпуша, Грушевського житлові будники непарні від № 3 до № 25 включно.

Дільниця № 48

Із центром у приміщенні НВК "Веселка", по вул. Володимирській, 38, до якої віднести вулиці Ю.Ревая, Возз'єднання, Баб'яка, Колгоспну, імені П.Лінтура, Володимирську, непарні житлові будинки від № 63 до № 67 включно.

Дільниця № 49

Із центром у приміщенні ДНЗ № 38 по вул. Академіка Корольова, 6, до якої віднести вулиці Можайського житлові будинки парні від № 4 до № 34 включно, Челюскінців житловий будинок № 10, провулки Чопський, Весняний.

Дільниця № 50

Із центром у приміщенні ЗОШ № 8 по вул. Академіка Корольова, 4, до якої віднести вулиці Генерала Свободи, Академіка Корольова, Челюскінців, крім будинку № 10.

Дільниця № 51

Із центром у приміщенні НВК "Первоцвіт" по вул. Академіка Корольова, 2, до якої віднести вулиці 8-Березня житлові будинки від № 31 до кінця, Достоєвського, Міцкевича житлові будинки №№ 3, 5, 5А.

Дільниця № 52

Із центром у приміщенні гімназії м. Ужгород по вул. 8-Березня, 44, до якої віднести вулиці Грушевського житлові будинки парні від № 62 до № 78 включно, Богомольця.

Дільниця № 53

Із центром у приміщенні ЗакДУ, корпус № 1, по вул. Заньковецької, 87 б до якої віднести вулиці Чорновола, Тлехаса житловий будинок № 91.

Дільниця № 54

Із центром у приміщенні ЗакДУ, корпус № 2 по вул. Заньковецької, 89, до якої віднести вулиці Міцкевича (крім №№ 3, 5, 5А, 2/16), Легоцького житл. буд. парні від № 66 до кінця, Тлехаса № 76/74, 79, 79/56, 88, 93, 95.

Дільниця № 55

Із центром у приміщенні ДНЗ № 21 по вул. Заньковецькій, 86, до якої віднести вулиці Легоцького житлові будинки непарні від № 21 до кінця, Бестужева.

Дільниця № 56

Із центром у приміщенні ЗОШ № 19 по вул. Заньковецької, 66, до якої віднести житл. буд. вул. Перемоги парні від № 94 до кінця (за винятком будинку № 132), непарні від № 143 до кінця (за винятком будинку № 149), вул. Тлехаса № 78.

Дільниця № 57

Із центром у приміщенні ДНЗ № 42 по вул. Легоцького, 19, до якої віднести вулиці Легоцького житл. буд. непарні від № 9 до № 17 включно, парні від № 10 до № 22 включно.

Дільниця № 58

Із центром у приміщенні Ужгородського професійного ліцею по вул. Гагаріна, 8, до якої віднести вулиці Лобачевського, Верещагіна, Чкалова, Кобилянської, Золоту, Проектну, Артилерійську, Кошового, Гагаріна будинки непарні від № 3 до № 91 включно, парні від № 2 до № 26 включно, Станційну будинки від № 4 до № 12 включно .

Дільниця № 59

Із центром у приміщенні філіалу міської поліклініки №1, по вул. Паризької комуни, 2, до якої віднести вулиці Болгарську, Огарьова, Паризької Комуни, Гагаріна непарні від № 93 до № 137 включно, парні від № 28 до № 48 включно, Лавріщева.

Із центром у приміщенні ЗОШ № 16 по вул.. Жатковича, 24, до якої віднести вул. Коритнянську, Урожайну, Кравецьку, Молодіжну, Барвінкову, Ціолковського, Жатковича, Гагаріна житл. Буд. Парні від № 50 до кінця, непарні від № 143 до кінця


 

Спеціальні виборчі дільниці

№ 61.Обласна інфекційна лікарня вул. Грибоедова, 20 а (Поляк Михайло Амброзійович 64-23-17)

№ 62. Стаціонар Центральної міської клінічної лікарні вул. Грибоедова, 20 (Курах Іван Ілліч 64-23-32)

№ 63. Закарпатський обласний клінчно-онкологічннй диспансер вул. Бродлаковича, 2 (Русин Андрій Васильович 61-56-13,61-70-36)

№ 64. Обласне територіальне медичне об'єднання "Фтизіатрія" вул. Нахімова, 4 (Скрип Василь Васильович 63-93-17)

№ 65. Стаціонарне відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака вул. Перемоги, 22 (Яцина Юрій Юрійович 3-22-39,3-50-00)

№66. Обласний госпіталь інвалідів війни та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС вул. Л.Толстого, 13 (Вайнагій Василь Михайлович 61-57-49,3-30-65)

№ 67. Закарпатський обласний кардіологічний диспансер вул.Тімірязєва, 15 а (Соскида Роман Ілліч 36-73-00)

№ 68. Державний заклад відділкової клінічної лікарні ст.Ужгород ДТГО Львівської залізниці вул. Минайська, 71 (Канчій Володимир Михайлович 69-22-28,64-30-31)

№ 69. Міський перинатальннй центр вул .Грибоедова, 20 б ( Федько Руслан Михайлович 64-24-79, 64-42-20)

№ 70. Закарпатський обласний наркологічний диспансер вул. Паризької Комуни, 4а (Кручаннця Василь Васильович 66-07-05, 66-11-13)

 

23 вересня 2010р.

Теги: виборча, дільниця.

Коментарі

пва 2012-12-03 / 14:15:10
тупо

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини