Готовая продукция. Вку-у-усно
Формирование сыра
Раздача сыворотки людям
Вкуснятина под прессом
Ежедневная сырная мойка
Рождение "Нарцисса Карпат"
Есть что дегустировать туристам
Владимир Скачко, фото Жени Савилова, "Кіевскій телеграфъ"
костантину 2010-08-14 / 18:06:00
Не нужно так гневно, товарищ из столицы. Дело в том, большинство частных (!) музеев работают с нерегулярным графиком. Всегда нужно заранее договариваться. За два-три дня хотя бы. А то ведт всех на производство сыра пускай - никакая закваска не выдержить от нашествия инородних бактерий :)
костянтин Київ 2010-08-14 / 10:37:00
В червні відпочивали в Закарпатті, поїхали на сироварню на єкскурсію 6чоловік не заплановано .Нам обіцяли провести єкскурсію, але ми прочекали 45 хвилин у дуже велику спеку з дітками і нам відмовили, запропонувавши просто купити сиру. На що ми відповіли, що нам не потрібен сир без екскурсіїї. Дітлахам хотілось побачити саме виробництво, а не просто покуштувати сир. Ми запропонували оплатити екскурсію, але нам відмовили.Дуже прикро і не гарно так зустрічати туристів. А ще кажуть на Закарпатті люди щирі. Ми саме цього не помітили і будемо так само "щиро" приймати закарпатців у себе в Києві.