Ще п'ять районів Закарпаття мають нових очільників (ФОТО)

Як повідомили Закарпаття онлайн в Управлінні інформації та зв'язків із громадськістю облдержадміністрації, у середу, 21 квітня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида представив нових голів райдержадміністрацій Мукачівщини, Свалявщини, Іршавщини, Виноградівщини та Берегівщини.

Ще п'ять районів Закарпаття мають нових очільників (ФОТО)

Забезпечити соціальний захист, залучити інвестиції, розвивати сільське господарство, надати нового дихання туризму та рекреації – основні завдання, над виконанням яких новопризначені керівники районів  обіцяють працювати вже з перших робочих днів на посаді.

Крім привітань на адресу нових голів Мукачівської райдержадміністрації Василя Лазаря, Свалявської райдержадміністрації Георгія Уліганинця, Іршавської райдержадміністрації  Василя Устича, Виноградівської райдержадміністрації Карла Резеша та голови Берегівської райдержадміністрації Ігоря Свища, керівник краю зауважив, що питання номер один на порядку денному у Президента України – прийняття Держбюджету. Після цього область зможе допомогти районам фінансами, однак на місцях новим очільникам слід вишиковувати і власні резерви, – каже Олександр Ледида. Необхідно активно долучитися до благоустрою територій, нагадав голова облдержадміністрації, й на належному рівні відзначити 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.  

– Жоден ветеран, інвалід війни не залишиться поза увагою влади, –– наголосив керівник краю.
Робити усе, аби виправдати довіру Президента України, максимально дослухатися до потреб населення, тісно співпрацювати з районними депутатами та представниками інших гілок влади – мають намір новопризначені голови райдержадміністрацій з перших робочих днів на цій посаді.

Довідково: Василь Лазар народився 8 жовтня 1954 року на Мукачивщині. У 1977 році закінчив Українську сільськогосподарську академію та здобув спеціальність "економіка і організація сільського господарства". Трудову діяльність розпочав  у 1977 році з посади головного економіста Мукачівського радгосп-технікуму. З 1980 до 1983 року працює директором племрадгоспу "Макарівський" на Мукачівшині. Наступні три роки Василь Іванович –  заступник директора школи підвищення кваліфікації  Мукачівського радгосп-технікуму. З 1986 до 1992 року Василь Лазар був головним економістом радгосп-заводу "Лалівський". 1991-1999 рр. – директор ряду приватних підприємств. З 1999 по 2001 роки працює у Мукачеві на посаді директора районної філії ТзОВ "Торговий Дім "Закарпаття". 2001–2003 рр. –  Василь Лазар працює  начальником управління економіки, першим заступником голови Мукачівської РДА, наступні два роки обіймає посаду голови Мукачівської РДА.  З 2005 до 2006 року  – на обліку в Мукачівському районному центрі зайнятості. Наступний рік Лазар працює інженером-землевпорядником Іванівської сільради. З 2008-го працює на посаді заступника головного державного інспектора з карантину рослин у Закарпатській області.

Георгій Уліганинець – голова Свалявської РДА

 Георгій Уліганинець народився 23 вересня 1968 року в Сваляві. Вищу освіту здобув у 1994 р., закінчив УжДУ. Кваліфікація – економіст. У 1987 році працює техніком-технологом Свалявського заводу "Електрон". З 1989 до 1992 року Георгій Петрович працює слюсарем-ремонтником, інженером з нагляду Свалявського заводу "Електрон". У 1992-2001 рр. обіймає різні посади в ДПА у Свалявському районі. З 2001 до 2005 року Уліганинець – директор реабілітаційного центру "Професіонал" с. Поляна Свалявського району. З 2005 до 2010 року займає керівні посади кількох ТзОВ.    Депутат Закарпатської обласної ради V скликання.

Василь Устич – голова Іршавської РДА.

Василь Устич народився 8 лютого 1962 року на Іршавщині. У 1984 році закінчує Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю "Механізація сільського господарства". 1986 у тому ж  виші здобуває другу вищу освіту та отримує кваліфікацію організатор-економіст сільськогосподарських підприємств. Трудову діяльність Василь Іванович розпочинає з посади головного інженера радгоспу "Червоний партизан", у 1985 році обіймає посаду головного інженера радгоспу "Карпати" с. Загаття,  що на Іршавщині. Наступні чотири роки працює першим секретарем Іршавського райкому ЛКСМУ. З 1990 до 1992 року –  голова правління ОСТ "Фактор". У 1992-1997 роках Василь Іванович працює на посаді голови правління СП "Фактор- Просперіта". Наступні сім років обіймає посаду голови правління ВАТ "Факторімпекс". З 2005 року працює завідувачем Закарпатської лабораторії рибництва Інституту рибного господарства Української академії аграрних наук. З 2008-го за сумісництвом – гендиректор ТзОВ "Закарпатський завод малих архітектурних форм". Депутат Іршавської районної ради III, IV, V скликань.

Карло Резеш – голова Виноградівської РДА.

Карло Резеш народився 27 жовтня 1964 року на Виноградівщині. У 1991 році закінчив УжДУ за спеціальністю "Біологія". Розпочинав трудову діяльність медпрацівником дитячого відділення Свалявської районної лікарні. З 1985 до 1987 року працює в різних медичних закладах Виноградівщини. Наступні 5 років обіймає посаду інспектора Служби міжнародних автомобільних перевезень Управління територіального відділення "Совінтеравтосервіс". З 1993 до 2005 року Карло Карлович працює старшим інспектором Українського республіканського зовнішньоекономічного об’єднання "Укрінтеравтосервіс". До призначення головою райдержадміністрації Карло Резеш обіймав керівні посади на приватних підприємствах. Депутат Виноградівської районної ради I, IV, V скликань.

Ігор Свищо – голова Берегівської РДА

Ігор Свищо народився 8 березня 1969 року. Закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю "Правознавство". З 1996 до 1998 року  –  комерційний директор ТзОВ "Гарсат", заступник директора ТзОВ "Автобантранс". З  2002 до 2005 року перебуває на державній службі: обіймав посади радника голови, заступника голови Берегівської райдержадміністрації, а згодом став начальником управління житлово- комунального господарства облдержадміністрації. До призначення головою райдержадміністрації був комерційним директором ТзОВ "Автобантранс". Депутат  обласної ради.

22 квітня 2010р.

Теги: Ледида, райради, представив

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини