На Закарпатті циганські барони торгують голосами виборців

На Закарпатті деякі циганські барони проводять перемовини із представниками штабів кандидатів, щоб якнайдорожче продати голоси. Про це сьогодні на прес-конференції в Ужгороді повідомив начальник ГУ МВС України в Закарпатській області Павло Кононенко.

На Закарпатті циганські барони торгують голосами виборців

На охорону громадського порядку у день проведення голосування на Закарпатті буде задіяно 2100 співробітників міліції, зокрема 1570 співробітників міськорайорганів міліції, 385 працівників апарату ГУМВС, а також курсанти міліцейських навчальних закладів та бійці РМОП "Беркут".

Міліція планує також надати можливість голосувати тим громадянам, які втрати паспорти чи мають пошкоджені документи. 17 січня відповідний підрозділ ГУМВС в Закарпатській області підрозділ міліції з 7.00 до 20.00 видаватиме таким закарпатцям тимчасові посвідчення чи нові паспорти.
 

ZAXID.NET
14 січня 2010р.

Теги: цигани, барони, виборці, штаби кандидатів

Коментарі

К5 2010-01-15 / 17:40:00
orange! Ви або параноїк або хтось використав Ваш нік! Думайте, що пишете! Щодо Голодомору і 1917... не лукавте...

orange 2010-01-15 / 11:27:00
Я вже говорив: позиція к5 не обгрунтовується нічим (з життєвих реалій), окрім як, на мою думку, тим що він є звичайнісіньким грантоїдом, що живе пропагуванням навязаної і фінансованої євреями політики толерування циганів. Євреї, котрі формують у очах світу думку про себе як про народ-страждальця, мусіли когось підшукати собі до компанії, аби вся ця афера не вигляділа акцентовано дивно. А тому зупинилися на циганах, котрі через неспроможність до будь-якої суспільної організації ні тепер, ні в майбутньому не складуть євреям конкуренції "по стражданнях", а вічно відтінятимуть їх як основних "мучеників", тихо підсмокчуючи фінансову підтримку, що спрямовується на ці цілі. При цьому українці, які постраждали незрівнянно більше за євреїв, сприймаються в цьому плані не як "товариші по нещастю", а як конкуренти. Бо якщо копнути українські біди глибше, то завжди чомусь виявляється, що їх зачинщиками були ... євреї. Ось, зокрема, остання інформація по Голодомору - http://unian.net/ukr/news/news-356707.html. Серед тих, кого український суд визнав його ініціаторами - усі до одного - євреї. Про абсолютно єврейське коріння жовтневого перевороту 1917 року говорити вже, мабуть, зайво...

к5 2010-01-15 / 09:45:00
Урзусе! Не переживайте, був я в таборах і на Радванці і в Руських Комарівцях :)

к5 2010-01-15 / 09:43:00
Урзусе! Табір - це спосіб життя. І хочете ви цього чи ні, а вони будуть таборитися. Сприйміть це і перестаньте нести ворожість у своїх думках до "чужих" не таких як Ви.



КК! А Ви коли небудь були на словацькому кордоні? Знаєте ставлення уряду Словаччини до прав угорської та української меншин? А ви знаєте про зверхнє ставлення на побутовому рівні більшості громадян сусідньої держави до інших? Отож бо!



Зрозуміти уряд Словаччини можна. Націю, яку щемили тисячоліттями тут випадком долі здобуває шанс на самоідентифікацію і самозахист, який переростає у щемлення інших... Ось, що для мене комплекс малої нації. Нації яка не встигла скинути окови іноземного поневолення сама стає поневолювачем.

Урзус 2010-01-15 / 08:33:00
Я б запропонував шановному К5 зробити тур таборами Закарпаття - почати з Радванки, заїхати у Мукачево і особливо детально пройтись табором у Берегові. А тоді написати, скажімо, статтю до "З-О", в якій пояснити, чому я маю з повагою ставитись до способу тамтешнього життя.



От Гаврош (якого ви звете циганофобом) описав життя у Королеві, де живуть цигани іншої етнічної підгруппи, зовсім на іншому рівні життя, із традиціями, костюмовані, як в кіно, тощо. Його опис, як на мене, був дуже захопленим. Тему тамтешнього криміналу (джерела великих доходів), щоправда, автор не підняв - та йому й не доповідали...

KK 2010-01-15 / 07:16:00
Трошечки би Вас хотів збити з прямої дороги Вашої цікавої дискусії, і хотів спитати чи Ви би могли більш докладно дати приклад чому Ви думаєти що Представники 'титульної нації негоже хворіти комплексом малої нації (на який страждають на захід від Ужгорода - в Братіславі).' Дякую.

K5 2010-01-15 / 00:30:00
Урзусе! Я не закликаю Вас комусь і щось платити. Напроти вимагаю ставитись з повагою до способу життя, який вони ведуть. Звісно, якщо хтось переходить межу з адміністративним і кримінальним деліктом, то він має понести відповідну відповідальність.

Але спосіб життя який ми називаємо (підручники з соціології, віктимології і т.д.) девіантним, для них таким не є.



А в попередніх коментах мова йшла контраргументацію про додану вартість яку роми дають суспільству і навпаки, що суспільство надає ромам.



І не закатуйте істерики. Представникам титульної нації негоже хворіти комплексом малої нації (на який страждають на захід від Ужгорода - в Братіславі).

Урзус 2010-01-14 / 23:40:00
Шановний К5!



А з якого рожна я МАЮ щось робити для ромів ? Чому самодостатні народи можуть виживати і розвиватись самі?



Хто заважає циганам (до дідька політкоректність!) вимитись і не смердіти, вивчитись у відкритих для них середніх школах і стати до роботи, як всі інші?



Чому вже десятиліття (від радянської влади до нинішньої в нас і євробюрократії "там") купа грошей на "розвиток ромських громад" уходить як вода в пісок?



З ким щось не те? В нас чи все ж таки в циганах?



І яка аж така в них культура? Халтурна гра на скрипках? Не певен, що ця культура варта тих негараздів, які слідують за циганами. Я не закликаю до якогось насильства (бо є гуманною людиною :) ), але хочу, щоб не МИ фінансували їх, а ВОНИ, коли прагнуть бути частиною нашого суспільства, докладали зусиль до справжньої інтеграції.

К5 2010-01-14 / 18:29:00
Вибачте, а що Ви зробили для ромів? який продукт ви їм забезпечили? А ви знаєте, щоб отримати допомогу при народженні дитини треба принаймні мати паспорт. Більше 50% ромів не мають паспортів. Я взагалі дивиюсь як вони голосують :) але це вже інша історія.



Ви вважаєте, що відкрили на ТИСА1 ромську редакцію і вирішили усі проблеми ромів? Створили гетто (школа на Радванці) з ромською мовою навчання і все? Платите їм копійки за вивіз твердих побутових відходів? т.п. і це достатньо? Так додана вартість продукту для ромів дійсно перевищує їх додану вартість :)))

к5 2010-01-14 / 18:20:00
Шановні! Я не отримую ані шеляга від "Рома Україна" МФВ. І до баронів нічого не маю. І до певної міри асоціюю себе з титульною нацією. Але це не заважає мені поважати усі культури і етноси.



Спосіб життя ромів, їх побут, і т.п. є надбанням всього людства. Ми маємо їх поважати за те, що не зважаючи на віки гонінь і тортур вони зберегли себе як спільноту. Не асимілювали як кубанські та амурські українці, невтратили своєї кочівної натури як мадяри і т.д.



Так, у них не має своєї держави яка здатна була б їх захистити. Але наразі це наша задача. Захистити нетитульні народи (татарів, гагаузів, ромів, і т.д.) від асиміляції та глобалізації 21 ст.



Треба не захищати українців (ефемерну множину), а конкретну людину, яка опинилась у певних життєвих обставинах. Не вішаймо ярликів - вони злодії, вони продають голоси!



У кожного народу не без паршивої вівці, але це не значить всі вони покидьки!

2010-01-14 / 18:12:00
Шановний К5!

Скажіть чесно - ви маєте якесь відношення до циганів? Може, у якомусь із числених фондів на їхню підтримку працюєте?



Те, що циганів скуповують на корню, таборами, не є таємницею.

Чому про це не можна говорити?



Зауважте - цигани десятиліттями практично нічого не вкладають у загальний продукт, лише черпають з нього (виплати на дітей, на матерів-одиначок тощо). Те, що гроші в середині їхніх громад потім розподіляються баронами, мене якось мало хвилює. Мене обурює, що ці люди все життя живуть в тому числі за мій рахунок (і за рахунок інших), і НІЧОГО корисного мені не зробили. Тільки розносять містами туберкульоз, риються у смітниках, крадуть.



І ніякі грошові вкладення цьому не допоможуть. В Угорщині ситуація ще гірша - там вони наглі і складають кістяки злочинних угруповань. Але в цій політкоректній країні про проблему цю можна казати лише пошепки.



Ви такого й для нас добиваєтесь?

orange 2010-01-14 / 18:07:00
У мене таке враження, що к5 поважає усі нації на світі - від циганів до папуасів, крім українців:)

К5 2010-01-14 / 17:30:00
Урзусе! Нетараторте... те, що мєнтони області ксенофобери давно відомо і не тельки в Раді Європи! Чого варті матеріали "Відомості міліції"... складається враження, що на підкуп здатні виключно роми. А як можна пояснити тотальний підкуп виборців на виборах мера Перечина в березні 2009? Там що 100% ромів з населення? Навіть якщо уявити, що Перечин - стольний град усіх ромів України... то хто ж давав ці гроші?



Звиняйте, мова йде не про політкоректність а про банальну повагу до націй... будь-яких!



Урзус 2010-01-14 / 14:59:00
Негайно зніміть цю ганебну замітку! НЕ МОЖНА!!! Як це так - писати, що цигани роблять щось негарне? Це суперечить закладам політкоректності і толєрастії.

Закон 21 століття: при цигана (мусульманина, негра) або хороше, або нічого. Крапка.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини