Едуард Шуфрич, УНА-УНСО: "Українці не потерплять фашистського "безпредела" від представників будь-якої національності, в тому числі і рабиновичів"

В Ужгороді відбулася прес-конференція заступника голови виконкому УНА-УНСО Едуарда Шуфрича про політичну ситуацію в Україні. Представник УНА-УНСО заявив, що в Україні відбувається підготовка до розвалу держави і завдання українських патріотів цьому протидіяти.

Едуард Шуфрич, УНА-УНСО: "Українці не потерплять фашистського "безпредела" від представників будь-якої національності, в тому числі і рабиновичів"

На запитання журналістів, щодо заяви Президента Всеукраинского еврейского конгрессу Вадима Рабиновича: "Ратушняк буде сидіти! Я сказав!.."  та істерії яка розгорнулася на телеканалах, щодо висловлювань мера Ужгорода Сергія Ратушняка в яких він назвав А.Яценюка "кримінальним єврейчиком", Едуард Шуфрич відповів: "За переконання судять тільки у фашистських державах і називати кого-небудь нацистом без доказів не припустимо". Справа не в Сергію Ратушняку, давайте приймемо закон про захист єврейського населення від українців і заборони вживати російське слово "єврей" чи українське "жид". Заява Президента Всеукраїнського єврейського конгресу України Вадима Рабиновича, який таким чином взяв на себе роль верновного судді в Україні  є провокативною за суттю і принижує всіх українців. Це демонстрація зневаги до Конституції та Законів України. Вона продемонструвала загалу, хто вважає себе господарем в Україні  і Вадим Рабинович за неї має відповісти.

Далі Едуард Шуфрич заявив, що він є представником титульної нації і українці не потерплять фашистського "безпредела" від представників будь-якої національності, в тому числі і рабиновичів.

Також Едуард Шуфрич нагадав вислів відомого режисера Льва Луцкера коли той виїздив з України в еміграцію, то в розмові з ним Луцкер заявив: " Я не хочу  постраждати від єврейських погромів за дії своїх одноплемінників – олігархів".

12 серпня 2009р.

Теги: Ужгород, Ратушняк, Едуард Шуфрич, УНА-УНСО, єврей

Коментарі

777 2014-10-14 / 21:49:13
Шуфрич ,едичок пуста людина. Дома голодные дети, нихера за свою пустую жизньне сделал полезного... на
родине авторитета
ноль !!!!куда ты лезешь
коньюктурщик хренов?кто
заплатит за
того и тявкает.... лопату в ручки и арбайтен...




,

Ужгородка 2009-08-19 / 23:49:00
Шановнi панове, а також Едуард Шуфрич!!! З якого пальця ви взяли вислiв Лева Луцкера.... Менi дуже прикро Вас розчаровувати, але були зовсим иншi обставини, про якi ми зараз не будемо говорити. Дуже велике прохання, якщо у Вас знову з"явиться бажання процитувати ще когось з ужгородцiв, котрi поiхали, спитайте будь ласка спочатку iх, а потим пишiть... З Ваших слiв виходить, що Ратушняк, i такi як вiн можуть говорити що завгодно, а ось хтось iнший нi в якому разi.... Ратушняк, може загроджувати, може вдарити кого йому заманеться... а може i ви так само вiдноситеся до людей.... На жаль, пiсля того що тут написано, стае прикро за людей, якi вибирають таке смiття.....

Юрий 2009-08-17 / 20:03:00
Те що п'ята колона і можновладні захребетники не люблять ні Україну ні українців не секрет. Вони це демонструють щоденно і щосекундно. Українці мусять відповідати адекватно. Палка о двух концах

ПЕЧЕНИЙ ЖИД 2009-08-17 / 11:04:00
Ратушньяк висказав владі і жидам-міліардерам все те, що ми простий народ, про них думаемо, але сказати їм проце не взмозі, так- як не маемо доступу до ЗМІ. Заодно і рейтинг Яценюка опустив до плінтуса.За що йому хвала.

ember 2009-08-14 / 10:35:00
Очевидним є те, що Ратушняк не має права більше знаходитися в кріслі мера жодної хвилини, оскільки він зганьбив не тільки Ужгород, але й все Закарпаття.

I vsju Ukrajinu!!!!!

вітер 2009-08-12 / 17:34:00
Гулан! перестань викаблучуватись! Реально проблему з пальця висосали. І справи закриють десь під кінець виборчої програми мера.

анна мудра-передбачлива 2009-08-12 / 15:29:00
це звичайний шизофреник

Ярослав 2009-08-12 / 15:07:00
Шановні, друзі! Завдячуючи конфлікту я взнав, що Українці також бувають різними: титульними і нетитульними. Я відношуся до останніх, бо з діда-прадіда в моїх жилах тече не то русинська, не то гуцульська, одним словом, закарпатська кров. З Едуардом Шуфричем частково погоджуюсь: очільник єврейської громади пан Робінович в своєму коментарі перебрав на себе функції органів державної влади. Він заявив, що Ратушняк буде сидіти ("я сказал!), погрожував обмежити виїзд Раті в деякі держави.

Буде сидіти Ратушняк, чи ні - вирішить суд. Наш український суд!!!

Не на висоті виявилося МЗС Ізраїлю із своєю заявою. Уявіть собі, а раптом Ратушняк виявиться психічно хворою людиною, в якому стані опиниться Ізраїль? Представляєте, велика держава Ізраїль відреагувала на вислови душевно хворої людини!!!!

Вважаю, що необхідно негайно припинити офіційні заяви, як з одного боку, так і з іншого! Порушені карні справи, видеться слідство, все стане на свої місця. Єдине побажання, держава повинна забезпечити неупереджені слідчі дії.

Очевидним є те, що Ратушняк не має права більше знаходитися в кріслі мера жодної хвилини, оскільки він зганьбив не тільки Ужгород, але й все Закарпаття. Будьмо розумними!

111 2009-08-12 / 14:10:00
мы, любавичские евреи, осуждаем и Арсения Яценюка, который вместо того, чтобы ответить зарвавшемуся шовинисту - «Да, я настоящий украинский еврей! Я готов сделать Украину сильной и богатой для всех ее граждан, независимо от национальности!», поручил своим подопечным доказывать электорату обратное. Это поведение недостойно гражданина, заявившего о готовности вести народы Украины за собой. Такое поведение, к большому сожаленью, способствует опасным проявлениям национал-шовинизма, ксенофобии и антисемитизма.

http://from-ua.com.ua/news/245fa346e6050.html

xXx - 111: 2009-08-12 / 13:59:00
Думаю он нє даром тут появився, думаю, що тільки кошерною свининою тут не обійшлося з годом Едіка буде чудова оселя десь за містом.

111 2009-08-12 / 13:46:00
Там де появляється Едік Шуфрич - пахне смаленим. У даному випадку кошерною свининою.

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 9
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини