Тимошенко каже, що вона - хороша, а у всьому винен Янукович

Я вірила, що відбудеться єднання всіх політичних сил України” – заявила прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко у своєму телевізійному зверненні. За її словами, БЮТ ПР, Блок Литвина та більша частина НУ-НС “погодилися об’єднатися заради вас, а не як говорить чорна пропаганда заради дерибану”.

Тимошенко каже, що вона - хороша, а у всьому винен Янукович

Тимошенко нагадала, що саме вона закликала негайно забути про всі політичні суперечки. І сама “з того моменту почала працювати на об’єднання”.

“Переговори йшли надзвичайно важко, але все таки йшли. На жаль Сьогодні Віктор Янукович поставив на них крапку, - заявила прем’єр. - Одноосібно через гучну заяву вийшов з переговорного процесу”.

Серед іншого Юлія Тимошенко ще раз обґрунтувала необхідність конституційної реформи: “Для протидії економічній кризі спочатку треба подолати кризу політичну”, - заявила вона. “Конституційні зміни 2004 року зробили державу слабкою, некерованою. Зміни до Конституції треба ухвалити негайно, бо чинна конституція працює на знищення держави”.

Саме для цього “разом з переговорами про об’єднання ми важко напрацьовували необхідні зміни до Конституції, які мали прийматися після загальнонаціонального референдуму”, - заявила Тимошенко. За її словами, у цих змінах не було ані продовження терміну повноважень Верховної Ради, ані обрання Президента в парламенті, ані обмеження свободи слова. До цього Тимошенко додала, що попередні переговори були зруйновані саме через вимогу записати до Конституції положення про обрання Президента у парламенті. А Віктор Янукович, за словами прем’єра, буквально у п’ятницю “запропонував мені особисто такі екзотичні зміни до Конституції як встановлення мінімально можливого віку для кандидатів у президенти на межі 50 років”. Прем’єр стверджує, що вона категорично відмовилася.

“Фактично єднання було досягнуто. Наша політична сила йшла на великі, небачені компроміси”, - сказала Тимошенко. “На жаль, приватні амбіції, особисті інтереси знову перемогли... Сьогодні краще промовчати, які протидії чиняться моїй роботі. Сьогодні я з цією кризою віч-на-віч, а усі інші свідомо протидіють моїм зусиллям, але я не відступлюся ні на крок”.

Також прем’єр подякувала за готовність до широкої коаліції своїм колегам по фракції, по демократичній коаліції, які зрозуміли, що це необхідно “за те, що вони наступили собі на горло, мусили принести в жертву своє бачення та свої переконання”.

Тимошенко заявила, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович одноосібно вийшов з переговорного процесу про об’єднання чотирьох політичних сил.

"Переговори йшли надзвичайно важко, але все ж таки йшли. На жаль, сьогодні Віктор Янукович поставив на них крапку. Він в односторонньому порядку, нікого не попередивши, вийшов з переговорного процесу і зробив гучну політичну заяву, поставивши, власне кажучи, хрест на об’єднанні”, - сказала Ю.Тимошенко.

Прем’єр-міністр повідомила, що розраховувала, що саме сьогодні, в свято Святої Трійці, відбудеться об’єднання чотирьох політичних сил – Партії регіонів, БЮТ, Блоку Литвина та більшої частини НУНС.

“Я вірила, що в цей важливий день відбудеться єднання всіх політичних сил України задля однієї мети – захисту вас, ваших дітей та країни від глобальної світової біди, від вбивчої фінансово-економічної кризи”, - пояснила вона.

Ю.Тимошенкоподякувала всім партнерам по демократичній коаліції за розуміння і підтримку ідеї переговорного процесу з Партією регіонів про консолідацію, незважаючи на те, що цей альянс був не зовсім природним.

07 червня 2009р.

Теги: Янукович, Тимошенко, вибори, коаліція

Коментарі

х 2009-06-23 / 13:27:00
якщо вона хороша, то най розкаже скільки заплатила щоб не сісти як Лазаренко?

нехай пояснить звідки у її дочки мільйонів, дорогі хатки і машинки? нехай скаже скільки наших тисяч потратила на косу, щоб її заплітали?

Вуйко 2009-06-11 / 23:27:00
Тепер чекаємо, що з б'ютівського дірявого корабля розпочнеться втеча щурів.

БЮТ лохи 2009-06-10 / 08:35:00
тЮлька опртранделась! Пополной!

сорри 2009-06-09 / 01:27:00
Цей виступ тЮльки - апогей брехливості. А загалом всі останні політичні події чітко сигналізують кінець і її, і її партії - БЮТу...

Не Яник 2009-06-08 / 19:41:00
Це про яких перевертнів говориш на місцях-раз кажеш, то кажи все,а не займайся брехнею-про всіх і факти будь-ласка.Не люблю трепачів.

Петро 2009-06-08 / 07:23:00
Тимошенко самий брехливий політик, гіршого керівника уряду за неї в Україні не було. Її обіцянки нічого не варті, домовленості сама ж і порушує. Обріхує всіх і вся. А вже команда на місцях! Одні перевертні!

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 15
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини