Балога: Єдиним плідним результатом візиту Тимошенко до Франції стала марафонська пробіжка по французьких бутіках

КОМЕНТАР ГЛАВИ СЕКРЕТАРІАТУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ В.БАЛОГИ ЩОДО ВІЗИТУ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА Ю.ТИМОШЕНКО У ФРАНЦІЮ

Балога: Єдиним плідним результатом візиту Тимошенко до Франції стала марафонська пробіжка по французьких бутіках

Візит Прем’єр-міністра Ю.Тимошенко до Франції був беззмістовним і з усіх точок зору провальним. Для неї поїздка до Парижа на зустріч із Президентом Н.Саркозі була необхідна, щоб створити зайвий привід для посилення лінії про зовнішньополітичні досягнення нинішнього уряду. При ретельному погляді на предмет стає очевидним, що ніяких успіхів немає, а поїздка до французької столиці – лише один із елементів піар-стратегії Ю.Тимошенко. Втім, ця гра на публіку обійшлася державній казні в десяток мільйонів бюджетних гривень, яких – і це керівник уряду дуже добре знає – критично не вистачає за всіма статтями її фантастичного бюджету.

Візит Прем’єра у Францію складався з двох програм: офіційної, відкритої, і приватної, яка ретельно приховувалася.

На поверхні, на шпальтах газет і в телеефірі – зустріч Ю.Тимошенко з Н.Саркозі. Прем’єр явно розраховувала, що своїм шармом зможе вразити французького лідера. Для цього її стилістами були прискіпливо підібрані гардероб і прикраси. З сонячною усмішкою вона піднімалася сходами президентської резиденції, очевидно, вважаючи, що справляє неабияке приємне враження на господаря. Про це свідчить навіть жест, зафіксований всіма телекамерами: Ю.Тимошенко явно хотіла поцілувати Н.Саркозі. Однак він завбачливо простягнув руку для рукостискання, аби убезпечити себе від небажаних ніжностей гості. Це стало недвозначним свідченням того, що західні політики налаштовані говорити з Ю.Тимошенко предметно, без ліричних відступів і недоречних емоцій. Не та в них політична культура, і тут Прем’єр явно прорахувалася.

Із запланованих протоколом 45 хвилин бесіда українського Прем’єра і французького Президента тривала близько півгодини. Теми – вельми обтічні, результативність – нульова. Попри це, у коментарі для преси біля ганку резиденції Прем’єр всіляко намагалася бадьоритися. Однак її коментар про підсумки зустрічі був водянистим і являв собою традиційний набір звичних переможних реляцій, коли бажане видається за дійсне.

Зокрема, Ю.Тимошенко явно лукавила, коли говорила про ймовірність фінансової допомоги Франції на покриття дефіциту держбюджету України. Будь-який експерт-міжнародник знає, що в урядів країн Європи вистачає своїх внутрішніх проблем, аби давати позики комусь зовні. Та ж канцлер Німеччини А.Меркель недавно казала, що в федеральному бюджеті обмаль грошей навіть на допомогу своїм східним землям, не кажучи вже про кредити іноземним державам. Тому Ю.Тимошенко у своїх заявах зосередилася на коментарях про події у “Нафтогазі”, щоб таким легким маневром уникнути небажаних запитань журналістів про нульовий ККД візиту.

Втім, один надзвичайно важливий результат візиту особисто для Прем’єра – держслужбовця найвищого рангу – був, але він не має жодного стосунку до справ державних. Саме в ньому і був смисл вояжу до Парижа.

Нашвидку “відстрілявшись” із Н.Саркозі та пресою, вона занурилася в улюблену стихію – крамниці. Ю.Тимошенко за кілька годин (згадайте про 30 хвилин із Н.Саркозі!) пробігла ледь не марафонську дистанцію по паризьких бутіках. Була витрачена астрономічна сума на вбрання та прикраси для скромної жінки-Прем’єра, яка офіційно декларує виключно свою зарплату, якої вистачить хіба що на ремінець від “Луї Віттон” чи “Шанель”. І на цей раз в столиці європейської моди Ю.Тимошенко не зрадила своїй слабкості – пристрасті до ексклюзивних виробів світових, наддорогих брендів. Отже, ми маємо чудову нагоду знову на власні очі переконатися у тому, як гнівно тавруватиме Прем’єр корупціонерів, вбравшись при цьому в одяг і вдягнувши коштовності, варті річного бюджету кількох обласних лікарень.

Візит Ю.Тимошенко до Парижа – це ганебна суміш цинізму, неправди і корисливості за державний кошт. Це черговий жирний штрих до портрета людини, для якої обман і безпринципність є визначальною характеристикою.

05 березня 2009р.

Теги: Тимошенко, Балога, кредит, уряд, Франція.

Коментарі

X 2009-03-07 / 20:04:00
orange-орк-сорри


"орк 07.03.2009 14:33

не перезавантаження - змiна влади. до влади мусять прийти нацiонально та соцiально свiдомi cили!" Ядна из тих сил малоруськi орки :)).YPA!!!

орк 2009-03-07 / 14:33:00
не перезавантаження - змiна влади. до влади мусять прийти нацiонально та соцiально свiдомi cили!

Совість 2009-03-07 / 12:58:00
І де у них совість? Уже 86% народу не буде голосувати за партії які кроме

гризні коло корита нічого не зробили!

X 2009-03-06 / 21:11:00
Што orange-орк-сорри и туй смердиш?:( Вступив ись у Бàлигу?:))Нич, у Юльки из вас ушитка жовтизна зийде шиковно. Не довго cя опстало чекати - якихось 10-11 мiсяцiв.:))

Збоку 2009-03-06 / 14:17:00
А по суті питання сказати нічого?

сорри 2009-03-06 / 13:49:00
А де ти бачив в Україні прем"єр-міністра? Юлька - то секретарка Путіна. Ти не знав?.. :)

Збоку 2009-03-06 / 13:38:00
Це вже агонія…

По-перше, в якій країні світу секретарка президента дозволяє собі публічно коментувати дії премьер-міністра?

По-друге, чомусь ніхто не говорить, що п.Саркозі відмовився розмовляти навіть по телефону про зустріч з Ющенком, яку балогівський секретаріат намагався влаштувати.

З Ющенком вже ніхто не хоче зустрічатись, це політичний труп, якого здали навіть американці!

Балога, обливаючи на кожному кроці брудом Юлю, стає на ті самі граблі, що його попередники. Їй від цього тільки краще!

анонім 2009-03-06 / 13:35:00
бомку - а що такого Балога зробив для Мукачева? ці заявочки, що Мукачево- рай Західної України уже дістали. заграбастав просто собі місто, без дозволу Балоги і його сімейства там ніфіга зробити не можна.

адміну - розміщуєте такі замовні статті без посилання, а потім претендуєте на об’єктивність.

орк 2009-03-06 / 10:06:00
"балога" :-0 как много в этом звуке для сердца русинского слилось, как многих он заколебал :-@

Patriot 2009-03-06 / 10:02:00
Cаша Киев. По-перше: Балога і всі інші співробітники СП мають таке право їздити за кордон, як і всі інші громадяни України. На схід дивиться не Балога, а Тимошенко. По-друге, відносносно "жаби": це таких, як Ви, жаба давить коли бачите, що люди, незважаючи ні на що, залишаються вірними своїм принципам. Принцип пані Тимошенко - відсутність жодного принципу. То вона "газова принцеса", то вона на лівих позиціях. То вона ніщивно бороться з Медвидчуком, то вона без нього зараз не може зробити крок. ще Ви пишете знову про "жабу". Що Ви маєте на увазі? Можливість їздити за кордон? Скоріше всього ця дописувачка проживає в Ужгороді і має набагато кращу можливість їздити за кордон. А ще Вам моя порада - будьте добрішим і вічливим.

бомк 2009-03-05 / 20:42:00
Издеваться над Юлей и издеваться над страной - вещи не тождественные

AS40 2009-03-05 / 20:32:00
До какой же степени нужно быть моральным уродом, чтобы продолжать столько времени издеваться над страной! Остаётся надеяться что весь президенский секретариат наконец успокоится НА НАРАХ!!!!

бомк 2009-03-05 / 20:30:00
Чого ви тут, клоуни бютівські, раптом за закарпатців розпинатися стали? Приїдьте у Балогове Мукачево, і порівняйте його зі своїми містами. Тоді і побачите, хто, де і що насправді зробив.

Cаша Киев 2009-03-05 / 20:29:00
Для orange переименуйся в Бело-голубцового,а для натали ,жаба задавила,да.

івар 2009-03-05 / 20:22:00
Такі з. ак Ви вже в печінках сидять. Цікаво що зробив цей пан для держави... Гавкіт далеко чути а толку мало.

natali 2009-03-05 / 20:20:00
В статье все правильно!Я видела как холодно ее принимал Саркози! Булька явно не ожидала!Зато прошвырнулась по бутикам на шару!Из песни как говорится слов не выкинешь!

Серафим 2009-03-05 / 20:20:00
Ненависть балоги до Тимошенко має свої корені, які йдуть глибоко в закарпатську землю, яку балога присвоїв, а Тимошенко в нього відібрала. Не собі, а повернула державі. Таке не прощається. Ну, про ті руки, які нічого не крали говорити немає потреби. Якщо поруч такі руки, як у балоги, то тим красти нічого не треба, все буде само собою, в тому числі і від газу. Цікаво, а ті вояжі, за державний рахунок балоги хоч якусь користь державі принесли?

orange 2009-03-05 / 20:20:00
Чого захвилювалися, юлики? Все буде добре: Юля плавно сповзе до нульового рейтингу, стане рядовим політиком, а потім і сяде за пограбунок Уукраїни своїм сіоністським кланом під назвою БЮТ :)

Михайло 2009-03-05 / 20:19:00
Статья явно заказная. Кто знает французский, пусть почитает сегодняшнюю Le Monde. Никаких марафонов по магазинам и близко не было. Очень хотела в центр Помпиду, но увы... нужно лететь обратно было. балогу уже давно к ..... матери послать нужно.

Идея 2009-03-05 / 20:16:00
Создается впечатление,что Балога свое видеонаблюдение установил уже и в спальне Тимошенко))) Любой нею сделанный шаг старается любыми методами и любыми словами опорочить. Когда не принимаются любовные признания и намеки на взаимность,тогда посылаются пули и гранаты.Это совсем "по-мужски"...Ха-ха...

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини