В Ужгороді невідомі розстріляли сім’ю підприємця (ОНОВЛЕНО)

Вбивство сталося приблизно о пів на восьму вечора, коли подружжя на автомобілі повернулося додому. Очевидно, вбивця очікував своїх жертв. Він або вже перебував у будинку, або ж зайшов слідом за подружжям через відчинені двері. Зайшовши у приміщення, відкрив вогонь.

В Ужгороді невідомі розстріляли сім’ю підприємця (ОНОВЛЕНО)За повідомленням УМВС в Закарпатській області, вбивця користувався пістолетом калібру 9 мм, не виключено, що зброя була з глушником. Загалом було зроблено три постріли. Один раз, очевидно, вбивця промахнувся, а по одному разу вистрелив у голови своїх жертв. 35-річна жінка померла одразу, 37-річний чоловік з наскрізною вогнестрільною раною був доставлений до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. Як нам повідомили в лікарні, кілька днів він перебував у комі й загалом у важкому стані, який дедалі погіршувався, у четвер потерпілий помер.

На щастя, живою залишилася дочка подружжя, котра проте стала мимовільною очевидицею вбивства своїх батьків. 14-річна дівчинка зайшла в дім невдовзі після повернення батьків. Відчинивши вхідні двері, вона побачила чоловіка в масці й кинулася навтьоки. Очевидно, лише така швидка реакція врятувала їй життя. Дівчинка добігла до сусідів й попросила про допомогу.

З розповіді сусіда: «Десь по сьомій вечора ми почули дзвінок у двері й якісь крики на вулиці. Відчинивши двері, побачили дочку сусідів. Дівчинка була в шоковому стані, кричала, щоб я негайно викликав міліцію, бо вдома сталося щось страшне. Вона казала, що бачила вдома якусь людину в чорній масці на обличчі й чула крики матері про допомогу. Ми одразу викликали міліцію, самі ж пішли подивитися, що там сталося.

В одній із кімнат застали страшну картину. Подружжя лежало на підлозі, в обох були закривавлені голови, поруч з головами — шматочки мозку. Будучи лікарем за фахом, я одразу кинувся до потерпілих. У жінки не прослуховувалися ні пульс, ні серцебиття. Вона була мертва. У чоловіка з горла виходили якісь хриплі звуки, пульс хоч і слабкий, але був. Через кілька хвилин прибула міліція, вони викликали «швидку».

Поряд з жертвами я бачив кілька гільз. Нічого іншого незвичного я не помітив, та, по правді, й не дуже роздивлявся».

Як саме сталося вбивство, достеменно невідомо, мабуть, і самим правоохоронцям. У всякому разі пресі нічого суттєвого повідомити не змогли (або ж не захотіли). Тож наші кореспонденти спробували провести своє розслідування.

Як з’ясувалося, сусіди майже нічого про родину Я. не знали. На вулиці Пархоменка вони оселилися років зо п’ять тому, придбавши там будинок і перебудувавши його. Жодних тісних контактів ні з якими сусідами не підтримували, жили замкнуто і тихо. Зачинена металева брама, високі мури огорожі надійно захищали будинок від цікавих поглядів. Однак від убивці не врятували.

Невідомо й те, один був убивця чи їх було більше. Логічніше припустити, що все ж один, оскільки якби їх було більше, то хтось із них був би на варті й напевне побачив би дівчинку, а можливо, й наздогнав її. Та, без сумніву, без напарника не обійшлося. Подейкують, що за рогом на вул. Капушанській стояла машина з водієм за кермом, яка й відвезла вбивцю після злочину. Можливо, машина була припаркована там раніше й вбивця чекав, коли подружжя повернеться додому. Коли автоматичні ворота відчинилися і Я. в’їхали у двір, убивця, ймовірно, прокрався за ними. Нагадаємо, що було по сьомій вечора, тобто вже темно і важко було щось чи когось помітити. Зробивши свою справу, вбивця, очевидно, втік через задню огорожу, потрапивши таким чином одразу на вул. Капушанську.

ЧОМУ СТАЛОСЯ ВБИВСТВО?

Подружжя Я. займалося підприємницькою діяльністю, а саме оптовими поставками м’ясо-молочної продукції у торговельні заклади міста й області, крім того, в санаторії та на ринки (до підприємницької діяльності чоловік працював на митниці). Як відомо, Я. був єдиним оптовим поставником тернопільських та стрийських ковбасних виробів у Закарпатську область. Підприємцям належала також їдальня на території АТП-12107, яка слугувала своєрідною базою й звідки продукція розвозилася по області. Раніше для цих цілей Я. орендували частину приміщень кафе «Кошице». У наближених до цього бізнесу колах говорили про те, що Я. «стояли круто», тобто виторг мали пристойний. Як нам стало відомо, правоохоронці розглядають дві версії вбивства — пограбування та усунення конкурентів. Щоправда, джерело в міліції повідомило, що на пограбування це не схоже, бо нібито в машині залишилося 20 тисяч гривень, які злочинці не взяли.

То залишається версія усунення конкурентів? Але хіба за це можна вбивати людей?
04 листопада 2006р.

Теги:

Коментарі

Яна 2007-11-27 / 18:10:00
Ви ублюдки! якшо нічого не знаєте, то й не пишіть! бо по перше вбивця неміг зайти в будинок після подружжя і одразу відкрити вогонь, бо дівчинка приїхала з ними і так само зайшла в будинок! тільки переодягнувши куртку вона пішла гуляти!тому вбивця 100% зайшов в будинок після того як дівчина пішла гуляти!!!а двері ніколи не закривали на ключ поки не дочекаються дочку!це раз! по-друге! а в будинок дівчина зайшла рівно у 19,30год.по-третє подружжя не лежало разом не підлозі а вони лежали в різних кімнатах! по -четверте подружжя не купувало будинок і перебудовувало його, а там вони придбали УЧАСТОК і так збудували будинок!(це дрібниця, але якшо вже вирішили "провести власне розслідування" то проводьте як треба, а не повидумовуючи хоч шось)!!!! а по-п'яте оселились вони там 8 років тому!


Думаю цього достатньо щоб довести вам, шо розслідувати вбивство і навіть інформувати людей вам не дано. якби ваші факти хоч були достовірними і хоча б трохи схожими на правду!!!

Дякую за увагу! тож мені, писаки!!!!!!

НОВИНИ: Кримінал

16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
19:42
/ 1
Закарпатець відмовився від мобілізації через рідню в росії та "неправильний висновок ВЛК"
14:57
/ 9
На кордоні затримали ексзакарпатця з угорщини, який продавав українок до країн Азії у сексуальне рабство
21:18
/ 2
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
» Всі новини