"Русинська оса" як реакція на розслідування феномену психорусинства :)

Минулої пя‘тниці з подачі RUpor`а ЗМІ опублікували одкровення загадкового російського "шпигуна" про спецоперацію «Русинская оса». Інтерв‘ю, яке він дав ще ніби в червні цього року, містить згадку про конгрес русинів 25 жовтня в минулому часі та ще цілу купу нісенітниць в стилі бондіани, але не дає відповіді, чому ця операція називається «Оса».

"Русинська оса" як реакція на розслідування феномену психорусинства :)

"Майдан" спромігся знайти чернетку «шпигуна» , яка розставляє всі крапки над «і». Цим «шпигуном» виявився пан П., а одкровення про «Русинську осу» - реакцією на розслідування феномену психорусинства .

«Это рассказ о том, как два аналитика – любителя современных политтехнологий запустили дерзкую, нереальную с точки зрения Украины, фантастическую, на взгляд стороннего наблюдателя, идею. Действовали из патриотических побуждений, опираясь на постулат, согласно которому каждый народ имеет право на самоопределение, противостоя открытому государственному рейдерству (Ужгородский городской совет и сеть супермаркетов ВОПАК) и беспределу властей в отношении русинства. Преследовали и личные цели, коммерческий интерес. Использовали доступное: печатное слово и Интернет. Усовершенствовав американский опыт ведения информационных кампаний, обострили русинский вопрос, а затем вывели его сначала с областного на всеукраинский уровень, а затем и на межгосударственный.»

« Поставленные темы, кто задумывал и разрабатывал “Русинскую осу”, первоначальные задачи были не только выполнены, но и перевыполнены, что даже побудило одного из авторов проекта выйти из игры, так как в шахматную партию включилось слишком много иных влиятельных игроков, в том числе и иностранных. » ( автор «проекту» і поцінувач фантастики вийшов з нього через конфлікт з о.Сидором - прим.)

«…Те, кто обожает фантастику, не оставят без внимания американского писателя Фрэнка Рассела. Произведений у него много и все захватывающие. Но речь в нашем случае пойдет только об одном романе – “Оса”. Его идея весьма проста. В машину, следующую по автобану, залетает обыкновенная оса. Она жалит водителя, и это приводит к огромной аварии с десятками битых машин, с ущербом в миллионы долларов США.
Во втором эпизоде автор показывает, сколько потрачено средств, а это уже десятки миллионов долларов США, на транспорт, тысячи полицейских, работников спецслужб и т.д., задействованных в поимке только одного особо опасного преступника, бежавшего из тюрьмы. Как ни крути, реалии именно таковы. Укус осы может отвлечь внимание водителя и привести к тяжелейшим последствиям на дороге. А поимка беглого заключенного обойдется в солидную сумму бюджетных денег.»

«…сложный и неповоротливый государственный механизм, приняв решение во что бы то ни стало найти, арестовать и обезвредить, будет долго и нудно, расходуя астрономические бюджетные средства, нацеливать сотни тысяч специалистов на заведомо негодный объект.
В итоге власть и репрессивный аппарат, затратив сумасшедшие средства на уничтожение несуществующего врага, за короткий период времени сами создали его. Ведь надо было отчитываться о выброшенных на ветер миллионах и миллиардах денежных средств, докладывать, что кто-то найден, проводить аресты, пытки, суды, казни. В результате этой интеллектуальной операции-игры репрессивный режим сам создал этот общественный патриотический фронт»

"Майдан" виявився правий, за політрусинством абсолютно нічого не стоїть, окрім одної хворої людини, маргінального «Сойму» з восьми пенсіонерів на чолі з попом-аферістом (цікаво, чи СБУ запише собі в актив перемогу над неіснуючими сепаратистами ?) та палкого бажання північного сусіда федералізувати Україну.

Якщо 25 жовтня в м.Мукачеві політрусинську масовку забезпечували закордонні делегати конгресу ЕКПР та привезені з Одеси (!) сто молодих «русинів» від партії "Родіна", то під час «вступу в силу акту про незалежність» на вулицю не вийшла жодна людина, цю віртуальну подію ніхто в Закарпатті навіть не помітив.

Минуло 1 грудня, і політрусинська бульбашка луснула. Залишились виготовлені російськими політтехнологами безумні відеороліки «про град Кітеж за Карпатами», купка маргіналів та прокляття на адресу ВОПАКа у всесвітній мережі Інтернет.

Отже, від імені русинів- українців "Майдан" звертається до українських політиків: не чіпайте тему «русинського сепаратизму», бо виставите себе ідіотами.

"Майдан"
03 грудня 2008р.

Теги:

Коментарі

ПРАВДА. 2008-12-04 / 10:16:00
НРРЗ -не буде іти за Сидором ЯК барани - Жупан.

Головний орк 2008-12-04 / 08:22:00
Вiче не вiдбулося, бо люди та оркi завадили цим гоблiнам. Так що Подкарпаться Русь стала вiртуальною державою, яких десь зо 20 вже буде. До речi i "русинська держава" теж вже е в Домiнiонi з назвою яку не можна вимовити. на то вони й гоблiни

ПРАВДА. 2008-12-03 / 20:40:00
Може Ви і праві та віртуальна війна продовжиться.В статті уміло були згладжені деякі факти. Я даже можу догадуватися хто з "віртуалів"


Написав цю статтю. Тільки Ви не знаєте яка війна велася в середині.

Що Бурак не пішов за Сидором то зрозуміло. Але чому Жупан не підписав заключне звернення до обласної ради Ви не знаєте.

І розкол в НРРЗ де все ж більшість пішла за Жупаном , а не Сидором. Багато запитань. І на них є відповіді.

1. Конгрес у Мукачеві був не легітимний.

Чому , а тому , що делегатів ніхто ніде не делегував.

Ніде в районах не проводилося якісь збори і ніде не було ніяких обговорень. Так "звітки" -делегати узялися. Я знаю відповідь.

2.Підготовлені документи на конгрес були сфальшуванні.


При обговоренні координаційної ради НРРЗ і "Сойму" не було і слово сказане про незалежність.

І Сидор готував все сам. Жупану сказав ,що все узгодив з президією , а президії сказав ,що Жупан вкурсі.

3.Кінцеві документи знову були сфальшуванні.

На конгресі не слова не було сказано про "правительство" і узгоджені списки 2525.

Так же не були внесені поправки які були внесені з голосу і проголосовані.

4. Підпису голови НРРЗ в остаточному документі нема.


Підписали Сидор і Лецович стоїть тупо тільки фамілія Жупан.

І це ще не все. Роль Петра Гецка то от дільна тема. А чому не відбулося віче в Сваляві уже третя. Не роблю підпису для власної безпеки. Прийде час ...

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини